ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στην εθνική κλήθηκε ο Κουμόρτζι

Στην εθνική ομάδα της Γκάνας κλήθηκε ο Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο μέσος του Πανιωνίου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μαύρων αστεριών» για το φιλικό απέναντι στο Τογκό που θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Το φιλικό θα γίνει στην Αμβέρσα του Βελγίου και ο τεχνικός της ομάδας Γκόραν Στεφάνοβιτς κάλεσε νέους παίκτες για να τσεκάρει τις δυνατότητες τους ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Εσιέν, Ασαμόα και Πρινς Μπόατενγκ.

9 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά, ο άμπαλος στην Εθνική?
    Κάποιοι εδώ μέσα θα πρέπει να σκίσουν τα πτυχία τους ή πρέπει να το σκίσει ο Στεφάνιβιτς που τον κάλεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala
    de ftanei pou de paizei outws i allws,
    twra pou tha paei kai olokliro taksidi...
    apo kei pou epaize ena 3 me arista to 10 twra tha pesei sto 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ apo η ειρωνεία δεν ταιριάζει εδώ μέσα. Το σίγουρο είναι ότι ο Κουμο δεν κλήθηκε από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Πανιωνίου. Επίσης κανένα πτυχίο δεν εχουμε. Μόνο την αγάπη μας για την ομάδα... Η ειρωνεία λοιπόν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti na min ironeftoun....pou tin kiriaki pou mas perase tsakonomastan 3 ores meta ton agona gia ton koumo...

    y.g thimase ti sou elega DEN ME PITHIS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου το έχω πει και θα στο ξαναπώ, το ύφος και το στυλάκι: "Η ειρωνεία λοιπόν αλλού... " δεν περνάει.
    Γράφω την άποψη μου και κριτικάρω ότι θέλω και δεν προσβάλω κανέναν (τουλάχιστον εσκεμμένα, άντε να πικάρω καμία φορά. Λογοκρισία, παλιά.
    Επί του θέματος, ο Κούμο δεν κρίθηκε από τις εμφανίσεις με τον Πανιώνιο λες, ας το δεχτώ, όμως ότι αναμφίβολα είναι 1-2 από τους ποιοτικότερους παίκτες μας πρέπει να το δεχτείς και να είσαι πιο διαλλακτικός, 'πολυτέλειες' δεν έχουμε. 'Αλλωστε ο Κουμο δεν ανήκει στην κατηγορία του προκλητικού (στα μάτια του πολύ κόσμου) ούτε σαν παίκτης ούτε σαν άνθρωπος, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Όπως πρέπει να καταλάβεις ότι με την ευκολία, συχνότητα και σφοδρότητα που γράφονται υπερβολές για τον παίκτη δεν βοηθά την ομάδα (στην παρούσα φάση) και δεν βοηθάν και τον παίκτη. Θα πεις τώρα, 'με αυτά που γράφω εγώ δημιουργώ πρόβλημα στον παίκτη?'. Ναι δημιουργείς, διότι από αυτούς που σε διαβάζουν και δέχονται αβλεπί αυτά που λες, ορισμένοι, πάνε την άλλη Κυριακή στο γήπεδο και από το 1' μπινελικόνουν τον παίκτη, οποιοδήποτε παίκτη που ανά εποχή είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος (δικαίως ή αδίκως).
    Αυτά.
    AVE Μάκη οι υπηκοοι σε χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή δεν μπορεί να ξέχασε τα βασικά που ήξερε, και δεν μπορεί να είναι τρελός ο Μαρινάκης που τον θέλει, πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες που δεν παίζει ο Κούμο.

    Αξίζει σαν παίκτης ο Κούμο. Αυτό είναι δεδομένο.
    Δεν παίζει. Κι αυτό δεδομένο.

    Γιατί δεν παίζει?
    Έλα ντε!!! Μήπως είναι ματιασμένος? Μήπως είναι ματιασμένοι οι άλλοι τριγύρω του και έχει ξενερώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει? Μήπως είναι ματιασμένοι και ο εκάστοτε προπονητής και η εκάστοτε διοίκηση?

    Δεδομένο είναι, πως οι διαιτητές είναι ματιασμένοι. Πιθανόν και όλοι οι άλλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά τη γνώμη μου μπούχτισε! Δεν είναι εύκολο για παίκτες κάποιας αξίας (πραγματικής ή ιδεατής) να μένουν χωρίς στόχους για κάμποσα χρόνια! Στην Ελλάδα με πρωτάθλημα που ξεχωρίζουν πάντα 2-3 ομάδες είναι ακόμα δυσκολότερο διότι ανά έξι μήνες τους δίνουν (εφημερίδες αλλά και ομάδες) πάντα τη δυνατότητα να ονειρεύονται πρωταθλήματα, Ευρώπη, άλμα καριέρας κλπ κλπ.
    Για το λόγο αυτό , πάντα κατά τη γνώμη μου, πρέπει να επενδύσουμε στη δημιουργία υποδομών σε Ευρωπαϊκά Πρότυπα (μιλάμε για πλήρη απασχόληση) ώστε να μπορέσει ο σύλλογος στην αρχή να σταθεί οικονομικά και μετά να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους σε βάθος χρόνου...Τότε και μόνο τότε θα έχεις παίχτες να ματώνουν τη φανέλα...κάτι που το βλέπεις πια πολύ σπάνια! Ας είναι καλά ο Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον Βασίλη από πάνω.
    Να είσαι όμως σίγουρος Βασίλη ότι εάν ο Γιαννάκης ήξερε την μπάλα του Μανιάτη, του Κούμο, του Σπυρόπουλου και αυτός μετά από 2,3,4 άντε 5 χρόνια θα χρησιμοποιούσε θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να φύγει. Έτσι είναι πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
    Αυτό που πρέπει να θέλουμε από τους παίκτες είναι παίζουν για την ομάδα και για την πάρτη τους μέχρι να φύγουν, πράγμα όμως δύσκολο για όλες τις περιπτώσεις αφού άλλοτε λόγω συνθηκών (πχ διαλυμένη διοίκηση) άλλοτε λόγω χαρακτήρα (πχ Μάκος), δεν φεύγουν σαν φίλοι και με οικονομικό όφελος πάντα για την ομάδα. Είναι θέμα περιστάσεων και λεπτών χειρισμών από όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ!!Ο ΚΟΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!!ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή