ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αισιοδοξία για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου, που εχθές ανησύχησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Εθνικής με τον Καναδά, εξετάσθηκε σήμερα το από τον Γιώργο Κατσιφαράκη. Τόσο οι εξετάσεις όσο και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής επιθετικός των κυανερύθρων, έδειξαν ένα μικρό πρόβλημα στη μέση. Ο Μήτρογλου ακολούθησε σήμερα θεραπευτική αγωγή, η δε κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο Παρασκευή κατά την απογευματινή προπόνηση, η οποία θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου στις 17:30.

Στο μεταξύ με τη συμμετοχή όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις του με τις Εθνικές τους ομάδες, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου, η οποία έγινε στο Απήλιον στις 14:30. Η αρχή έγινε με προβολή βίντεο και εν συνεχεία με προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με μπάλα. Νέο πρόσωπο ο Γερμανός τερματοφύλακας Μάρκους Πρελ, ο οποίος αποκτήθηκε εχθές από τον Πανιώνιο.
Oι Μάχο και Λάτκα έκαναν ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης (ο μεν Μάχο αφίχθη λίγο πριν την προπόνηση από Αυστρία, ο δε Λάτκα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης εδώ και 2 μέρες με δεδομένο ότι δεν αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική.

* Ο Τάκης Λεμονής θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η οποία θα δοθεί στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στις 3 το μεσημέρι.

2 σχόλια:

  1. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια χαρα και ολα γίνονται για να μη γκρινιαξει ο Σαντος...τέλος πάντων...Μάκη σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας σε πρώτη ευκαιρία για Μήτρογλου και Κβιρκβέλια! Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή