ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Επιστολή Προέδρου προς τη Super League

Σε συνέχεια του αιτήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη, το οποίο η Super League απάντησε ότι θα εξετάσει, ο Πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Γεράσιμος Βεντούρης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τη διοργανώτρια αρχή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βεντούρης αναφέρει στην επιστολή του:
«… Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να νομίζει το συνδρομητικό κανάλι ότι, εν ονόματι της τηλεθέασης, μπορεί να δημιουργεί συνθήκες άνισες μεταξύ των ομάδων. Εάν επικρατήσει αυτή η λογική που θα φτάσουμε; Το επόμενο βήμα θα είναι να ζητείται συγκεκριμένο αποτέλεσμα ώστε στο επόμενο παιχνίδι να υπάρχει μεγαλύτερη τηλεθέαση;»
«…Ο Πανιώνιος καλείται να αγωνισθεί ημέρα Τετάρτη στον Βόλο. Ο αγώνας θα τελειώσει γύρω στις 20:00 και η αποστολή θα επιστρέψει μετά από 3ωρο και πλέον, ίσως, ταξίδι με το πούλμαν στη Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα. Μεσολαβεί μία ημέρα για αποκατάσταση και αποθεραπεία, μία ημέρα προετοιμασίας και μετά αγώνα το Σάββατο. Εάν αυτό το θεωρείτε λογικό, δίκαιο, ισόνομο και πρέπον, τότε από την εποχή που ασχολήθηκα τελευταία φορά με το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο οι κανόνες και η έννοια του δικαίου και Fair Play αλλάξανε ριζικά προς το χειρότερο. Εάν το συνδρομητικό κανάλι, για λόγους οικονομικούς, θέλει να δημιουργήσει αδικίες και ανισότητες τότε είναι υποχρέωση σας να το επαναφέρετε στην τάξη».

Ο κ. Βεντούρης κλείνει την επιστολή του ως εξής: «Κατά συνέπεια παρακαλώ να κοιτάξετε το θέμα να επιλυθεί κατά τρόπον ώστε, όπως και όλες οι άλλες ομάδες, να μεσολαβεί πλήρες 3ήμερο μεταξύ των αγωνιστικών, ιδίως όταν μεσολαβεί και ταξίδι επιστροφής από εκτός έδρας αγώνα. Επικουρικά και μόνο στην προσπάθεια σας να βοηθήσω, σας δίνω και την ιδέα ο αγώνας με την Ξάνθη να γίνει Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου