ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Να είχαμε 11 Κοντοέδες

Ηττα λοιπόν στο Παγκρήτιο. Μετά από τρεις αγώνες που η ομάδα έδειξε να έχει σφυγμό και να βελτιώνεται, ήρθε το ματς στο Παγκρήτιο να μας προσγειώσει και πάλι στη "σκληρή" πραγματικότητα. Η οποία λεει ότι όταν μόνος ο Γιάννης Κοντοές καταθέτει και την ψυχή του στο γήπεδο δεν μπορείς να νικήσεις καμία ομάδα. Ο Πανιώνιος που αντιμετώπισε τον Εργοτέλη ήταν η ομάδα που είχε φτάσει και τελευταία στη βαθμολογία. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς ψυχή, χωρίς συναίσθηση ποια φανέλα φοράει. Και έτσι φυσιολογικά ηττηθήκαμε. Οπως φσιολογικά χάναμε τόσο καιρό. και τι να περιμέναμε αφού από τους 14 που αγωνίστηκαν μόνο ο Κοντοές προσπαθούσε. Οι υπόλοιποι με πρώτο και... καλύτερο (για τον Εργοτέλη) τον Μπερνάρ Κουμορτζί περπάταγαν αδιάφορα στο χορτάρι. Ας ελπίσουμε ότι η εμφάνιση στα τρια ματς με Αρη, ΠΑΟ & Καβάλα δεν ήταν η... αναλαμπή πριν το θάνατο. Ας ελπίσουμε ότι η κακή παρένθεση είναι το ματς με τον Εργοτέλη.
Βέβαια από το ματς στο Παγκρήτιο υπάρχει και ένα θετικό, που δεν είναι άλλο από την αποβολή του Κουμορτζί. Ο προκλητικά αδιάφορος (άφησε και την ομάδα με 10 παίκτες...) και σ' αυτό το ματς Γκανέζος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, να σκεφτεί το μέλλον και σε ποια ομάδα θέλει να πάει το καλοκαίρι. Παράλληλα και ο Τάκης Λεμονής με λυμένα τα χέρια, καθώς δεν θα προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να αφήσει εκτός ομάδας τον Κουμορτζί, θα φτιάξει έτσι την ενδεκάδα με 11 παίκτες που θα παλεύουν για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για τουρίστες, αδιάφορους, "προβληματισμένους" και δεν ξέρω τι άλλο παίκτες. Ο Πανιώνιος σε κάθε ματς δίνει μάχη για την παραμονή του στη κατηγορία, δίνει μάχη για την αξιοπρέπεια του και στις μάχες όποιος έχει το μυαλό του αλλού καλό θα είναι να μένει σπιτάκι του! Νισάφι...

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή

«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Πράγματα που αφορούν την ομάδα μου θα τα πούμε με τους παίκτες κατ’ ιδίαν. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά προφανώς η σκέψη μας ήταν αλλού. Ήταν δίκαιη η νίκη του Εργοτέλη. Ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο δεύτερο γκολ. Είχαμε δύο με τρεις φάσεις να μπούμε στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Όταν δεχόμαστε γκολ δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε. Πιθανόν να μην έχουμε τα ψυχικά αποθέματα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπιζε η ομάδα και πριν αναλάβω. Το γρήγορο γκολ και η αποβολή του Κουμορτζί ήταν σημαντικά γεγονότα για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Αναφορικά με την απουσία του Σιόβα και το πόσο επηρέασε την άμυνα του Πανιωνίου, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολλές λύσεις, αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι ένας παίκτης. Αυτό που μετράει είναι συνολικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο πρώτο γκολ υπήρχε πρόβλημα στη συνολική συμπεριφορά της ομάδας. Θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο αυτή η περιπέτεια, όσον αφορά την ουρά».

37 σχόλια:

  1. Ο Ριερα φταιει παλι σημερα.
    Κι Ομο ο παιχταρας παραλιγο να το παρει μονος του παλι.
    Και ευτυχως που βαζει και τα ελληνοπουλα τους παιχταραδες. Τα ταλεντα.
    Απορω οι Σαμαρης, Αναστασοπουλος ακομη και ο γουνδουλακης τι κανουν ακομη στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο, οχι απλα στον πανιωνιο
    Δεν υπαρχει καποιος σκαουτερ του φωστηρα να τους παρει ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το βασικοτερο ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΟΝΤΟΕ.
    Αυτο το παιδι και τον μεσι να του δωσεις να μαρκαρει, θα τον ξευτυλησει. απλα απιστευτες δυναμεις αντοχες κουραγια τρεξιματα και πανω απο ολα ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο για τη σημερινή τραγωδία έφταιγε ο Κουμορτζι. Έχεις γράψει 50 αράδες και στις 48 ασχολείσαι με τον Κουμοτζί. Μα ποιον νομίζεις ότι κοροιδεύεις? μήπως μας περνάς για ηλίθιους? Δεν έχουμε ματάκια? δεν είδαμε ότι ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρεμένου σέρνονταν. Τα δίκα μας παιδιά, τα γατάκια τύπου αναστασόπουλου δεν τους είδαμε? Τον μπαλαμπαν δεν τον είδες αδιάφορο? το είδες καλό? Τουλάχιστον ο Κουμορτζί κάποτε, ναι κάποτε ήταν ο καλύτερος σου παίκτης. Ναι σήμερα ήταν μία καταστροφή ο Κούμο, αλλά μόνο αυτός???
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΗΤΑΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ....
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ.Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΡΙΞΕΙ 4ΑΡΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ( ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ) ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ 3 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΩΣ ΣΕΝΕΡΜΠΑΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...για τον απιθανο κροατη μποσκο μπαλαμπαν θα πεις ποτε κατι????? ποτε... μονο για τον βαζ τε ελεγες....για τον φανουρη??που δεν μπορει πια??? για σαμαρη και αναστασοπουλο που κανονικα ουτε εξω απο το γηπεδο δεν πρεπει να τους αφηνουμε να περνανε....??? κυριε ΔΙΟΓΟ αφηστε τον κουμο ησυχο...και ασ εκανε μεγαλο λαθος σημερα,ετσι και αλλιως η φετινη ομαδα δεν ειναι για να την σχολιαζουμε,μονο να την στηριζουμε και μεχρι εκει...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @lefteris

    ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ειναι μια επισης ιστορικη και μια ομαδα που φτιαχτηκε απο προσφυγοπουλα,καλο θα ηταν λοιπον να μην την ανακατευουμε και να δειξουμε σεβασμο σε ενα συνοικιακο σωματειο που επεσε κατηγοριες λογω χρεων,οπως παναχαικη,γιαννενα και δεν εγινε παραρτημα κανενος για να γλιτωσει απο υποβιβασμους ...και ενα σωρο αλλα δεινα..
    σεβασμο στους προσφυγες απο τα οροι ΤΑΥΡΟΙΣ
    και τον ΦΩΣΤΗΡΑ...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Apo + Νικος διαβάστε το κείμενο σας παρακαλώ πολύ. "Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς ψυχή, χωρίς συναίσθηση ποια φανέλα φοράει". Αυτό έγραψα. Που σημαίνει ότι κρίνω αρνητικά όλους εκτός βέβαια του Κοντοέ. Απλά σήμερα ο Κουμορτζί ηταν για μια ακόμη φορά προκλητικός σε βαθμό να αποβληθεί και να χασει η ομάδα κάθε ελπίδα.
    Κύριοι αν εσείς έχετε "αγαπημένα" παιδιά δεν με ενδιαφέρει. Εγω δεν εχω. Υποτίθεται ότι ο Γκανέζος είναι ο καλύτερος μας παίκτης. Υποτίθεται βέβαια. Φέτος είναι ο χειρότερος μακράν.
    Και σε τελική ανάλυση αν δεν σας αρέσουν αυτά που γραφω μην σχολιάζετε, μην γράφετε και φυσικά μην διαβάζετε τα κείμενα μου. Πόσες φορές θα σας επαναλάβω ότι όσα γράφονται στο μπλογκ εκφράζουν προσωπικές απόψεις;

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδη περαε η μεταγραφικη περιοδος και εκτος απο τον μητρογλου πηραμε ενα παικτη που μαλλον δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης.
    σεντερ μπακ και χαφ ουτε καν
    οποτε τωρα με τις καρτες να δω ποιος θα παιζει
    βεντουρη συνεχιζεις τα εγκληματα κιντη και τσακιρη. και που σαι αμα εχεις κανονισει μα τον φιλο σου τον χοντρο να σε σωσει εχε υπ οψη σου οτι για να γινει κατι τετοιο πρεπει να παιζει και λιγη μπαλα η ομαδα.
    δυστυχως μας αξιζει να πεσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Deja vu το ματσάκι. Επιστρέψαμε στις πρώτες αγωνιστικές που ο Κοντοές ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Δυστυχώς και ο Μάχο δεν έπαιξε σήμερα. Η έμπνευση του Λεμονή να βάλει το Γκαλίτσιο κεντρικό αμυντικό απέτυχε παταγωδώς. Το μόνο θετικό του νεοφερμένου ήταν ένα καλό χτύπημα φάουλ... Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι οι Σάμαρης - Αναστασόπουλος δεν βελτιώνουν την εικόνα της ομάδας. Ο Μπάλαμπαν χωρίς δυνάμεις, ο Μήτρογλου μόνος κι έρημος, οι λοιποί Λάτκα, Όμο, Σβέρκος, Γιόνσον, ο ένας πιο μέτριος απ'τον άλλο, ο Κουμορτζί μέτριος και μοιραίος (φυσικά και πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο για τη βλακεία του). Για το Φανούρη θα πω ότι δεν είναι αδιάφορος. Και δεν κρύβεται.

    Τέλος πάντων. Από τη μια με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα πέφτουμε, από την άλλη η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Με αυτούς τους παίκτες που σήμερα βολόδερναν. Γρήγορα λοιπόν να θυμηθούν όλοι τον καλό τους εαυτό γιατί η σεζόν τελειώνει...

    ΥΓ Θα 'θελα να ξαναδώ τον Κολοβό και τον Κούκετς αλλαγή... Ο Κοντοές τώρα που μπαίνει φαντάρος θα κάνει προπονήσεις και θα παίζει κανονικά? Έχουν φροντίσει οι διοικούντες για άδειες και τα σχετικά?

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Κουμουρτζί στην τελική δεν πας να πνιγείς....
    Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή τη μαϊμού ?? Ούτε για να πουλάει τσάντες στο Μοναστηράκι δεν κάνει!!!!!
    Η υπομονή έχει και όρια ρε μαλακιστήρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα σιγουρεύτικα για κάτι που υποψιαζόμουν εδώ και καιρό: ο Κουμορτζί κάνει λευκή απεργία μέχρι να τον αφήσουμε να φύγει.
    Εγώ δεν νομίζω ότι το πρόβλημά μας σήμερα ήταν η έλλειψη πάθους. Ας μην ξεχνάμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίζαμε με 10. Το πρόβλημά μας ήταν η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΛΑΣΗΣ! Δεν υπήρχε κανείς για να πλαισιώσει τον Μήτρογλου.
    Τέλος για όσους γκρινιάζουν για τις μεταγραφές, μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε 20 νέους παίκτες! Ο προϋπολογισμός είναι σε οριακό σημείο και θα ήταν μεγάλη βλακεία να φαληρίσουμε μόνο και μόνο για να σωθούμε φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. νομίζω ότι άμα δεν βρεθεί κορόηδο να τον πουλήσουμε πρέπει να τον διώξουμε το κούμο που το τελευταίο 1 χρόνο σίγουρα, δεν έχει κάνει καλό ματς ..
    δυστηχώς αρκετοί παίκτες είναι για δρόμο!η ομάδα παλεύει τα "μεγάλα" ματς και χάνει σε όλα τα άλλα σαν σύλλογος Γ εθνικής!
    τι φταίει ; αδιαφορία ; παίζουν μόνο όπου υπάρχει προβολή και στα άλλα απλά αδιαφορούν για το σύλλογο και το κόσμο ;
    πρόστιμο στο κούμο μεγάλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. exo sixathi tous perisoterous panionious fetos...
    kraximo apo edo kraximo apo ki.....(min asxoliste kalitera)
    komplexiki kai provata tou ekastote dimosiografou pou akolouthoun mia apopsi mono kai mono epidi tin leei...
    oli xalia itan kirioi simera ektos tou gianaki...xekolate kai afiste ti monimi kritiki ston opiodipote podosferisti...(vlepe koumo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παίδες, ψύχραιμα.
    Το θέμα είναι, είτε μείνουμε στην κατηγορία είτε πέσουμε (που το απεύχομαι), τι ποδοσφαιρικό πλάνο (μοντέλο αν θέλετε), θα επιλέξει ο σύλλογος μας να ακολουθήσει ,και βέβαια πόσο θα το στηρίξει και εμείς μαζί τους βέβαια για να είναι ο ΠΓΣΣ βιώσιμος και αξιοπρεπής.
    Αν δεν μάθουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας δεν βλέπω ¨φώς¨, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια του ποκ με την προπαγάνδα του (φυλλάδες-δημοσιογραφίσκους), πολυπληθείς οπαδούς και προέδρους με χρήματα.
    Εννοείται ότι κριτική, απόψεις πάντα πρέπει να λέγονται μέσα στα πλαίσια που χαρακτηρίζουν μια μεγάλη οικογένεια (δυστυχώς με τα προβλήματά της) όπως είμαστε.

    Υ.Γ.1 Με κάλυψες φίλε Νίκο με αυτά που ανέφερες για το Φωστήρα (την ομάδα της γειτονιάς που γεννήθηκα).
    Υ.Γ.2 Φίλε Λευτέρη είναι κρίμα να φορτώσουμε αυτούς τους άνευρους παίκτες στον σύλλογο από τον οποίο πήραμε τον Κοντοέ (αν δεν κάνω λάθος) τον πιο ψυχωμένο και φιλότιμο ΄παίκτη μας.
    Υ.Γ.3 Μάκη έχεις δίκιο για την κακή κατάσταση,ή αδιαφορία του Κούμο, (παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι), δεν θα μείνω σε αυτό, αλλά στο γεγονός ότι και άλλοι παίκτες είναι σε κακή κατάσταση, αλλά μόνο για αυτόν επιμένεις να γράφεις. Μήπως έχεις ιδέα τι συμβαίνει, και οι θεωρητικά καλύτεροι παίκτες μας είναι ωσεί παρών στα παιχνίδια?

    Χαιρετώ όλους τους φίλους συμπάσχοντες συνΠανιώνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα (μόνο)ο Κούμο. Θα ήθελα να ΄ξερα αν ο Λεμονής παίρνει "χαρτάκι" για την 11αδα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεκινά με βασικό Γουνδουλάκη για να τον αλλάξει στο 2ο ημίχρονο και να κάψει μια αλλαγή. Έλεος, το παιδί δεν μπορεί και όχι μόνο στην επίθεση. Είναι πολύ αργός και δεν προλαβαίνει να μαρκάρει αντίπαλο, παίζουμε με 10 από την αρχή. Έτσι έβαζε και τον Βαρό και είχε ξεγράψει τον Γιόνσον. Τώρα που μας έμεινε Ρίσγκαρντ και Πούπο θα τους χρησιμοποιήσει; Γιατί τον Ρίσγκαρντ δεν τον έχουμε δει καθόλου και συνήθως οι Σκανδιναυοί ότι ξέρουν παίζουν. Για τον Κοντοέ τι να πω, τα λέει όλα ο τίτλος. Αληθεύει ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και δεν έχουμ κάνει ακόμη πρόταση ανανέωσης;
    Δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτης η ομάδα έπεσε. Χρειάζεται 5 νίκες και δεν ξέρω που μπορεί να τις κάνει.
    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φάτε να έχετε τα πανιωνια χέρια!! κ θα χρωστάμε παντου κ θα παιζουμε με καλύτερο παίχτη τον Κοντοε!! Θα μας χαλαγε ο Ψωμιάδης!ΑΑ κ μην Ξεχασω ολοι μαζι για να ανανεώσουμε τον παιχταρα μας!! αιντεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η περίπτωση με τον Κοντοέ δείχνει και το πόσο ξέρουν και αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο οι Φίλαθλοι μας .
    Αλήθεια δεν το θαύμασαν όταν έφτασε στα τέσσερα μέτρα απο το Τέρμα και αντί να σουτάρει χαμηλά η να πασάρει, κατόρθωσε να σηκώσει ψηλά την μπάλα και να προπονήσει τον Δασκαλάκη?
    Δεν έβλεπαν οι Φίλαθλοι μας τον Λεμονή που τα είχε πάρει μαζί στο Α ημίχρονο με τις λάθος μεταβιβάσεις που έκανε?
    Και για να μην τον αδικούμε ο Κοντοές ξεχώριζε ανάμεσα σε ένα συνονθύλευμα παικτών για το πάθος του και την αντοχή του, αυτό δεν συνεπάγετε οτι ξέρει και μπάλα. Μην τρελαθούμε κιόλας , είναι γεμάτη η Β και η Γ εθνική από παίκτες τύπου Κοντοέ.
    Και στη Τελική δεν τον έχω για Μαλάκα , αν είχε μια καλή πρόταση απο άλλη ομάδα μεγαλύτερη με καλύτερα λεφτά θα είχε υπογράψει(έχει το δικαίωμα) ,ας μην ανησυχούμε λοιπόν μήπως και τον χάσουμε .
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα ανανεώσει ο Κοντοές η ακόμα χειρότερα ο Φανούρης , αντιθέτως ανησυχώ γιατί όταν άρχισαν να βρίσκουν θέση Βασικού παίκτες τύπου Κοντοέ, Φανούρη κτλ άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ. balla444 αν είχαμε 11 Κοντοέδες μπορεί να πέφταμε, αλλά θα πέφταμε με αξιοπρέπεια και πόλεμο. Αν είχαμε 11 Κουμορτζήδες θα πέφταμε χωρίς να κάνουμε ένα φάουλ. Δεν κυνηγάω κανέναν. Ο Κούμο έχει προσφέρει, αλλά φέτος είναι απαράδεκτος. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αδιάφορος. Με αποκορύφωμα αυτό που έκανε στο Ηράκλειο με την αποβολή. Τι να γράψω για τον Φανούρη; Οτι ξέρει παίζει. Για τον Μπάλαμπαν; Τρέχει, δεν του βγαίνει τίποτα. Ο Κούμο περπατάει. Με τη Καβάλα δεν έκανε ούτε μια σωστή πάσα. Και θα τον αφήσω; Τι να γράψω για τον Σάμαρη και τον Αναστασόπουλο; Περιμένουμε από άπειρα παιδιά να μας σώσουν και θα αφήσω σο απυρόβλητο τον Γκανέζο; Οχι παιδιά. Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω σας παρακαλώ μην χαλάτε τη ζαχαρένια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μάκης θα γράφει ότι γούσταρει, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εάν δεν γουστάρουν, το καπελάκι τους και αλλού..
    Έτσι Μάκη?
    "Του Μπάλαμπαν δεν του έβγαινε τίποτα αλλά τρέχει"???? Και ο Κουμορτζί παρπατάει...""
    Καλό το τσίπουρο το Κυριακο μεσήμερο, αλλά καμιά φορά βαράει στο κεφάλι..
    Μην τσαντίζεσαι, απλά σε πικάρουμε όταν γράφεις και καμιά μπουρδολογία, ως εκεί.
    Επαναλαμβάνω, θέλει τράβηγμα αυτιών σε όλους και δυναμικό στήριγμα στην ομάδα, μπας και σώσουμε την πατρίδα. Το καλοκαίρι έχουμε χρόνο να δούμε τί έφταιξε.
    AVE Μάκη, οι υπήκοοι σου σε ΑΓΑΠΟΥΝ.
    ΥΓ: Ωραίο το σέντερ μπάκ που πήραμε από τον Γάβρο, πως τον λένε? Γκελ- ίτσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ balla444 που διάβασες για την υποθεση Κρικβελια; Δεν είναι κριτική αυτή; Οσο για την ειρωνεία θα μπορούσα να σου απαντήσω αναλόγως. Γι αυτό θα σε παρακαλέσω για να μην αρχίσω να σβήνω μηνύματα τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία... Κατανοητό; Δεν γουστάρω να με ειρωνεύεσαι κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο... Αρκετά...

    @ apo ο Κουμορτζί περπατάει και είναι προκλητικός. Αν δεν το βλέπεις τι να σου πω; Μάλλον πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο.

    Και ναι. θα γραφω ότι γουστάρω. Κάντε και εσείς αυτό. Δεν εχω κόψει ποτέ κανένα μηνυμα άποψης. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κρίνετε αυτά που γράφω εγώ. Εσύ και κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να με λογοκρίνεται. Ε όχι. Εγω θα γράφω αυτά που βλεπω. και αυτό που βλέπω είναι ότι ο κύριος Κουμορτζί το παίζει βαρύ πεπονί. Λοιπόν στην εξέδρα και αντε γεια...
    Ο Γκαλίτσιος είναι δεξι μπακ, αναγκαστικά έπαιξε στόπερ. ποιον ήθελες να βάλει τον Βαρό;

    Είναι τουλαχιστον αμετροέπεια να υπάρχουν πανιώνιοι που μιλανε ασχημα για τον Κοντοέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να μην ειχε παρει ποτε τον Γκαλιτσιο δεν παιζει προφανως..διυλιζουμε τον κωνωπα και καταπινουμε την καμηλον φιλε Μακη.
    Διοτι οταν εχεις φορτωθει παικτες που δεν χρειαζεσαι(Γκαλιτσιο,Σβερκο)και οι οποιοι πρεπει ντε και καλα να παιζουν ακομα και σε αλλες απο τις κανονικες τους θεσεις(σεντερ μπακ ο ενας χτες,χαφ ο αλλος)ενω ταυτοχρονα δεν εχεις παρει αυτους που χρειαζεσαι στις θεσεις που χρειαζεσαι,τι να συζηταμε..
    Στην τελικη ας γυρναγε τον Τσοτσα πισω,ας περναγε αλλο ενα χαφ(Κουκετς ισως μπας και βγαλει καμια μπαλια)και ας ειχε και Σβερκο και Μητρογλου μπροστα.
    Δεν μπορει να καταργειται η λογικη επειδη Γκαλιτσιος και Σβερκος ειναι φορετοι και πρεπει να παρουν παιχνιδια σε βαρος της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν Μπορω να θθυμηθω πολλους παιχτες να ανεβαινουν απο τα τσικο μας και να μην ιδρωνουν την φανελα. Μεγαλη ντροπη για τους πιτσιρικαδες.
    Αν ολοι οι παιχτες μας τρεχαν αντεχαν και παλευαν σαν τον κοντοε τωρα θα μασταν πρωταθλητες, η αν ο κοντοες ηξερε την μπαλα των αλλων δε θα παιζε στον Πανιωνιο...
    ΜΑΚΗ οταν καταφερεις καποια στιγμη ασχολεισου και με τα μικρα μας γιατι μαθαινω για πολυ αναξιοκρατια (εχουμε καιρο να δουμε καθαυτου δικο μας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήρεμα παιδιάααααααααα! Δεκτή η αντιπαράθεση σε επίπεδο θέσεων και αντιλήψεων, όχι όμως ειρωνείες και χαρακτηρισμοί. Και τα δύο είναι ανεπίτρεπτα!
    Διάβασα τα πολλά μέχρι αυτή τη στιγμή σχόλια και διαπίστωσα ότι κατά βάθος υπάρχει συμφωνία! Λοιπόν ακούστε:
     Όλοι συμφωνούμε ότι ο Κοντοές διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος του. Αν δεν είχε τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε θα βρισκόταν καν στην 11κάδα. Κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι ξέρει μπάλα. Δεν είναι πλήρης ποδοσφαιριστής, όμως όπου του ζητηθεί βοηθάει δίνοντας τα πάντα και αυτό θα πρέπει να του αναγνωριστεί.
     Όλοι συμφωνούμε ότι ο Κούμο δεν είναι ο παλιός καλός Κούμο. Όμως και ο παλιός καλός Κούμο δεν ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής. Αλλά από έναν ποδοσφαιριστή, ιδίως όταν βρίσκεται σε μικρή ηλικία, περιμένεις με την πάροδο του χρόνου να βελτιώνεται και όχι να μένει στάσιμος ή πολύ περισσότερο να πέφτει η απόδοσή του. Και δυστυχώς τον τελευταίο τουλάχιστον ένα χρόνο, η απόδοση του Γκανέζου έχει πέσει κατακόρυφα. Για το καλό τόσο το δικό του, όσο και της ομάδας του πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές ώστε ο Κουμορτζί να φτάσει τουλάχιστον στο καλό επίπεδο που ήταν πριν από 1,5 περίπου χρόνο.
     Όλοι συμφωνούμε ότι οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές Μπάλαμπαν και Ριέρα είναι φέτος πεσμένοι. Άλλωστε φαίνεται από μόνο του. Όμως δεν υπάρχουν καλύτεροι και επομένως θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
     Ο Γουνδουλάκης υπάρχει στον Πανιώνιο επειδή είναι υποδειγματικός σαν άνθρωπος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι κάτι που όλοι το παραδέχονται. Είναι μια ήρεμη και συνετή παρουσία στα αποδυτήρια. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής χωρίς όμως καθόλου αθλητικά προσόντα (είναι αργός, αδύναμος κ.λ.π.). Είναι απορίας άξιο και για μένα πώς ξεκινάει. Ο Φανούρης στον Πανιώνιο μπορεί ν’ αγωνίζεται μόνο ως αλλαγή.
     Οι νέοι Αναστασόπουλος και Σάμαρης δεν μπορούν ακόμη να προσφέρουν τ’ αναμενόμενα. Μακάρι να βελτιωθούν τα επόμενα χρόνια διότι ο Πανιώνιος σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη τα δικά του παιδιά. Τα ίδια εκτιμώ ότι ισχύουν πάνω – κάτω και για τους Κούρντι, Κολοβό, που πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά ταλέντα. Όμως με τα ταλέντα χρειάζεται προσοχή! Η ένταξή τους στην ομάδα χρειάζεται να γίνεται σταδιακά ώστε και η άνοδός τους να είναι αντίστοιχη. Διότι με τους νέους στη χώρα μας παρατηρείται το φαινόμενο η να «καίγονται» η να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα.
     Τέλος ο Πανιώνιος ενισχύθηκε στην επίθεση όχι όμως στις άλλες γραμμές. Θα έπρεπε να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, στην αριστερή πλευρά της άμυνας (να δούμε την έκβαση με τον Κιρκβέλια) και στο κέντρο του γηπέδου. Ο Γκαλίτσιος δεν ήταν κατά τη γνώμη μου απαραίτητη προσθήκη. Όμως θυμίζω ότι πολύ πιο νέος έπαιζε και ως κεντρικός αμυντικός. Ρωτήστε για να το επιβεβαιώσετε. Βέβαια έχει αγωνιστεί πολύ περισσότερες φορές ως δεξιός αμυντικός, που έγινε και γνωστός. Προσπάθειες ενίσχυσης στις παραπάνω θέσεις βέβαια έγιναν, όμως δεν καρποφόρησαν κυρίως λόγω της οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα, μετά την αποχώρηση Τσακίρη. Και εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι αν ξεφύγουν αυτή την εποχή τα πράγματα στο επίπεδο της οικονομική διαχείρισης, τότε η ομάδα κινδυνεύει ακόμη και με διάλυση! Τέλος μη ρίχνουμε τόσο εύκολα το ανάθεμα σε ανθρώπους που ασχολούνται στη διοίκηση και που ενδεχόμενα και οι ίδιοι να μην ήθελαν να επωμιστούν αυτό το βάρος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε θα πρέπει να τους γίνεται καλόπιστη κριτική. Και επίσης αν υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι που θα ήθελαν ν’ ασχοληθούν έμπρακτα με τον Πανιώνιο ας το πράξουν. Όμως εμείς οι απλοί φίλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ δε θα πρέπει να καταφερόμαστε επι δικαίων και αδίκων, διότι τότε και αυτοί οι λίγοι που ασχολούνται με τις τύχες του Πανιωνίου θ’ αποχωρήσουν και δε θα βρεθούν άλλοι που θα τους αντικαταστήσουν! Εκείνο λοιπόν που χρειάζεται είναι ν’ ασκούμε κριτική στήριξη στην ομάδα μας και όχι μεμψίμοιρη και κυρίως υβριστική.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. balla444 τελείωσες για μένα... Μην ξαναγράψεις τίποτα γιατί δεν πρόκειται να δημοσιευθεί τίποτα... ΟΚ;

    @ zamis ας αφήσουμε την συνωμοσιολογία επιτέλους. Ο Γκαλίτσιος αποκτήθηκε γιατί ο Κοντοές φεύγει φανταρος, ο Βαρό δεν υπάρχει και η ομάδα θα έμενε μόνο με τον Γιόνσον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποια συνωμοσιολογια Μακη,σε παρακαλω πολυ,σοβαρα μιλας?
    Λυπαμαι αλλα το φανταριλικι του Κοντοε δεν πειθει για την αποκτηση Γκαλιτσιου ουτε με σφαιρες..
    Και τον Σβερκο γιατι τον πηραμε,παει φανταρος κι ο κανενας?
    Επρεπε να τους παρουμε και πρεπει να παιζουν,ας μην κρυβομαστε και μεταξυ μας.
    Και στο τελος τελος δεν ειναι κανενας απο τους δυο ετοιμος για να παιξεi,σωστα η συνωμοσιολογω παλι?
    Και κατα τ'αλλα,μεινε χωρις κεντρικο μπακ και χωρις χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βαλε μέσα τον Πούπο μπας κ σωθούμε..:P
    Παιδιά χαλαρώστε.
    Όπως λέει ο σοφός λαός, ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.
    Δεν φταίει ΜΟΝΟ ο Κούμο, που η ομάδα είναι γυμνή στο κέντρο.
    Δεν φταίει ΜΟΝΟ ο Μπόσκο, που έχει συνηθίσει τη βούτα και το περπάτημα (μηνας μπει, μπει βγει, θα τα πάρει τα φραγκα του).
    Δεν φταει ΜΟΝΟ ο Γκαλίτσιος, που κάνει πασούλες(!) στην άμυνα. Το παίδι αφενός περαστικός είναι, αφετέρου δεν την ξέρει τη θέση του κεντρικού αμυντικού.
    Δεν φταίνε ΟΥΤΕ οι φιλότιμοι Φανούρης, Σάμαρης, Όμο.
    ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η "Πανιώνια Διαφορετικότητα" και τα "Πανιώνια Χέρια".
    Η διαφορετικότητα λοιπόν δε σε κρατάει στην κατηγορία.

    Προβλέπω τις επόμενες αγωνιστικές να γίνεται το μαγείρεμα της αρκούδας.

    Πιστεύω ότι θα σωθεί η ομάδα τελικά, αν και της αξίζει να πέσει μιας και παίζει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ποδοσφαιρό στην superleague.

    Κατα τ'αλλα ηρεμία. Το μόνο που μας απομένει για να ολοκληρώσει την φετινή μας κατάντια είναι να αρχίσουμε να βριζόμαστε μεταξύ μας για το ποιος είναι το μεγαλύτεο σαπάκι.

    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μακη,αν και ειρωνευεσαι,παω πασο και θα απαντησω επι της ουσιας.
    Δεν ξερω λοιπον απολυτως τιποτα και ειμαι μακρια απο οποιαδηποτε ενδοπανιωνια πληροφορηση,θεσμικη η μη.
    Επικαλουμαι την κοινη λογικη που λεει οτι οταν πεφτεις και χρειαζεσαι αμεση βοηθεια δεν παιρνεις δυο ανετοιμους παικτες την στιγμη που ταυτοχρονα δεν ενισχυεσαι εκει που κυριως πονας.
    Εκτος αν υπαρχει λογος.Και αν υπαρχει,τι κανει νιαου νιαου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΤΡΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΑΙΔΟ.Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΕΛΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΧΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΡΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο εκνευρισνος ειναι τετοιος που τη μια βδομαδα λεμε σωθηκαμε και παμε για ευρωπη και την αλλη πεσαμε. ειναι κατανοητο ιδιως γι αυτους που φαγαμε με το κουταλι δυο φορες τα κωλοχωρια της β'.
    απο την αλλη οπως ολοι παραδεχονται οι μεταγραφικες κινησεις αν οχι ανυπαρκτες ηταν τραγικες.
    κι εδω θελω να μου ξεκαθαρισει καποιος πχ εσυ μακη ποσα γαμημενα φραγκε πηραμε για τον μανιατη? η μηπως δεν πηραμε?
    επισης δεν λεγατε οτι ο τσακιρης αφησε πανω απο 1 εκατ. ταμειο? ισχυει? που στο διαολο πηγαν τα λεφτα?
    λεφτα υπαρχουν η συγνωμη αλλα παραλαβαμε χαος απο την προηγουμεη διοικηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ zamis δεν ειρωνεύομαι. Απλά δεν μπορώ να μιλάω... παράλληλα. Ανέτοιμος ο Γκαλίτσιος; Εκανε κανονικά προετοιμασία, έχει παίξει και 3-4 ματς αν δεν κάνω λάθος. Αρα δεν είναι ανέτοιμος Ο Σβέρκος είναι ένας πάικτης με εμπειρία και μάλλον σ' αυτή ποντάρει ο Λεμονής. Τα υπόλοιπα επαναλαμβάνω είναι συνομοσιωλογία στην οποία δεν μπάινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μακη,αδιαφανεια και θολες καταστασεις υπαρχουν,οχι συνωμοσιολογια η αν το προτιμας,εξ'αιτιας αυτων γεννιεται αναποφευκτα η οποια συνωμοσιολογια.
    Κατα τ'αλλα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε για την χρησιμοτητα Γκαλιτσιου και Σβερκου σε αυτες τις συνθηκες που υπαρχουν τωρα.
    Δεν θα διαφωνησεις βεβαια οτι τη θεση που επαιξε το παιδι χθες,δεν την εχει με τιποτα.
    Και οι επιλογες δεν ηταν οπως εγραψες νωριτερα,Γκαλιτσιος η Βαρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μακη οκ ,σταματαω να γραφω,φαινεται εσυ εισαι πιο πανιωνιος απο εμενα,σε ευχαριστω για την φιλοξενια,θα επανελθω το καλοκαιρι οταν ο μαρινουπαλληλος πετυχει το εργο του.Μεχρι τοτε ελπιζω να ειναι καλα οι 11 κοντοεδες για να μεινει η ομαδα μου στην α εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΜΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θεικός ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ !
    Κάνει και για εκεί το παλικάρι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τοτε Σειρηνακης για προεδρος και οσους μαυρους διωξαμε ξανα γρηγορα πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πάτο πιάσαμε γαμώτο ... με τέτοια κατάσταση στην ομάδα και στη κερκίδα η χρονιά δεν σώζεται ! φοβάμαι για τον υποβιβασμό και δεν αντέχω άλλη Β εθνική!και όσο σκέφτομαι και τα πρωτοσέλιδα της score τρελένομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή