ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως και ο Πανσερραϊκός ήταν καλός και είχε πολλές καλές στιγμές. Παράλληλα, ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξουν αρκετά για να παρουσιαστεί καλύτερος ο Πανιώνιος.

«Από ένα λάθος, και σε μια στιγμή που δεν πιεζόμασταν, δεχτήκαμε γκολ. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε καλύτερη ισορροπία και κρατήσαμε καλύτερα αμυντικά. Είναι καλός ο βαθμός, αν και ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερες στιγμές», είπε αρχικά.

«Πρέπει να βελτιώσουμε και να δούμε αρκετά πράγματα, να τα επισημάνουμε για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας», τόνισε και στη συνέχεια απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Είναι το αγαπημένο σπορ όλων».

5 σχόλια:

  1. Geia xara!
    ...tote as sxoliazw ego: An katalaba kala, "ikanopoiimenos" apo tin emfanisi xaraktiristike apo ta KN - den eipe o idios oti einai ikanopoiimenos apo tin emfanisi. Eipe omws oti einai ikanopoiimenos apo to apotelesma, pragma pou symfonw kai egw. Min mperdeuoume tous xaraktirismous me tis dilwseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΛΕΜΟΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ? Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΠΑΝΤΕΛΩΣ.... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ.Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΕΙΔΑΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΠΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΚΑΤΣΙΑΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ....ΡΕΑΛ Μ. ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ 60 ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΠΟΤΕ.... ΦΑΙΝΟΤΑΝ.

    ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 20 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ 4 ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΒΑΘΜΩΝ. ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΚΕΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΕΣΗ .ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΠΟΤΕ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ ότι στους 3 τελευταίους αγώνες ο Πανιώνιος ήταν πολύ κακός. Μπαίνει στον αγώνα και κοιτάζει τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι. Δεν πιέζει καθόλου! Αν ποτέ αντιδράσει είναι όταν δέχεται πρώτος τέρμα, τι αντίδραση δηλαδή τρόπος του λέγειν, αφού οι παίκτες του αγωνίζονται σαν να έχουν ξενερώσει! Και βέβαια είναι πολύ δύσκολο η αντίδραση να είναι αποτελεσματική αφού εκτός των άλλων δεν υπάρχει ποιότητα στα χαφ, δεν υπάρχει επιθετικός περιοχής και οι υπάρχοντες επιθετικοί είναι ντεφορμέ. Είναι πολλά που πρέπει ν’ αλλάξει ο Λεμονής και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τα καταφέρει τελικά. Πάντως εύχομαι ολόψυχα να πετύχει. Και φυσικά χρειάζονται προσθήκες τουλάχιστον 4 αξιόλογων ποδοσφαιριστών(κεντρικός αμυντικός, αριστερός μπακ, ποιοτικός μέσος, επιθετικός περιοχής). Διαφορετικά αν δεν υπάρχουν χρήματα για να έρθουν στην ομάδα συμφωνώ κι εγώ να προωθηθούν οι μικροί και απ' εκεί και πέρα ότι γίνει. Βέβαια έτσι παίζεται κορώνα - γράμματα η κατηγορία όμως δίνεται η δυνατότητα να κερδίσεις κάποιους(όχι όλους, όλοι δε μπορεί να βγουν) νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους μπορείς να επωφεληθείς αργότερα.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oxi alli mizeria auto to savato...katantise pleon to mono kalo sto gipedo na einai na pinw kafe...eleos me tous anapirous...kai min mou poun kapoioi oti griniazw klp...kai sto finale,erxomai ap tou diaolou ti mana gipedo,plirwnw kai thelw na dw epitelous tin omada mou na kerdizei kai na fygw me psila to kefali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή