ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τι συμβαίνει;

Η εφημερίδα "Γάτα" έχει αυτή την είδηση. Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει. Ο Γιάννης Κοντοές δεν θέλει να μιλήσει γι' αυτό το θέμα και είναι δικαιώμά του. Ομως η ΠΑΕ Πανιώνιος τι κάνει; Ο κύριος Βεντούρης με τι ασχολείται; Εχει καταθέσει πρόταση στον Κοντοέ και αν ναι πόσο είναι; Αν όχι γιατί δεν το έχει κάνει;

16 σχόλια:

  1. i gata ka8e mera grafei oti na nai k oti tis er8ei min dinete simasia se auti tin efimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσωπικά θα ήθελα να μάθω σε ποια θέση λογίζεται από την Π.Α.Ε ότι παίζει ο Κοντοές. Το ρωτάω για να δω με πόσους πρέπει να παλέψει για τη θέση του βασικού κι αν έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι παραγκωνίζεται.

    Θα ήθελα να μάθω επίσης πόσα παίρνει ο Γιάννης για να είναι αυτός που είναι και για να καλύπτει αδιαμαρτύρητα όλες τις θέσεις της άμυνας. Όσο κι αν είναι Πάνθηρας και το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για έναν επαγγελματία αθλητή και επιπλέον καλό δείγμα της εκτίμησης που τρέφει η ομάδα για το πρόσωπό του.

    Πονηρό και το timing της είδησης...Πριν από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ για ανακατωσούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Γιαννης απο οτι γνωριζω παιρνει περιπου 20-25
    και απο οτι ξερω δεν εχει προτεραιοτηατα την αεκ
    αν βεβαια κανει συζητησεις παρασκηνιακα τοτε θα απογοητευτω πολυ (αν και δεν το πιστευω)
    @br fun_atic
    οντως απο τη μια εχει παιξει σε 3 θεσεις αλλα επι τρια χρονια παιζει συνεχως και η βελτιωση που παρουσιαζει οφειλεται και στην εμπιστοσυνη του Πανιωνιου. τωρα αν θελει 200χιλ ας τα παρει απο αλλου.
    επισης προσωπικα αν επαιζα στην ομαδα και οντας πανθηρας η μονη ομαδα που δε θα πηγαινα ποτε ειναι η αεκ.
    αλλα ολα αυτα σε περιπτωση που εχει βαση το δημοσιευμα της μπουρδελοφυλλαδας αν και πολυ αμφιβαλω οτι ισχυει κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι να κάτσει εδώ με 20Κ και με την ομάδα υπό διάλυση. Επαγγελματίας είναι, ας κοιτάξει το συμφέρον του όπως κάνουν και οι δικοί μας "ερασιτέχνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI GIATI NA MH FIGI TO PAIDI.O PANIONIOS TROEI TA PAIDIA TOY.POS KATAFERNOUME PANTA KAI TRABAME OLA TA LAMOGIA POTE DEN TO KATALABA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To σκηνικό με τον Κοντοέ είναι απόδειξη του ποιός κάνει κουμάντο στην ομάδα.

    Ο Κοντοές πρέπει να φύγει από την ομάδα και να φύγει σαν 'προσδότης που μιλάει κρυφά με την ΑΕΚ'. Όποιος νομίζει ότι τυχαία βγήκε στις εφημερίδες ότι συζητάει με την αεκ, παραμονή του αγώνα μαζί τους, δεν ξερει τι κόλπα ξερει ο 'οικονομικος διευθυντής'

    Ταυτόχρονα, λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την κοτα, πήγε στους παίκτες και τους είπε ότι δεν θα πληρωθούν τα συμφωνητικά τους!!
    Μάγκας, ηλίθιος, ή στημένος;

    ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμ παίρνει 20κ (καθαρά) τον χρόνο στον πανιώνιο,καλύτερα να γίνει πιτσαδόρος.μισθός+tips πολύ καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κοντοές πρέπει να μείνει γιατί πονάει τη φανέλλα, ο κόσμος τον αγαπάει και χρειαζόμαστε ένα δικό μας παιδί με πάθος μέσα στο χορτάρι.
    Ο πανιώνιος του έδωσε ευκαιρία να παίξει στη μεγάλη κατηγορία και να βελτιωθεί και επειδή είναι πανιώνιος θεωρώ ότι έγραψε η εφημερίδα μακακίες και μην το δίνετε σημασία.
    πρέπει να τον ανανεώσουν όμως και έχουν καθυστερήση πολύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για όσους βλέπουν και όσους ξέρουν τα στοιχειώδη του ποδοσφαίρου,ο Κοντοές είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Β εθνικής.
    Ως εκ τούτου το αν φύγει,αφήνει παγερά αδιάφορους την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ που γνωρίζουν ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an kapoios axizei na meinei sthn omada einai o kontoes.. h prosfora tou einai ekplhktika dusanalogh me ta lefta pou pairnei, eprepe polu prin h pae na ton eixe sevastei kai na eixe merimnisei gia tin anaprosarmogh tou sumvolaiou tou... twra gia thn gata ti na pw? elpizw oute enas na mhn pistepse ta asteia pou gia allh mia fora egrapse..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το συμβολαιο του κοντοε θα βρεθουν λεφτα. Στην τελικη να βαλουμε ενα λογαρια σμο οι πανιωνιοι να του δινουμε απο 15 ευρω το μηνα θα βγουν 200 χιλ το χρονο.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που αξιζει και ματωνει την φανελα. Τιμη μας οχι που ειναι πανιωνιος γιατι παιζει στον πανιωνιο.
    ΥΓ: Εγω προσωπικα θα τον εκανα και γενικο αρχηγο να ριχνει και καμια σφαλιαρα σε οποιο τσουτσεκι δεν ματωνει την φανελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να παει στο καλο κ πληρώνω όποια διαφορά εχει με την σιχαμένη αεκ!!! αντι να ξυπναει κ να κανει στο σταυρό του που παίζει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν θελει κ να μιλησει κιολας! με τέτοιους παίχτες καθε χρόνο θα έρχονται ομάδες τύπου Κέρκυρας κ ατρόμητου κ θα γελάνε μαζί μας!! ναι ειναι φιλότιμος αλλα κ γω ειμαι όμως δεν παίζω στην πανιωναρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ διαφωνώ 1000% με τον antonis, όπως και με οτιδήποτε έχει γράψει εδώ μέσα κατά καιρούς.

    Ο Κοντοές είναι ψυχάρα και είναι ο μόνος που δείχνει φιλότιμο φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ειμουν ο Τσακιρης θα εκανα δωρο την ανανεωση του Κοντοε στον Πανιωνιο και σε αυτη την ανεκδιηγητη διοικηση και ως εκει .Θεωρω οτι ειναι σπανιο φαινομενο σε ομαδες τυπου Πανιωνιου να παιζουν παιχτες οπαδοι .Μου θυμιζει το μοντελο της Μπιλμπαο που γουσταρω με τρελλα ,ολοι βασκοι και οτι βρεξει ας κατεβασει .Τωρα για την ΑΕΚ τι να πω αυτοι χρωστανε σε οποιον εχει δοντια θελουν και Κοντοε ? Γελανε και τα δοκαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά, το θέμα μας είναι αν κάνει ο Κοντοές για τον Πανιώνιο ή όχι; Το θέμα μας είναι ότι όπως έχουν τα πράγματα πρέπει να πάρουμε βαθμό με ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ, πρέπει να πάρουμε βαθμούς έξω με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους (αστέρα, ηρα, κερκυρα, ατρόμητο) ακόμα και αν παρουμε το απόλυτο με Λάρισα Σέρες στο γήπεδό μας.Το έχουμε καταλάβει όλοι (Διοίκηση, Προπονητής, Παίχτες και οπαδοί) ότι μέχρι στιγμής είμαστε με το ένα πόδι στη Β';Τι αποπροσανατολισμός είναι αυτός; Να σκύψουμε στα προβλήματα της ομάδας που φέτος είναι η προσπάθεια παραμονής και η σωστή οικονομική λειτουργία και όποιος δε θέλει να μείνει στην ομάδα καλώς και να πράξει. Άλλωστε δε θα είναι η πρώτη φορά ενώ επίσης τα συμβόλαια ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!(βλ. ΜΑΚΟ)


    Αντε απο εδώ και μπρός όλοι Ενωμένοι για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μας. Έβγαλαν και δελτία Κβρικβέλια και Περλ και νομίζω ότι λύνονται λίγο τα χέρια του προπονητή.Κουράγιο σε όλους και πάμε με σκοπό μόνο τη παραμονή!!!!!Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 20.000-25.000 to xrono? Pame kala? Kai me auta ta psixoula mas einai "baros"?
    O Kontoes einai psyxara, kai apo tous ligous pou tha matwnan gia tin fanela. Kai 250.000 na epairne, tha ta aksize!
    An einai etsi, as balei o kathenas mas 50 Euro na meinei to paidi kai tin alli saizon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή