ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

«Μονταρισμένα τα βίντεο!»

Αρνήθηκε την κατηγορία της βιαιοπραγίας εναντίον του Παντελή Καφέ στο ματς με την ΑΕΚ, ο Σίτο Ριέρα! Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, που απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, τόνισε πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του, ενώ αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του κ. Κώστα Τσολακάκη, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και χαρακτήρισε τα βίντεο με το περιστατικό «μονταρισμένα»!

Ο Σίτο Ριέρα κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών και η απόφαση αναμένεται να βγει το απόγευμα της Πέμπτης. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου ζήτησαν να μη ληφθεί υπόψη το βίντεο του αγώνα, αλλά μόνο το φύλλο αγώνα, στο οποίο δεν αναφέρεται το περιστατικό.

Στην απολογία του ο Σίτο Ριέρα υποστήριξε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που προκαλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα: «Ήθελα μόνο να ζητήσω εξηγήσεις για τη συμπροφορά του. Απλά τον ακούμπησα και ίσως φάνηκε ότι τον έσπρωξα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βιαιοπραγήσω. Δεν είχα κάνει κάτι κακό και για αυτό δεν φοβήθηκα αν με δουν οι διαιτητές. Επί 70 λεπτά με έβριζε και αγανάκτησα. Η πρόθεση του Καφέ ήταν να έχει συνεχώς προκλητική συμπεριφορά αγωνιστικά και λεκτικά. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου».

Ως μάρτυρας υπεράσπισης εμφανίσθηκε ο κ. Κώστας Τσολακάκης, ο οποίος χαρακτήρισε μονταρισμένο το βίντεο με το επίμαχο στιγμυότυπο: «Οι κρίσεις που έκανε ο δημοσιογράφος που περιέγραφε το ματς δυσφημούν το άθλημα και 2-3 βίντεο που ανέβηκαν σε σάιτ είναι μονταρισμένα. Έβαλαν αυτό που πουλάει. Ο διαιτητής δεν είδε, αλλά είδε ο βοηθός, άρα υπήρχε πλήρης επίγνωση του περιστατικού. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει βιαιοπραγία. Ο Ριέρα σηκώνει το χέρι και τον ακουμπάει. Ο Καφές δεν έπεσε από αυτό. Ο παίκτης της ΑΕΚ τον τραβούσε συνεχώς και τον είχε χτυπήσει σε ένα κόρνερ και σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έβριζε. Πρόκειται απλώς για μια ανάρμοστη συμπεριφορά».

Τέλος, ο δικηγόρος των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννης Καραμηνάς, είπε από την πλευρά του: «Τη φάση την είδε ο βοηθός και έκρινε ότι δεν έπρεπε να ειδοποιήσει τον διαιτητή, άρα δεν διέλαθε της προσοχής τους, συνεπώς δεν πρέπει να λάβετε υπόψη το βίντεο, παρά μόνο το φύλλο αγώνα. Δεν υπάρχει βιαιοπραγία, απλά πήγε να του διαμαρτυρηθεί και τον έσπρωξε καθώς έτρεχε»…

3 σχόλια:

  1. Μερικες φορες,καλυτερα να μασας παρα να μιλας...αυτο ισχυει για τις παραπανω δηλωσεις,τσολακακη,ριερα και του χασοδικη...
    θα ηταν προτιμοτερο να ελεγαν ευθεως τι συνεβει και οχι αυτες τις παπαρες...
    ετσι και αλλιως,θα τιμωρουσαν τον ριερα...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μην τρελαθούμε. Δεν ξέρω για ποια πλάνα λέει ο Τσολακάκης ότι είναι μονταρισμένα, αλλά στην επανάληψη που έπαιξε στον αγώνα με το που έγινε η φάση δείχνει καθαρά ότι πάει από πίσω τον χτυπάει και συνεχίζει.
    Αυτή είναι η διαολεμένη Πανιώνια διαφορετικότητα? Να προσπαθούμε να ψήσουμε τον κόσμο ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Τι στο καλό τα φοράνε τα παντελόνια όλοι τους. Ας λέγανε ότι ζητάμε συγνώμη και ας είχε δημοσιεύει πρώτα η ΠΑΕ ένα χρηματικό πρόστιμο.
    Ρε Μάκη έκανες σωστά σχόλια μετά το τέλος του αγώνα ότι έπρεπε η ομάδα και ο Λεμονής να επιβάλουν πρόστιμο στον Ριερα. Τι έγινε τώρα?
    Δεν κάνω κάποιου είδους μομφή απλά θέλω να μάθω την άποψη σου στην θέση της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της ΠΑΕ. Επρεπε ο Ριέρα να δηλώση μεταμέλεια. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα; Ούτε το τάιμινιγκ δεν σκέφτηκαν στη ΠΑΕ. Εν μέσω χαμού λόγω των επεισοδίων εμείς πήγαμε και λέγαμε βλακείες...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή