ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μην τολμήσετε...

Είναι δυνατόν πρόεδρε Βεντούρη να συζητάτε με την Αεκ την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη; Αν υπάρχει τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, βγείτε με θάρρος, δημόσια, πείτε το, αλλά τουλάχιστον κρατήστε την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Η Αεκ μας χρωστάει χρήματα, οι επιταγές της είναι για σφράγισμα και εσείς συζητάτε να πουλήσετε τον αρχηγό της ομάδας μας; Οταν πολλοί από εμάς λέγαμε "καλύτερα στη Β' εθνική, παρά σε ξένα χέρια", δεν εννοούσαμε να ξεπουλήσει την ομάδα κάποιος Πανιώνιος. Πρόεδρε Βεντούρη η αξιοπρέπεια του συλλόγου δεν ανταλλάσεται με 400.000 και το Λεονάρντο (...ούτε τον Ντα Βίντσι).

7 σχόλια:

  1. kai pou eimaste akoma....exoun na doun polla ta matia mas,se auto to sapio emporio kreatos pou katargei faneles,istoria,emvlima apo anthrwpous pou lene oti agapane ton panionio...nai,to eidame kyrioi.ntropi sas,mono auto..alla kai auto einai agnosti leksi gia kapoious.kai meis oi malakes eksakolouthoume na plironoume gia na vlepoume to kyanerythro kai na vriskomaste sto 'spiti mas'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου επιτρέψετε να μην πολυσυμφωνήσω με το σχόλιο για το ενδιαφέρον της Αεκ για τον Μανιάτη. Και τούτο αφενός επειδή βλέπω με ψυχρή λογική τα πράγματα & αφετέρου επειδή μ' ενδιαφέρουν τα οφέλη που θα προκύψουν για τον Πανιώνιο από μιά τέτοια μεταγραφή. Αν μιά ομάδα ενδιαφέρεται πραγματικά για το Μανιάτη αυτή είναι η Αεκ επειδή δεν έχει κανένα αξιόπιστο ποδοσφαιριστή ν' αγωνίζεται σ' αυτή τη θέση. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση, που έχει τον Τοροσίδη δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη ν’ αποκτήσει δεξί μπακ. Εκτός αν αυτός αποχωρήσει, αν και κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται, αφού του έγινε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του. Συμφωνώ όμως ότι για ν' αποκτήσει το Μανιάτη η Αεκ, αλλά και η κάθε Αεκ θα πρέπει να καταβάλει το σωστό τίμημα. Η Αεκ είναι γνωστό ότι δεν έχει χρήματα. Έχει όμως ποδοσφαιριστές που μπορεί να παραχωρήσει στον Πανιώνιο. Δηλαδή θα ήταν άσχημο να πλήρωνε για το Μανιάτη ένα σεβαστό ποσό (αρκεί φυσικά αυτό το ποσό να διασφαλιζόταν με κάθε τρόπο) και να έδινε με ελευθέρας τους Λεονάρντο, Μπέρνς και δανεικό το Νασούτι με οψιόν αγοράς; Πόσες τρύπες στο ρόστερ του θα έκλεινε ο Πανιώνιος με μια τέτοια κίνηση; Πόσες θέσεις θα κάλυπτε; Γιατί να λειτουργούμε με τέτοια ταμπού; Το σωστό είναι να παραχωρούμε τους παίκτες οπουδήποτε αρκεί η πώληση να γίνεται επ' ωφελεία του Ιστορικού. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να είναι το κριτήριο και τίποτε άλλο. Σε μιά τέτοια πώληση δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό η το ανήθικο. Δε γίνεται κάποια κομπίνα. Απλά είναι μιά συνήθης εμπορική πράξη, που ο καθένας κοιτάζει να βγεί όσο περισσότερο κερδισμένος γίνεται. Και μετά ο καθένας τραβάει το δρόμο του και δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι καθόλου το ίδιο με την πώληση του Πανιωνίου. Στην περίπτωση αυτή θέλαμε και εξακολουθούμε να θέλουμε ο Πανιώνιος να πουληθεί σε καθαρά και αν είναι δυνατόν Πανιώνια χέρια.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε παίκτες. Οι παίκτες θέλουν λεφτά. Λεφτά πλέον δεν έχουμε. Άρα πρέπει να πουλήσουμε παίκτες. Με τον τρόπο αυτό θα κλείσουμε κάποιες τρύπες, αλλά θα ανοίξουν άλλες, που για να κλείσουν θέλουν κι αυτές λεφτά.Αυτό σημαίνει ότι λογικά το έλλειμμα θα μεγαλώνει.Και αν πέσουμε κατηγορία θα φτάσει σε απίθανα ύψη γιατί απλά δεν θα έχουμε έσοδα.Αν βρεθεί αγοραστής κάτι πάει και έρχεται. Αν δεν βρεθεί κλάψτα Χαράλαμπε...

    Θέλω να δω πως θα καταφέρει η νέα διοίκηση όλα αυτά και παράλληλα να κρατήσει ψηλά και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.
    Χωρίς σοβαρή χρηματοδότηση η ομάδα θα πέσει. Όποιος έχει την οικονομική επιφάνεια πρέπει να βοηθήσει.Η διοίκηση του κου Βεντούρη μπορεί να χειριστεί αξιοπρεπώς αρκετά θέματα, όμως αντικειμενικά δεν έχει τα χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευετε ότι βοηθάτε την ομάδα όταν όλοι σας κάνετε κριτική? Η άποψη είναι σαν τον κώλο, όλοι έχουν από μία. Αν ο καθένας από τους 2.500 που πάνε στο γήπεδο (και πολλούς λέω) έλεγε την άποψή του, θα είχαμε πουλήσει όλη την ομάδα και θα την είχαμε ξαναγοράσει!!!!
    Ο Μανιάτης είναι αρχηγός και σημαντικό στέλεχος της ομάδας, όμως δεν είναι αναντικατάστατος. Αν η διοίκηση και ο προπονητής πιστεύουν ότι πρέπει να πουληθεί ας το κάνουν και όποιος διαφωνεί να βάλει τα λεφτά που χρειάζονται για να πάρει την ομάδα και να κάνει ότι γουστάρει. Ή μάλλον να κάνει δημοψήφισμα πριν την κάθε ενέργεια για να ικανοποιήσει τον όχλο.
    Ώρες ώρες μου δίνεται την εντύπωση ότι δεν αγαπάτε την ομάδα, αλλά βγάζετε το προεδριλίκι και προπονητηλίκι που έχει ο Ελληνάρας μέσα του.

    Τέλος ας σταματήσει αυτή η αηδία με την Αεκ. Αν χρωστάει λεφτά το γνωρίζει η διοίκηση και η διοίκηση είναι η μόνη που θα κρίνει το που θα πουλήσει.
    Επίσης δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν, εκτός αν γουστάρουμε μέσα μας λίγο καφριλίκι από ΠΟΚ και θέλουμε να νιώσουμε μεγάλοι και τρανοί. Σαν τα πιτσιρίκια δηλαδή που κρατάνε το τσιγάρο και νομίζουν ότι είναι μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ'ότι φαίνεται κάποιοι δεν βάζουν μυαλό...Σταματήστε την κριτική με το παραμικρό και συνειδητοποιείστε σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα. Τα λεφτά του Τσακίρη δεν υπάρχουν πια.
    όσοι θέλετε να κάνετε management στην ομάδα μας και όσοι έχετε την μηχανή που σώζει ομάδες από την κατάσταση που είναι και η δική μας, στείλτε βιογραφικό στην ΠΑΕ για να τελειώνουμε... Αν γουστάρει να δώσει ο κάθε Παππάς ή άλλος μέτοχος της ΑΕΚ ζεστά λεφτά στην Ομάδα μας και όχι μεταχρονολογημένη επιταγή που δεν ξέρουμε αν θα πληρωθεί ποτέ, γιατί να μην τον δώσουμε και εκεί αφού το ταμείο είναι μείον... Κάντε έρανο κύριοι δημοσιογράφοι και κύριοι διαφωνούντες και κλείστε την τρύπα που έχει η ΠΑΕ. Κριτική χωρίς προτάσεις δεν μπορεί άλλο πια να γίνεται...πάρτε το χαμπάρι...γίνεται κακό παρά καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στην Αεκ θα δώσουμε τον Μανιάτη και φιλαράκια θα γίνουμε, και το σφουγγαρόπανο θα στίψουμε... "αχ άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα"... έλεγε κάποτε η αδελφή του Λ. Κωσταντάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή είναι καλύτερα να πάει στον Ολυμπιακό και το όφελος να είναι δυο δανεικοι παίκτες με κανένα ενδιαφέρον για ανάδειξη μέσα από την ομάδα;Τι θέλουμε τελικά μία ομάδα να σωθεί για φέτος ή μια ομάδα με προοπτική; με δανεικούς προοπτική δεν έχουμε.Ας ξεκαθαρίσουμε.

    Υ.Γ.: Στην αγορά όταν κάποιος σου χρωστάει δε σταματάς να του πουλάς, είναι λάθος στρατηγική. Απλά του κόβεις την πίστωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή