ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

Ως μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες χαρακτήρισε αυτή του Σαββάτου (19/02, 18:00) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο 46χρονος κόουτς στάθηκε αφενός στις αλλαγές που θα έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο παιχνίδι του λόγω της αποχώρησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου και αφετέρου στο γεγονός ότι στις εξέδρες του PAOK Sports Arena δεν θα βρίσκονται οπαδοί των γηπεδούχων.

«Είναι ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ θα παίξει για πρώτη φορά χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που ήταν ένα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του. Φυσιολογικά θα υπάρχουν αλλαγές πλέον στο στυλ παιχνιδιού του , όμως αυτές δεν τις ξέρουμε γιατί θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα τον αντιμετωπίσουμε χωρίς τον “Λάζο”. Επίσης, το ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και παρ' ότι είμαστε φιλοξενούμενοι, δεν αρέσει σε κανέναν παίκτη να παίζει σε άδειο γήπεδο», είπε ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν χάνει στην έδρα του από αντιπάλους εκτός των δύο μεγάλων και για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη, απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο 27χρονος σέντερ του Πανιωνίου, Ράιβον Κόβιλ, σχολίασε για τον αγώνα: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ιδίως στην έδρα του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω στο πλάνο του προπονητή μας ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχουμε βρει στα τελευταία παιχνίδια».

2 σχόλια:

  1. Δεν θελω να μπω στο τρυπακι με ΚΟΝΤΟΕ αλλα ενα ξερω να πω ειναι μεγαλη κοτα το αεκακι... θελω να τους γαμησουμε αυριο, την Δευτερα να ανακοινωθει η ανανεωση του συμβολαιου του Γιαννακη και σε μια βδομαδα να εχει δυαλιθει σαν ομαδα η δικεφαλη η κοτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε φίλε...
    και να χάσουμε τον πελάτη?

    Πανιωνάρα γεραααά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή