ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Προς ΠΑΕ Πανιώνιος...

Κύριοι της ΠΑΕ θέλω να πιστεύω ότι σας ειναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τα ιδιωτικά συμφωνητικά των ομάδων με τους παίκτες. Προσέξτε καλά. Η ομάδα δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα για να παραμείνει στην Σουπερ Λιγκ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι παίκτες να έχουν προβλήματα με τα χρήματά τους. Είτε σας αρέσει, είτε όχι η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει συνέχεια. Λοιπόν το καλοκαίρι ο Τσακίρης και ο Κιντής έκαναν τα συμβόλαια στους παίκτες.
Εσείς που αναλάβατε μετά την αποχώρηση του Τσακίρη έχετε ΜΙΑ και μόνο ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Να πάτε την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, να την σώσετε και το καλοκαίρι να βρείτε επενδυτή και να την δώσετε. Ούτε να την διαλύσετε, ούτε να την απαξιώσετε και κυρίως ούτε να την "εξυγιάνετε" οικονομικά. Γιατί ξέρουμε τι σημαίνει για μερικούς από εσάς "οικονομική εξυγίανση"... Μην δημιουργείτε προβλήματα στην ομάδα. Αρκετά έχει από τις κάκιστες επιλογές του καλοκαιριού... Μόνο ενωμένοι μπορούμε να βγάλουμε τον Ιστορικό από την πολύ δύσκολη...

5 σχόλια:

  1. συμφωνω και χρειαζονται απαντησεις αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100% μαζί σου Μάκη. Αντί να κράζουμε τους παίχτες στο γήπεδο, ας ταρακουνήσουμε τους διοικούντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... άντε επιτέλους! Αίσιο τέλος ...
    Διαβάστε:
    http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/aisio_telos_me_kirkvelia.781521.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή