ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Οι "μικροί" έδειξαν το δρόμο, "τεσσάρα" στην ΑΕΚ

Με 4-0 συνέτριψε η ομάδα νέων του Πανιωνίου ττην αντίστοιχη της ΑΕΚ δείχνοντας το δρόμο στους μεγάλους. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντούνης άνοιξε το σκορ για τους μικρούς "πάνθηρες". Στο 54' η ομάδα του Πανιωνίου έκανε το 2-0 με τον Ντούνη, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή. Στο 63' μετά από λάθος του Ντούμπερετ, οι "κυανέρυρθοι" πέτυχαν το 3-0 με τον Σταμάτη. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σμυρλής στο 86 λεπτό κάνοντας το τελικό 4-0 για την ομάδα του Πανιωνίου!


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΕΖΟ Κ., ΤΣΟΥΒΑΛΤΣΙΔΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ (80' ΣΠΑΝΟΣ), ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ (85' ΠΟΛΛΑΛΗΣ), ΝΤΟΥΝΗ (76' ΣΜΥΡΛΗΣ), ΜΠΟΥΖΑΣ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 ΑΓΩΝΕΣ)

1 . ΑΡΗΣ 48

2 . ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 44

3 . Π.Α.Ο.Κ. 39

4 . Α.Ε.Κ. 34

5 . ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 32

6 . ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30

7 . SKODA ΞΑΝΘΗ 30

8 . ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 30

9 . ΗΡΑΚΛΗΣ 29

10 . ΛΑΡΙΣΑ 28

11 . ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 28

12 . ΚΑΒΑΛΑ 27

13 . ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 23

14 . ΚΕΡΚΥΡΑ 19

- . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19

2 σχόλια:

  1. Αυτους τους κοιταει κανεις ? Εχει καποιο νοημα η προσπαθεια τους ? Παντως ακουγονται πολυ καλα λογια για καποιους απο αυτους . Για να δουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους των Ακαδημιών και ιδίως στον Γιάννη Παυλόπουλο.
    Ο βαθμολογικός πίνακας μας δείχνει και την αιτία των προβλημάτων μας. Ενώ έχουμε υποδομές, ενώ παραδοσιακά βγάζουμε παίκτες, ενώ έχουμε υπερκεράσει ακόμη και τις ομάδες του ΠΟΚ με τις δεκάδες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και ενώ στον κόσμο μας ΑΡΕΣΕΙ να παίζουν παίκτες από τις μικρές μας ομάδες (και όπου μας βγάλει), εντούτοις ψάχναμε λύσεις από την Αφρική.
    Ο Φουκουάγιο και ο κάθε Φουκουάγιο πήραν τη θέση από Ελληνόπουλα που υπάρχουν και που μπορούν να σεβαστούν την ιστορία του συλλόγου και της φανέλας.
    Τα νέα παιδιά χρειάζονται υποστήριξη. Στα τμήματα υποδομής βρίσκεται το παρελθόν και το μέλλον της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή