ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αθέτηση συμφωνίας ανταλλαγής εισιτηρίων από Π.Α.Ε Ατρόμητος

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θέλει να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους της ομάδας μας οτι η Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, με έγγραφο που μας απέστειλε από τις 24.2.2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 585, αθετεί την συμφωνία μας (πατήστε ΕΔΩ), περί χορηγήσεως και σε εμάς πεντακοσίων (500) εισιτηρίων, για τον μεταξύ μας αγώνα του 2ου γύρου, που θα διεξαχθεί στις 6.3.2011.

Η επίσημη αλληλογραφία ΕΔΩ 1 / ΕΔΩ 2 / ΕΔΩ 3

Δυστυχώς, η όποια δικαιολογία της Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών 1923, δεν ευσταθεί. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους για πιθανότατη ήττα της ομάδας τους την Κυριακή, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αθέτηση έγγραφης συμφωνίας μεταξύ μας.

Ειδικά ο κ. Σπανός θα έπρεπε να αισθάνεται τουλάχιστον ντροπή, γιατί αυτός προσωπικά έδωσε την εντολή (έτσι διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου κ. Χατζής Γεώργιος στην σημερινή σύσκεψη του αγώνα με την αστυνομία) για την αθέτηση του λόγου της ομάδας του - γιατί περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά - .

Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτία". Τον καλούμε, έστω και τώρα, να τηρήσει τον λόγο του και εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την κόσμια συμεριφορά των φιλάθλων μας.

2 σχόλια:

  1. Επικαλούνται γενικά και αόριστα το τεταμένο κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάλι καλά που δεν τους φταίει η κρίση, η τρύπα του όζοντος, ο Καντάφι και τα φασόλια Καστοριάς.

    Θυμόμαστε όλοι της συμπεριφορά των οπαδών τους πέρσι αλλά και την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κου Σπανού που ουσιαστικά πυροδοτούσε τα επεισόδια.

    Διπλό και φύγαμε και άστους μετά να ψάχνουν πως έπεσαν και πάλι.

    Υ.Γ
    Κολλιδάς for ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν δώσουν 500 εισιτήρια θα πάμε 1000 και θα κάτσουμε ανάμεσά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή