ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παλικαρίσια νίκη "ανάσα"

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ΟΜΑΔΑ. Με παίκτες παθιασμένους, ψυχωμένους αποφασισμένους να "πεθάνουν" στο γήπεδο. Και τα κατάφεραν. Νίκησαν και έστειλα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις ότι ο Πανιώνιος δεν θα είναι εύκολη λεία στα όποια σχέδια τους. Ολοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής και μπράβο τους. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα, περήφανοι για τα παιδιά και τον προπονητή που δίνουν ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Τίποτα δεν εχει κριθεί συνεχίζουμε μέχρι τη οριστική νίκη!

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σαλαλί), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (80' Κούκετς)

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή.


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος εκθείασε τους παίκτες του, που παρά τα πολλά προβλήματα, έφτασαν στη νίκη 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Είναι κάτι παραπάνω από μία υπερπολύτιμη νίκη, αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήταν πραγματικά μεγάλη η προσπάθεια από τους παίκτες μου. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου