ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν θα διαλύσω την ομάδα»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Πανιώνιο να αλλάζει χέρια έβαλε και πάλι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, τουλάχιστον. «Τρέχω την ομάδα και δεν θα την διαλύσω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα αποκάλυψε πως την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη δεν θα έλεγε όχι σε κάποια σοβαρή πρόταση για τον Κουμορτζί, όμως ξεκαθάρισε πως ο Μανιάτης δεν πωλείται.

«Ο κ. Λιανός είναι ο μόνος που μπορούσε να πάρει τον Πανιώνιο. Δεν ισχύει ότι έπρεπε να πάει σε Πανιώνια χέρια η ομάδα. Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας να είναι Πανιώνιος. Μπορούσε κάποιος να την πάρει και να κολλήσει το μικρόβιο της ομάδας. Πρέπει η ομάδα να βρει την ηρεμία της. Δεν υπάρχει πλέον ενδεχόμενο πώλησης μέχρι το τέλος της περιόδου. Σταματάει εδώ η σαπουνόπερα. Μόνο κακό κάνει στην ομάδα να γίνεται τέτοια κουβέντα», είπε αρχικά.

Ακόμα ο «ισχυρός» άνδρας του Πανιωνίου, ξεκαθάρισε: «Πλέον εγώ θα τρέχω την ομάδα. Δεν πρόκειται να την διαλύσω ούτε να βάλω κάποιον άλλο πρόεδρο. Εγώ θα είμαι εδώ και θα διαχειρίζομαι την ομάδα».

Για τα όσα ακούστηκαν και σύμφωνα με τα οποία υπάρχει χρέος τριών εκατομμυρίων στην ΠΑΕ, σχολίασε: «Αυτά είναι αστεία. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο χρέος. Αν υπήρχε χαζός είμαι να καθόμουνα; Θα είχα δώσει την ομάδα και θα είχα γλιτώσει ενάμιση εκατομμύριο. Θα ήμουν τρελός να μην δεχτώ. Υπάρχει ένα άνοιγμα απολύτως προβλεπόμενο».

Για την πρόταση του κ. Λιανού και της τελικής έκβασης της υπόθεσης, είπε: «Εγώ ήθελα να την πάρει ο Λιανός. Κάτι Καλογρίτες είναι αερητζίδες. Όμως επειδή πέρασε η προθεσμία που είχα δώσει και δεν υπήρξε πρόταση εγώ είπα να σταματήσει όλο αυτό. Κάνει κακό στην ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, τόνισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ για το αν θα μείνω. Δεν σκέφτομαι καθόλου τι θα κάνω μετά το καλοκαίρι. Τρέχω την ομάδα τώρα και δεν θα την διαλύσω. Είτε με εμένα, είτε με άλλους θα είναι ο Πανιώνιος όπως πρέπει».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης των Μανιάτη, Κουμορτζί, είπε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πουλήσουμε τον Μανιάτη τώρα. Ίσως το καλοκαίρι. Αντίθετα για τον Κουμορτζί είναι κάτι που το συζητάμε. Είναι Γενάρης και μπορεί να δώσεις έναν παίκτη και να πάρεις τρεις δανεικούς που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Εγώ έτσι το βλέπω. Τον Γενάρη μπορείς να κάνεις τέτοιες έξυπνες κινήσεις. Όπως πέρσι ο Λεβαδειακός πήρε τον Γκονζάλες. Αν πήγαιναν το καλοκαίρι στην Βαλένθια να τον ζητήσουν θα γέλαγαν. Παράλληλα ίσως ενισχυθούμε με κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε σέντερ φορ και αριστερό μπακ. Ίσως πάρουμε και κεντρικό αμυντικό. Δεν είμαστε για υποβιβασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Εστογιανόφ. Το συμβόλαιό του είναι υψηλό πολύ».

Για το σχήμα που θα συνθέτει την νέα διοίκηση, τόνισε: «Κοιτάξαμε και είδαμε τι μας έκανε καλό και αποφασίσαμε να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία. Ο Ζερβακάκος δουλεύει χωρίς μισθό όλη μέρα. Αν τον είχα από το 2006 θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά».

6 σχόλια:

  1. Κωνσταντινε χαιρετιζουμε τις δηλωσεις σου και περιμενουμε καλυτερες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να δούμε... Πάντως περισσότεροι Πανιωνιοι σε συμπαθούν παρά σε αντιπαθούν κε. Τσακίρη. Και νομίζω οτι και Τύπος σε στηρίζει με ελάχιστες εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε οι κινήσεις σου είναι σωστές και εχω την εντύπωση πως με μία καλή και συνετή διοίκηση μπορείς να προχωρήσεις και πέρα απο το καλοκαίρι χωρίς τα λάθη του παρελθόντος για τα οποία ναι μεν ευθύνεσαι αλλά μόνο για την επιλογή των ανθρώπων που εσυ ορισες. Οι ανθρωποι που πας να εμπιστευτής σήμερα νομίζω πως θα σε βοηθήσουν στο οικονομικό σκέλος (συμάζεμα των δαπανών)ωστε να μπορέσης να συνεχίσης να τρέχεις την ομάδα που αγαπάς και αυτό δεν μπορείς να το αρνηθεις. Εμείς θα ειμαστε κοντά σε σένα και στην ομάδα και ειναι αμαρτία να αμαυρώσης οτι εσυ δημιούργησες, Δεν σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ....ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουμαντο στην τσεπη σου δεν μπορω να κανω,αλλα αν σε παιρνει πηγαινε ρε τσακιρη και κλεισε τον νταριο!!! το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας ειναι το δημιουργικο κομματι...ποσα ματσακια θα παροθμε ακομα απο σεντρα λουκουμι του κοντοε? ε?ποσα? ο γιαννακης ειναι καταπληκτικος για αλλα πραγματα. κανε κατι γιατι μας εχεις κανει να τρεμουμε απο τα νευρα μας

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή