ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ορθιος στις Σέρρες

Αν ο αγώνας στις Σέρρες ήταν διαγωνισμός καταδύσεων ο Νταλέ θα έπαιρνε χρυσό μετάλλιο με τη βουτιά που έκανε στο 19ο λεπτό. Ομως ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας και κανονικά θα έπρεπε ο διαιτητής Τσινιάρης να δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πανσερραϊκού. Και όμως ο διαιτητής έδωσε... πέναλτι με το οποίο η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ. Η ομάδα μας αν και έδειξε παλι αρκετές αγωνιστικές αδυναμίες, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65ο με κεφαλιά το Σιόβα. Ο Ιστορικός επιστρέφει στην Αθήνα με έναν βαθμό. Δεν είναι τόσο το βαθμολογικό όφελος, όσο το ψυχολογικό. Επιτέλους η ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε, ισοφάρισε και αν είχαμε ένα δημιουργικό χαφ πιθανότατα να έπαιρνε και τη νίκη. Δεν πειράζει κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε να νικήσουμε τον Αστέρα το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη. Θετικό το ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας και πιστεώ ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη αγωνιστική εικόνα.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος (90+ Ομο), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (57' Κούκετς), Σαλαλί (84' Οκπάκο), Ριέρα.

14 σχόλια:

  1. Το πέναλτι ήταν 100% από αληθινό δέρμα...

    Πιστεύω πλέον ακράδαντα πως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να σηκωθεί από τον πάγκο θα παίξει καλύτερα από τους Φανούρη, Μπάλαμπαν και τον ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ Ριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καταφέρεις τελικά να μη χάσεις σ' έναν αγώνα όταν έχεις 0/0 προσπάθειες για γκολ μέχρι το 65'(!) τότε μάλλον θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Έστω κι αν έπαιζες εκτός έδρας, με μια ομάδα όμως που θάπρεπε ν' αγωνίζεται στη Β' Εθνική παρά στην Α'. Έστω και αν ακόμη σε αδίκησε ο διαιτητής στην καθοριστική φάση του πέναλτι. Όμως μήπως αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι για ν' αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία; Όταν όμως ομάδες σαν την Κέρκυρα(είδατε πώς την καθάρισε εύκολα ο Εργοτέλης;) και τον Πανσεραϊκό δεν τις τελειώνεις, τότε φυσιολογικά είσαι μαζί τους συνυποψήφιος για υποβιβασμό. Λοιπόν ο Πανιώνιος έχει τρανταχτές ελλείψεις σαν ομάδα, οι οποίες φωνάζουν από μακριά. Και σήμερα ήταν κακός, αλλά ευτυχώς δεν έχασε! Ένας από τους παράγοντες βελτίωσεις είναι να ενισχύσει το ρόστερ του διότι: έχει έναν και μόνο καθαρόαιμο στόπερ(οι άλλοι απλά μπορούν να παίξουν και αυτή τη θέση, το ζητούμενο όμως είναι κατά πόσο καλά μπορούν να την παίξουν και πόσο καλύτεροι θα ήσαν σε μια άλλη θέση), δεν έχει τουλάχιστον ένα δημιουργικό χαφ με τσαγανό, δεν έχει αριστερό μπακ, δεν έχει σέντερ φορ! Αν συνυπολογίσουμε δε ότι φέτος οι Μπάλαμπαν, Ριέρα είναι τραγικοί(περισσότερο ο πρώτος) και ότι ξεκινάει από την αρχή ο Φανούρης (που είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλά αγωνιστικά δε μπορεί το παιδί), αντιλαμβάνεστε τα τεράστια πρόβλημα του Πανιωνίου. Όμως παρά τις δυσκολίες μπορεί να γίνουν διορθώσεις τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αρκεί να ξεκινήσουν άμεσα και με μεγάλη προσπάθεια είναι εφικτό να σωθεί η χρονιά. Όμως ο Πανιώνιος είναι για να σώζει μόνο τις χρονιές;

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΛΟ ΓΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέρφια με το να γκρινιάζεται για τον Ριέρα τον Μπαλαμπαν κλπ δεν κάνετε καλό, αλλά δημιουργείτε κακό κλίμα.
    Είναι ξεκάθαρο ότι λεφτά δεν υπάρχουν για μεταγραφές αλλά και να υπήρχαν δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να αλλάξουμε αυτούς τους παίχτες!!! Μην τρελαθούμε και μην μπερδέυετε τα παιγνίδια μάνατζερ που παίζετε με την αληθινή ζωή. Εδώ δεν πουλάς έναν παίχτη επειδή δεν βρίσκεται σε φόρμα, αλλά προσπαθείς να τον φέρεις σε φόρμα. Επίσης δεν κράζεις κάποιον επειδή δεν είναι ο Μαραντόνα να πάρει την μπάλα και να βάλει γκολ περνώντας όλους τους αντιπάλους, αλλά προσπαθείς να βρεις κι άλλους ποιοτικούς παίχτες να τους στηρίξεις.

    ΕΛΕΟΣ πια με αυτήν την γκρίνια. Την Κυριακή όποιος θέλει να δει μπάλα επιπέδου Μπαρτσελώνα ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Επίσης να κάτσει στο σπίτι του και όποιος δεν έχει υπομονή. Η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και όχι τον κάθε ΜΑΛ...ΚΑ να κράζει τους παίχτες από την αρχή του αγώνα όταν κάνουν λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΣ ΑΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ριέρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν απελπησία όπως όλη η ομάδα εκτός του μάχο.. στο δεύτερο όμως ήταν αυτός που την ανέβασε ένα κλικ πιστεύω και κλέψαμε το πόντο γιατί μπάλα δεν παίξαμε.
    τέλος σήμερα ο κούμο έλειπε όπως νομίζω και ο μπάλαμπαν γιατί ο σαλαλί ήταν αλλού!
    δεν ήταν καλός ο τσότσαλιτς και είναι κρίσιμο να είναι καλός γιατί μετά απο αυτόν χάος!κρίμα και πάλι για το λάτκα..
    ο μανιάτης είναι αρχηγός και ο κοντοές παίζει 100%
    εύχομαι να πάμε καλήτερα με τη τρίπολη γιατί έτσι δεν κερδίζουμε.
    νίκη γιατί χανόμαστε...κρύο στα Σέρρας γαμώτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέτρο αν μπαίνεις συχνά εδώ, θα διαπιστώσεις ότι σχεδόν ποτέ ή έστω σπάνια κράζω παίχτες ή προπονητές. Από την άλλη είναι τεράστιο λάθος να μπερδεύουμε το ντεφορμάρισμα με την αξία. Βγαίνει ο καθένας και κράζει τον Ριέρα (δεν έχω καμία ψύχωση μαζί του αλλά για το παράδειγμα θα ασχοληθώ με τον Ριέρα) και ξεχνάει ότι πέρυσι σχεδόν σε ΟΛΑ τα γκολ της ομάδας είχε συμμετοχή!! Ξαφνικά ξέχασε να παίζει, ή μήπως ξεκίνησε τραυματίας και μετά παίζει πότε δεξιά, πότε αριστερά ή στην κορυφή και τελικά δεν έχει καταλάβει το σύστημα της ομάδας? Μήπως προσπαθεί μόνος του αλλά δυστυχώς δεν έχει στήριγμα? Πως να παίξει καλά όταν όλη η ομάδα σέρνεται? Το ίδιο ισχύει και με τον Μπάλαμπαν και τους άλλους.
    Λέτε όλοι να πάρουν ευκαιρίες οι νέοι. Κουρντί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σιόβας, Σαλάλι, Χίκα έχουν πάρει ευκαιρίες. Σας αρέσουν ή όχι σε αυτούς δόθηκε η ευκαιρία. Αν θέλετε κι άλλους γιατί δεν αφήσατε τον Κιντή να κάνει τις δοκιμές? Ποιος άλλος νέος είναι στον πάγκο και δεν πήρε ευκαιρία? Ο Κολοβός? Ρε είστε σοβαροί ή δεν σκέφτεστε αυτά που γράφετε? Τι θέλετε να παίζει η ομάδα με τους ερασιτέχνες?

    Σταματήστε την γκρίνια αν θέλετε να βοηθήσετε την ομάδα. Κι όποιος θέλει να κράξει να ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Ο Πανιώνιος χρειάζεται μόνο αυτούς που τον αγαπάνε αυτήν την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειδες ομως τι εβγαλε με την ευκαιρια που εδωσε σε Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σιόβας ? οκ συμφωνω μαζι σου ειναι ντεφορμε Ριερα Μποσκο και Κουμο, αν δεν παρουμε ομως τους παικτες που πρεπει στις θεσεις που ποναμε δεν την βγαζουμε την χρονια φιλε, με την καμμια ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σορυ κιολας ρε φιλε πετρο, μακαρι να χες κι αλλους ριερα. αλλα ξεχασα εσεις ειστε απο αυτους που θελουν να βλεπουν τον φανουρη να παιζει.
    καλα σου λενε αστο κοιτα να βοηθαμε την ομαδα κι αστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΦΑΝΟΥΡΗ ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΣΚΟ ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΛΙΓΟ ΠΑΓΚΟ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΙΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΓΑΙΝΗ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ena apo ta kaka ths moiras mas....poly kritiki re paida!pantou fantasmata....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. i prosopiki mou gnwmi pou den einai grinia...alla i alitheia fainetai re gamwto..to idio kai i gimnia tis omadas mas.tha simfonisw me...ton aniparkto riera,ton gero fanouri,ton lakta sokolata.O maniatis prospathei toulaxiston...o balaman ektos pragmatikotitas den vgazei ena paixnidi olokliro.o monos pou diaswzetai gia mena einai o kontoes kai o maxo pou xvris ayton tha maste me alla tosa gkol stin plati mas.Exoume tin xeiroteri epithesi sto prwtathlima..pws na prosdokoume swtiria xwris epithesi??auta kai egw eksakoloythw kai pigainw gipedo,prwta ap ola gia ayti tin fanela.Stamatisa na asxoloumai me paiktes fetos.An omws den kerdisoume ton astera,den dikaioumaste na elpizoume pleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΘΕΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή