ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Κώστας Παπαδάκος

Παρελθόν από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος αποτελεί ο Κώστας Παπαδάκος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.
Η παραίτηση του Κώστα ήρθε σαν συνέχεια της απόλυσης της Μαρούλας Βλάχου και της παραίτηση του Θοδωρή Κοκκινάκη, δυο παιδιών που στήριξαν για χρόνια την "κυανερυθρη" ΠΑΕ με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας. Οταν χιλιάδες Πανιώνιοι έλεγαν "καλύτερα στη Β' εθνική, παρά σε ξένα χέρια", δε εννοούσαν Πανιώνιοι να διαλύσουν την ομάδα...

11 σχόλια:

  1. O Κόουτς αποτελεί εμβληματική μορφή, ειδικά για αυτούς που τον έχουν δει σε ιστορικές στιγμές δράσης την δεκαετία του 80(Πάτρα 86)
    Καλύτερα που μένει εκτός,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος ο Ιστορικός Αρχηγός των Πανθήρων να χρεώνεται τους αχυράνθρωπους του Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα έχουμε Πανιώνια χέρια ... χωρίς Πανιώνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα κάνει ξαστεριά;

    Βαρέθηκα..., μια καλή αγωνιστική είδηση δέκα νέες ειδήσεις που σκορπίζουν το διχασμό, την απογοήτευση, την αμηχανία, την απορία. Άραγε βαδίζει σωστά η ομάδα;
    Δε λέω ότι οι άνθρωποι που απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν ήταν οι ιδανικοί, διότι δεν γνωρίζω αφού είμαι ένα απλός οπαδός της ομάδας μας και τίποτα πιο σημαντικό.
    Αν οι άνθρωποι δεν έκαναν καλώς και έφυγαν αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!
    Γιατί τόση ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ; γιατί δεν γνωρίζει κανένας μας για ποιο λόγο φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι, διότι τον κο Παπαδάκο ακόμα και όσοι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά σίγουρα τον έχουμε δει να αγωνίζεται για την ομάδα από ένα πολύ σκληρό πολλές φορές πόστο αυτό του απλού οπαδού!Το αυταπόδεικτο είναι ότι τουλάχιστον ο άνθρωπος είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Γιατί έφυγε; Να βγούν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο, τον κόσμο που τους χάρισε τη δυνατότητα να διοικούν και να κάνουν μεταγραφές για λογαριασμό του Πανιωνίου.
    Δε ζητάμε πολλά, θέλουμε διαφάνεια για να μπορούμε να έχουμε επιχειρήματα σε ότι μας προσάπτουν σαν ομάδα αλλά και σαν προσωπικότητες οπαδών.
    Γιατί κύριοι να μην ξεχνιόμαστε, μόνο οπαδοί μπορούμε να λεγόμαστε, δεν υπάρχουν ούτε ψίχουλα φιλαθλητικού πνεύματος, αφού το θέαμα είναι άθλιο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)και παρόλα αυτά εμείς πάμε στο γήπεδο και βλέπουμε την ομάδα διότι απλά αγαπάμε τη φανέλα!
    Έχουν υποχρέωση λοιπόν όσοι διοικούν να ενημερώνουν γιατί πηδάνε από το καράβι ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι, γιατί κάνουν προσφυγές κάποιοι αθλητές, ποια τα οφέλη της μεταγραφής ενός από τους καλύτερους αθλητές μας, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη για το παραλήρημα, αλλά τη στιγμή που χρειαζόμαστε ενότητα βλέπω διχασμό, και αυτό με βαραίνει ακόμα περισσότερο από όσο με έχει βαρύνει η όλη κατάσταση της ομάδας από την αρχή της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κόουτς ήταν και θα είναι μια προσωπικότητα που για πολλούς (είτε περάσανε απο τους πάνθηρες είτε όχι) αποδεκτή,σημαντική μέσα στο πανιώνιο.Πρέπει να ξέρουμε γιατί παραιτήθηκε, τι έγινε.
    Ο πανιώνιος για μένα μετά τη φυγή τσακίρη έχασε πολλά και δυστηχώς άλλη μια φορά βλέπουμε ότι πανιώνιοι παράγοντες δεν στέκοντε στο ύψος των περιστάσεων τουλάχιστον για διαφάνεια! το είδαμε και στο μπάσκετ αυτό που σε ένα χρόνο μέσα πήγαμε να διαλυθούμε.
    ας ελπίσουμε να μπει μια τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bentoyri kane ypeythino typou to bromiari ton tsolakaki.[kati xiliarika poy kabatzoni stis tsepes toy pou pane;]ALBANOS-SOTIROPOULOS-LOGOTHETIS-PALLAS,ME PTIXIO ASXETOSINIS,KLEFTES,GLIFTES,LAMOGIA.me pious na milisi o koouts;A ksexasa kai to megalo paragonta KORKIDI[O KYRIOS DEN KSERO].BOYLIAZOYME APO TOYS KAFENOBIOYS KAI ALKOOLIKOYS TOY MEBERS.OLOI KSEROYME TI ENAI OKATHENAS TOYS EINAI KOINO MYSTIKO.AYTA LOIPON EINAI TA PANIONIA XERIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να αγιασει το στομα σου ,panthiras83!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ!!!!ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΤΡΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Παναγιώτη πας καλά; Που γράφτηκε η παραίτηση του Κώστα; Που την διάβασες; Δεν εχει σχόλιο η είδηση; Αντε μην αρχίσω τα πουστριλίκια τωρα γιατί είναι εύκολο να κάθεσαι και να κάνεις κριτική... Αϊντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιώτη επειδή εκτός από τυφλός (Οταν χιλιάδες Πανιώνιοι έλεγαν "καλύτερα στη Β' εθνική, παρά σε ξένα χέρια", δε εννοούσαν Πανιώνιοι να διαλύσουν την ομάδα... έχω γράψει αλλά εσύ επιμένεις να μην το βλέπεις) είσαι εμπαθής και κομπλεξικός σου λεω λοιπόν ρωτα να μαθεις αν είναι ανιδιοτελής η δική μου αγάπη. Και σου λεω να μην ξαναγράψεις στο μπλογκ γιατί πολύ απλά τα μηνύματα ανθρωπων που δεν σέβονται τη προσπάθεια θα σβήνονται. Και εσύ είσαι ένας τέτοιος. Κομπλεξικός, ξερόλας Πανιώνιος που όμως δεν έχει θέση στο μπλογκ μας...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το εχω γραψει πολλές φορές. Οι ανώνυμες προσβολές και τα υπονοούμενα δεν ταιριάζουν στο ήθος ενός Πανιώνιου. Οποιος εχει κάτι για όλους όσοι είμαστε στον ΠΚ μπορούν να το γραψουν. Ομως δεν έχουν τίποτα. Είαμστε πεντεκάθαροι σε βαθμό μαλακίας... Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες... Νισάφι! Ετσι μου έρχεται να τα κλέισουμε όλα και μπλογκ και εφημεριδα για να ησυχάσουμε...

    Μάκης Διόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή