ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με κόσμο στο Παγκρήτιο

Με φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνισθεί ο Πανιώνιος στο "Παγκρήτιο" την Κυριακή με τον Εργοτέλη. Όπως ενημέρωσε σήμερα η Κρητική ΠΑΕ, οι φίλοι του "Ιστορικού" θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του γηπέδου, ενώ τα εισιτήρια που θα τους διατεθούν θα κοστίζουν 10 Ευρώ.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη σήμερα η προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί στο "Απήλιον". Το πρόγραμμα περιελάμβανε προβολή βίντεο με φάσεις από τον αγώνα της Κυριακής και στη συνέχεια προπόνηση στο γήπεδο, η οποία έγινε κάτω από δυνατή βροχή. Εκτός του Μπέλιτς ο οποίος πλέον έχει τεθεί εκτός ομάδας, δεν υπήρχαν άλλες απουσίες.
Για αύριο η προπόνηση έχει προγραμματισθεί την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί στο Απήλιον, ενώ το Σάββατο οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν στη 1 και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.
* Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου κλήθηκε να φορέσει τη φανέλα Εθνικής ομάδας. Ο Μωχάμεντ Σαλαλί κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Αλγερίας.
* Σήμερα το βράδυ στις 8 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ, το οποίο θα ασχοληθεί με τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου