ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο κύριε Βεντούρη

...Για την επιλογή σας να ψηφίσετε υπερ της παραμονής του κυρίου Μαρινάκη στη προεδρία της Σούπερ Λιγκ. Εδω στον ΠΚ Online έχουμε μια απορία, που πιστεύουμε ότι εκφράζει όλους τους Πανιωνίους, με την ψήφο στήριξης στον κύριο Μαρινάκη εγκρίνετε (γιατί εμείς σίγουρα δεν εγκρίνουμε...) τη συμπεριφορά του μετά το όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη;

19 σχόλια:

  1. Εδώ βρε δεν επικαλέτηκαν το βίντεο του αγώνα που δείχνει πως ο Καφές δίνει αγκωνιά στον Ριέρα, και τιμωρήθηκε αβλεπί 3 αγωνιστικές, περιμέναμε κάτι διαφορετικό με Μαριν-άκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να ψηφίσουν υπέρ Μαρινάκη. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχέση εκμετάλλευσης μόνο από το Βεντούρη πρός τον Ολυμπιακό (όπως έλεγε στη συνέντευξη τύπου) αλλά και του Μαρινάκη προς τον Πανιώνιο!Είναι κρίμα αλλά όταν έχεις φτάσει σε αυτή τη κατάσταση δυστυχώς δε λειτουργείς αυτόνομα!Αυτά να τα βλέπουνε στη διοίκηση και να μην επιτρέψουν ξανά να πουληθεί η αξιοπρέπεια μας σε κανένα Ολυμπιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ στενοχωρηθηκα που ψηφισαμε υπερ ειναι σαν να εγκρινουμε τις αλητεις του Μαρινακη! Αυτο θελουμε να μην ειμαστε ανεξαρτητοι και να χαιδευουμε τον καθε μαρινακη επειδη την εχει δει ο νεος κυριαρχος του παιχνιδιου? ΟΦΕΙΛΕΙ να εξηγησει ο κ.βενοτυρης γιατι ψηφισε υπερ να δουμε τι θα επικαλεστει. ελπιζω οι δημοσιγραφοι του Πανιωνιου να τον αναζητησουν και να τον ρωτησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nτροπή το λιγότερο που μπορώ πω.Απο κεί και πέρα οσο πιο γρήγορα σωθούμε, και οσο πιο γρήγορα φύγει ο Βεντούρης τοσο το καλύτερο για την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε τους ανήξερους! Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που διαθέτει χρήματα και η μοναδική ομάδα που είχε να μας δώσει σοβαρά έμψυχα ανταλλάγματα. Εάν είχαμε δώσει τον Μανιάτη σε κούλα ή βάζελο θα είχαμε πάρει από τα τρία το μακρύτερο και τώρα θα ήμασταν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Συγγνώμην αλλά εγώ μισώ την αχαριστία! Αν όμως θέλουμε να το πάρουμε και από ηθικής πλευράς το θέμα τότε τι θα αλλάξει εάν φύγει από την προεδρία της Superleague το ένα μουνί της λάσπης και έλθει στη θέση του ένα άλλο που θα είναι προσκείμενο στον βάζελο; Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καταδικασμένο όπως και να 'χει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο βεντούρης είναι τόσο πανιώνιος όσο και σπαθόλουρο του μαρινάκη, είτε μας αρέσει αυτός ο συνδυασμός είτε όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μπραβο στον Μπεο για την προταση του.
    Για πρωτη φορα ακουσα κατι θετικο δημοσια απο το στομα του
    Δεν ξερω αν Ντρεπομαι ή αν λυπαμαι που θεωρησε πανιωνιος κυριε βεντουρη. Μαλλον το μυαλο απο μια ηλικια και μετα φυραινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Magkes, lypamai pou to lew, DIOIKHTIKA eimaste parartima tou gaurou. Auti einai i alitheia, oso stenaxwri kai an einai.....
    To euxaristo einai oti o Istorikos den apoteleitai apo to Bentouri, alla apo olous emas.
    Elpizw na deiksoume se olo ton filathlo kosmo sta epomena paixnidia me panw/sinthimata ktl oti o Bentouris einai LATHOS kai oti den auta pou kanei den armozoun ston Istoriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό θα ήταν να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κι εμένα δεν μου άρεσε η ψήφος, αλλά όχι να φτάσουμε να λέμε ότι ο Βεντούρης δεν είναι Πανιώνιος!!!!!! Προς θεού. Ο Βεντούρης έδινε την ψυχή του στην ομάδα όταν οι αρκετοί εδώ μέσα δεν ήταν ούτε υποψία στο μυαλό των γονιών τους. Στήριξε το μπάσκετ στην δεκαετία του '80 και είχαμε ίσως την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Όταν μετά τον Τσακίρη ο ερασιτέχνης έμεινε ορφανός, έτρεξε να σώσει την κατάσταση. Προσπάθησε με το μπάσκετ ξανά και δεν του βγήκε. Παλεύει για το πόλο και τα άλλα αθλήματα. Κάνει λάθη? Ίσως αρκετά. Συμφωνούμε με τις πράξεις του? 'Οχι με όλες. Αλλά για όνομα του θεου να μην λέμε ότι δεν είναι Πανιώνιος. Μην αφήνετε το φαρμάκι περί παραρτήματος που ρίχνουν οι άλλοι για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες, ν φαρμακώνει κι εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έπρεπε αν ψηφίζαμε λευκό όπως αρμόζει στο πανιώνιο για κάθε τι απέναντι στο ΠΟΚ. με κανέναν απο τα σιχάματα του ΠΟΚ.
    επειδή ο βεντούρης προσπαθεί να σώσει τη χρονιά θεωρεί ότι έτσι θα γίνει ... όταν όμως λέγαμε σε πανιώνια χέρια και ας πάμε Β εθνική άλλο εννούσαμε!
    πραγματικά ανεξάρτητη πρέπει να είμασταν μόνο επι τσακίρη ... ήδη λείπει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζί σου ρε Endys. Και Πανιώνιος είναι ο Βεντούρης και η ομάδα δεν είναι παράρτημα (το πιστεύω). Δέχτηκε να δώσει τον Μανιάτη στο γάβρο γιατί μόνο από εκεί περίμενε άμεση βοήθεια (και νάναι καλά ο Μήτρογλου, μας έχει δώσει 5 βαθμούς μόνος του). Στη κούλα - ναι την οσία, που κάνει αγώνα κάθαρσης λέει - θα τρέχαμε για ακάλυπτες επιταγές για χρόνια. Α ξέχασα μας έδιναν και τον Λεονάρντο.
    Όμως είναι δυνατόν να μη βλέπει ο Βεντούρης ότι δεν μπορεί; Είναι δυνατόν να μην καταλβαίνει ότι αυτός και ο Τσολακάκης είναι λίγοι και παρωημένοι; Δεν καταλαβαίνει ότι πάει από τη μία παπαριά στην άλλη; Ζήτησε από κανένα βοήθεια; Δεν φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσωπικα το μονο που μπορω να κανω ειναι να ΑΠΕΧΩ την Κυριακη απο το γηπεδο σε ενδειξη διαμαρτυριας.... Οσο για το διαρκειας το οποιο κατεχω εδω και 11 χρονια δε νομιζω οτι θα το ανανεωσω πλεον.... Λετε οτι ο Βεντουρης ειναι Πανιωνιος. Δε διαφωνω - μονο που τοτε εγω ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι Πανιωνιος...

    Γιαννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ(ΚΟΝΤΗΣ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην ιστορία των κοινωνικών ομάδων σπάνια βρίσκεις συνεπείς "αδεσμευτες πολιτικές" από άτομα ή οργανισμούς. Στην Έλλαδα ακόμα περισσότερο, δεν υπάρχει ομάδα που ψηφίζει με λογική Α σε κάτι και λογική Β σε κάτι άλλο. Μη κατηγορείτε το Βεντούρη. δε σημαινει απαραιτητα ότι στήνουμε κ@λο...ασε που ο παο τσιρίζει γιατι την πατησε στο δικο του γηπεδο (βλέπε Πατερα...) και ζητά από τις άλλες ομάδες να συρθούν σε κάτι που δεν συμφέρει τελικά καμία...αυτό που έπρεπε να πουν είναι να μπει απο του χρονου κομισάριος, όπως ο Στερν στο ΝΒΑ, που έχει ταράξει στο προστιμο τους ιδιοκτητες των Νταλας Μαβερικς-προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην ιστορία των κοινωνικών ομάδων σπάνια βρίσκεις συνεπείς "αδεσμευτες πολιτικές" από άτομα ή οργανισμούς. Στην Έλλαδα ακόμα περισσότερο, δεν υπάρχει ομάδα που ψηφίζει με λογική Α σε κάτι και λογική Β σε κάτι άλλο. Μη κατηγορείτε το Βεντούρη. δε σημαινει απαραιτητα ότι στήνουμε κ@λο...ασε που ο παο τσιρίζει γιατι την πατησε στο δικο του γηπεδο (βλέπε Πατερα...) και ζητά από τις άλλες ομάδες να συρθούν σε κάτι που δεν συμφέρει τελικά καμία...αυτό που έπρεπε να πουν είναι να μπει απο του χρονου κομισάριος, όπως ο Στερν στο ΝΒΑ, που έχει ταράξει στο προστιμο τους ιδιοκτητες των Νταλας Μαβερικς-προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι βολές επί δικαίων και αδίκων

    Παιδιά δε μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Νομίζω πώς έχει δίκιο ο φίλος Endys. Μπορεί ο Βεντούρης να ψήφισε κακώς εναντίον της μομφής Μαρινάκη, όμως είναι ανεπίτρεπτο να τον χαρακτηρίζουμε αντιΠανιώνιο! Δεν έχω καμιά πρεμούρα να τον υπερασπιστώ, δεν τον γνωρίζω καν, όμως είναι τόσα χρόνια Πανιώνιος και αυτό δεν αμφισβητείται. Έχει αφιερώσει χρόνο και έχει δουλέψει για τον Πανιώνιο. Πρόσφατα ανέλαβε το δύσκολο ρόλο να διοικήσει το καράβι που βούλιαζε, μαζί και μ' άλλους, όταν επρόκειτο να περιέλθει η ΠΑΕ σ' αμφισβητούμενα και μη Πανιώνια χέρια. Λάθη μπορεί να κάνει, άλλωστε μόνο όσοι βλέπουν τα θυμαράκια ανάποδα δεν κάνουν! Επίσης είναι απολύτως αποδεκτό και επιβεβλημένο να του γίνεται καλοπροαίρετη κριτική (& σ' όλη τη διοίκηση, τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές), όμως νομίζω ότι είναι άδικο να χαρακτηρίζεται μη Πανιώνιος. Κανένας δε θέλει τον Πανιώνιο παράρτημα και υποχείριο κανενός. Όμως ο Βεντούρης βγήκε και δήλωσε μετά παρρησίας τη σχέση του με την οικογένεια Μαρινάκη, που μάλιστα απ' ότι έχει γραφτεί, ξεκινάει από πολύ παλιά, άπ’ όταν αυτός ήταν μικρό παιδί. Δεν την έκρυψε. Και μάλιστα είπε ότι αυτή τη γνωριμία θα τη χρησιμοποιήσει για το καλό του Πανιωνίου. Θα μου πείτε πόσο πείθει; Στο τέλος θα φανεί αν όσοι ποδοσφαιριστές ήρθαν στον Πανιώνιο από τον Οσφπ θα βοηθήσουν καθοριστικά ώστε να σωθεί ο Ιστορικός. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα πάντως βοηθάνε. Και εύχομαι να βοηθήσουν περισσότερο στη συνέχεια.
    Ένα είναι σίγουρο. Όλοι οι Πανιώνιοι πρέπει ν' αγωνιστούν ενωμένοι για τη σωτηρία της ομάδας αλλά και για να μπουν στερεές βάσεις για το μέλλον. Μόνον υπ' αυτές τις συνθήκες ο αγώνας θα είναι νικηφόρος.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kala ola auta pou grafete, alla egw proswpika protimw enan agwna TIMIO kai AKSIOPREPH kai as min einai nikiforos, apo enan agwna pou na einai nikiforos men, katw omws apo sythikes symferwntwn kai disfymisis tou onomatos mas. Mporei na akougomai "grafikos" omws pwtimw tin B' apo to na mas lene "parartima" tou gaurou.
    Einai san na eisai dikigoros kai na yperaspizesai me epityxia enan enoxo egklimatia kai prostyxo paiderasti....
    Sto telos tis dikis morei na exeis epityxia, alla ti na tin kaneis otan xaneis tin aksioprepeia kai tin timi sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Opws lene oi aggloi:
    "How far will you go..." kai prosthetw: gia na swthei i omada sou?
    O Bentouris epelekse san tropo diaswsis to na ginoume parartima tou gaurou.
    Kai exoume idi ginei - eite mas aresei eite oxi.
    Egw an imoun o Bentouris tha dialega ton pio timio kai aplo tropo, kai as peftame stin B' (pragma pou den tha arese se allous tosous apo mas...)
    Bebaia exoume na kanoume me to dillima TIMH H PARARTHMA, kai o Bentouris dialelkse to deutero.
    Auto omws den simainei oti mporoume na anapautoume kai oti swthikame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ... σαφώς και ο αγώνας που κάνουμε πρέπει να είναι τίμιος. Χωρίς διαπλοκές, δοσοληψίες κ.λ.π. Ποιός είπε το αντίθετο; Τόνισα ότι νικηφόρος είναι ένας αγώνας μαζικός και ενωτικός. Ειναι αυτονόητο ότι πρέπει να είναι και έντιμος, διότι αν δεν είναι τότε σ' αυτόν δε μπορεί να συστρατευτεί κανένας. Άρα δε μπορεί να είναι μαζικός, δε μπορεί να ενώσει και επομένως δε μπορεί να έρθει η νίκη. Όμως όταν αγοράζεις δανεικούς δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι διαπλέκεσαι, ότι είσαι παράρτημα άλλου. Μπορεί να συμβαίνει και αυτό, όμως όχι πάντα. Άλλωστε πολλές ομάδες όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, αγοράζουν δανεικούς ποδοσφαιριστές. Το καλύτερο βέβαια θάταν ν' αγόραζαν κανονικά, όμως όταν δε μπορούν τι να κάνουν; Επιπλέον, πόσες φορές για συναισθηματικούς λόγους κάποιος στηρίζει κάποιον, έστω κι αν δε συμφωνεί μαζί του απόλυτα; Το συναίσθημα είναι δεδομένο στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης, που βέβαια αρκετές φορές μπορεί να οδηγεί και σε λάθη. Το ζήτημα όμως είναι τα λάθη να μην είναι σκόπιμα και δόλια.
    Πάντως συμφωνώ ότι αν είναι να σωθεί η ομάδα με διαπλοκή και όχι με την αξία της, καλύτερα είναι να πέσει. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο. Όποτε η ομάδα αποδίδει καλά έχει θετικά αποτελέσματα και όποτε όχι χάνει. Και επίσης με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει τώρα τελευταία, πλην εξαιρέσεων, δείχνει ότι δεν είναι δίκαιο να πέσει.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή