ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη στην παράταση του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως στο τέλος θα κάνει η ομάδα τον απολογισμό της και συμπλήρωσε ότι αυτό που έχει σημασία είναι το επόμενο παιχνίδι.

«Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του ΠΑΟΚ, ακόμα και χωρίς κόσμο. Ο αντίπαλος μας μελέτησε καλά αλλά μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είχαμε δημιουργήσει μια διαφορά, όμως κάποια λάθη τακτικής μας οδήγησαν στην παράταση. Κουραστήκαμε πολύ να κερδίσουμε. Ήταν μια σημαντική νίκη όπως και αυτή επί του Άρη. Μας δίνει κουράγιο να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία από το ξεκίνημα της περιόδου», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Η απουσία του Παπαδόπουλου μας άλλαξε την προετοιμασία μας και ανταποκριθήκαμε σωστά. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πιο δύσκολο είναι για τους προπονητές. Η ομάδα μας δεν έχει απώλειες παικτών δεν έχουμε στόχο την τετράδα και απλά κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου