ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ιστορική απόφαση...

«Αν ο Κωνσταντίνος Τσακίρης επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές, ο ερασιτέχνης Πανιώνιος θα είναι παρών». Με αυτή τη λυτή ανακοίνωση το Δ.Σ του Πανιωνίου ΓΣΣ, ουσιαστικά, αποδέχεται τη πρόταση του Κωνσταντίνου Τσακίρη και δέχεται να αναλάβει την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γεράσιμος Βεντούρης τόνισε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και ότι πρέπει οι Πανιώνιοι ενωμένοι να προχωρήσουν. Από τη πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη καθώς γίνεται πραγματικότητα η απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, ενώ αφήνει την ομάδα σε χέρια Πανιώνιων. Αύριο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Γεράσιμου Βεντούρη με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη προκειμένου να υπογραφεί συμφωνητικό για την παραχώρηση των μετοχών.

Ολα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος αλλάζει σελίδα. Είναι ιστορική η απόφαση του ερασιτέχνη να δεχθεί τις μετοχές της ΠΑΕ. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε...

10 σχόλια:

  1. Όλοι δίπλα στο Βεντούρη!!!!!!! Εγώ πάντως θα είμαι εκεί. Τέρμα η γκρίνια, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τώρα δέχεται ο Τσακίρης την παραχώρηση στον ερασιτέχνη, που δεν δεχόταν στη ΓΣ στο Ψυχικό και γιατί δεν δέχτηκε πριν από λίγες μέρες πολύ πιο συμφέρουσα υποτίθεται πρόταση Λιανού;

    Υπάρχουν σχέδια του ερασιτέχνη να καλέσει τον κύριο Λιανό να συνδράμει την προσπάθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΞΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΛΙΑΝΟ & Κ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ξεκινήσουμε με την κατα μσυρροή εγγραφή μελών στον ερασιτέχνη και βλέπουμε. Αν γραφτού 3000 μέλη * 70 Ευρώ = 210.000 Ευρώ... Καλύτερο και από αγορές διαρκείας εισιτηρίων στη δεδομένη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσακίρης αργά και βασανιστικά διαλύει και ξεφτιλίζει τον Πανιώνιο. Ότι δεν κατάφεραν ο Μοβσεσιάν και ο Ερμείδης το έπραξε άριστα ο Τσακίρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ.
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. afou den sas ekane o psomiadis pou eihe fraga na valei kai thelete o proedros na einai panionios les kai oi proponites pou perasan i oi paiktes pou ehoume einai panionares kai kaigontai gia tin fanela ....tora tha gelasei kai o kathe pikramenos ...etoimasteite gia football league .... omades stin agglia ehoun ntopious proedrous ...anaroteithite ....enan vrike o tsakiris me orama kai lefta kai tsabouka pros tous megalous kai den sas ekane ....etoimazoume valitses loipon kai doxa to theo i eparhia einai omorfi !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ...υπάρχει και το προηγούμενο του Βυζαντίου, που πριν την άλωση λέγανε, ακλύτερα το φέσι του Τούρκου, παρά η τιάρα του Πάπα...Εξαρτάται αν θέλεις να πουλήσεις τη ψυχή σου...Αλλά και που ξέρεις τις προθέσεις του Μάκαρου για τον Πανιώνιο και όχι του Μάκαρου αλλά των αχυρανθρώπων του...Και πάλι, άλλους, Ακράτητους, Εθνικούς, που τους πήρε τους εξαφάνισε ή κάνω λάθος; Και το όραμα ποιο ακριβώς ήταν; Τα κέρδη στο στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. koita pou einai i kavala horis kosmo kai pou eisai esi kakomoiri ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατσε να δεις που θα ειναι η καβαλα σε λιγα χρονια και τα ξαναλεμε . Καλητερα κακομοιρης παρα προβατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή