ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα με τον Κιρκβέλια...

Αναφορικά με δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Ντάτο Κιρκβέλια και το δικαίωμα ή όχι συμμετοχής του, η ΠΑΕ Πανιώνιος διευκρινίζει τα κάτωθι: Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Ντάτο Κιρκβέλια, η ΠΑΕ Πανιώνιος απευθύνθηκε, ως όφειλε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να εξασφαλίσει τη "Μπλε Κάρτα" του ποδοσφαιριστή, η οποία και παραδόθηκε από την ΕΠΟ. Η "Μπλέ Κάρτα" αυτή ομώς, δεν συνοδευόταν και από το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών (ΔΑΠ) του ποδοσφαιριστή.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος αμέσως ζήτησε από την ΕΠΟ την έκδοση και αυτού του απαραίτητου συνοδευτικού στοιχείου. Έκτοτε αναμένει από την ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο προκειμένου η συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες της ομάδας μας να μην επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της.
Εκτιμούμε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος η Ρωσική Ομοσπονδία θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας Ντάτο Κιρκβέλια, έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΟ να εκδώσει το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του.

Σχόλιο ΠΚ: Είναι δυνατόν να παίρνουμε παίκτη και να μην εξετάζουμε που και πότε έχει αγωνιστεί;

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΑ:ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Π Ε Φ Τ Ο Υ Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ζ Ω Α Α Α Α Α Α !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Δείχνει αν μη τι άλλο ανοργανωσιά. Πάλι καλά όμως που δε θα την πάθουμε όπως η Καλαμαριά με τον Βάλνερ! Διότι αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το περιστατικό μπορεί και να την παθαίναμε. O ποδοσφαιριστής άραγε τι ισχυρίζεται; Έχει η όχι παίξει μέσα στον οριζόμενο από τον κανονισμό χρόνο σε δύο ομάδες; Και αν αποδειχθεί τελικά ότι έχει παίξει σε 2 ομάδες μέσα σ' ένα 6μηνο και άρα δεν μπορεί να παίξει και σε Τρίτη (δηλ. τον Πανιώνιο), τι θ' απογίνει; Προφανώς θα μείνουμε χωρίς αριστερό μπακ. Α, ρε Γιαννάκη τι σε περιμένει μέχρι τη λήξη της περιόδου! Και κάτι ακόμη. Αφού ο Γιαννάκης θ' αγωνιστεί με τον Εργοτέλη ως αριστερός μπακ, απόντος του Κιρκβέλια, ποιος θ' αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, τώρα που απουσιάζει ο Σιόβας; Προς Θεού μην αγωνιστεί ο Όμο. Ο Όμο τα πάει μια χαρά ως αμυντικός μέσος, που είναι και η θέση του. Σαν κεντρικός αμυντικός κάνει του κόσμου τις γκέλες. Μιά πρόταση και όχι υπόδειξη προς τον προπονητή: Να γυρίσει ως κεντρικός αμυντικός ο Τσότσαλιτς, άλλωστε αυτή είναι η θέση του και τη θέση του στη μεσαία γραμμή να πάρει ο Αναστασόπουλος. Ενώ στη δεξιά πλευρά της άμυνας ν' αγωνιστεί ο Γιόνσον που είναι αρκετά σοβαρός και σταθερός. Η παραπάνω λύση ανακατεύει λιγότερο την άμυνα και δεν παίρνει πολλά ρίσκα, αφού σήμερα δεν είναι εποχές για τέτοια, ιδίως στην άμυνα, που τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή