ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κων. Τσακίρης: "Δεν επιστρέφω στα διοικητικά"

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Τσολακάκη σύμφωνα με την οποία το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια επιστροφής του Κων. Τσακίρη στην ΠΑΕ Πανιώνιος, κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην μεγαλομέτοχο της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ ανέφεραν στον "Πανιώνιο Κόσμο" Online: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφή του κ.Τσακίρη στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο κ. Τσολακάκης εξέφρασε προσωπική άποψη χωρίς ο κύριος Τσακίρης να ερωτηθεί".

10 σχόλια:

  1. Καλά αυτά τα έχουμε ξανακούσει...Και οταν έφευγε...έμενε....και μετά έφευγε...κλπ κλπ.
    Άσε να σωθούμε και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσολακάκης αφού έσωσε την ομάδα από τον υποβιβασμό το '92, επέστρεψε για να ολοκληρώσει το έργο του.
    Θα σώσει την ομάδα, θα την εξυγιάνει και θα την (ξανα)πουλήσει στον Τσακίρη.
    Αν δεν κάτσει αυτό το σενάριο, μπορεί να την 'παραχωρήσει' σε πανιώνια χέρια (χοντρά αλλά πανιώνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tsolakaki koybalas polla lefta stis tsepes soy,kai einai diskoles epoxes.PROKALIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύκλοι προσκείμενοι...ποιούς ρώτησες βρε Μάκη; Γιατί δεν του ρίχνεις ένα τηλέφωνο να μάθουμε από πρώτο χέρι. Κι αν δεν το κάνεις εσύ, φαντάζομαι ότι θα το κάνει η μισή νέα σμύρνη που έχει το νούμερό του :)

    Τον έκαψε ο Τσολακάκης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ????ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ?????ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΑΣ!!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @yannis blaugrana

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, ξεχνάμε πολύ γρήγορα.

    Ξεχνάμε ότι επιτέλους έχουμε προπονητικό κέντρο. Ξεχνάμε ότι κάποιος ασχολήθηκε σοβαρά με την ανέργεση νέου γηπέδου κι έφτασε πολύ κοντά. Ξεχνάμε ότι υπήρξε ένας λογικός άνθρωπο να δει το προφανές, ότι ο Πανιώνιος δεν θα βρίσκει πάντα άτομα να χώνουν λεφτά και θα πρέπει να είναι αυτάρκης. Ξεχνάμε ότι μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έπαιξε παιχνίδι πρωτοβουλίας και όχι κλεφτοπόλεμο.
    Ξεχνάμε ότι η ομάδα δεν ξεπούλαγε αλλά πούλαγε. Ξεχνάμε, όλο ξεχνάμε.

    Δυστυχώς και κάποιος άλλος δεν ξεχνάει τα πολλά ευχαριστώ. Να τον βρίζουν δηλαδή μπροστά στα παιδιά του, να τον βρίζουν κάτω από το σπίτι του, να τον κράζουν στα όποια λάθη του, αφού όλοι εμείς οι Πανιώνιοι έχουμε το αλάθητο. Επίσης αφού γεμίζουμε το γήπεδο και πληρώνουμε λεφτά για να είμαστε μέλη, έχουμε απαιτήσεις. Όχι δεν προσπαθούμε να γλυτώσουμε τα €5 για την 2, ούτε πάμε στην μαθητική κερκίδα και βέβαια δεν πάμε στο γήπεδο μόνο όταν πηγαίνει καλά η ομάδα.
    Αφού κάνουμε όλα αυτά για την ομάδα και μετά από τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα δεν είναι φυσικό να σταυρώσουμε τον Τσακίρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συντάσσομαι 100% με τον Endys.
    Ο Τσακίρης ήταν ότι καλύτερο έχουμε να δείξουμε τα τελευταία χρόνια. Κρίμα που μερικοί είναι τόσο μικρόψυχοι που δεν το β΄'επλουν και δεν το αναγνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνοι ότι ο Τσακίρης είναι ο υπεύθυνος που μας έφερε σε αυτή την θέση.
    Αλλά όπως λένε και οι προηγούμενοι χάρις την τρέλα του Τσακίρη είχαμε τον Recoba, τον Estoyanof ακόμα και τον Balaban στην ομάδα. Χάρις αυτόν μας σέβονταν και δεν μας έκλεβαν παίκτες (εκτός του Μάκου που ήθελε ο ίδιος), αλλά τους πουλούσαμε και με αυτά τα λεφτά κάναμε το προπονητικό, έγιναν τα σχέδια για το γήπεδο και ήρθαν και οι παραπάνω παίκτες. Λόγο τον παραπάνω λόγων είχαμε πρώτη φορά sold out σε αγώνα πρωταθλήματος και κάναμε και "ρεκορ" διαρκείας και ας ήταν 3.000.

    Δεν μου αρέσει να θεοποιώ πρόσωπα, αλλά δεν μπορούμε να ξεχνάμε όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Και μην ξεχνάμε ότι επί των ημερών του πήρε πρωτάθλημα για πρώτη φορά η ομάδα σε ομαδικό άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή