ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρεις και με… Βούγιανιτς

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Ηλυσιακό για την 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες της ομάδας στη διάθεση του, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ το «παρών» στο γήπεδο αναμένεται να δώσει και ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην υπεβλήθη, θέλει να στηρίξει ψυχολογικά την ομάδα στην προσπάθεια της για είσοδο στα πλέι οφ.

Για την αναμέτρηση με τους Ιλισιώτες μίλησε ο Στέλιος Ιωάννου. Ο γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών τόνισε πως το ματς απαιτεί προσοχή από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία.

«Είναι σίγουρα ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού, όπως εμείς, και ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων και σίγουρα δείχνει ανεβασμένος. Έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, και περιμένουμε ένα δύσκολο ματς», είπε ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε : «Εμείς έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και τις νίκες που πετύχαμε, και θέλουμε να μείνουμε στον δρόμο των επιτυχιών και να συνεχίσουμε το σερί μας. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δυναμικότητά και ελπίζουμε ότι, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, θα φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου