ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς τον τραυματία Μπάλαμπαν στις Σέρρες

Δύο χρόνια -περίπου- μετά, ο Τάκης Λεμονής ξαναφόρεσε την κυανέρυθρη φόρμα. Ο 50χρονος τεχνικός, που υπέγραψε για 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο, βρέθηκε στο «Απήλιον» και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αρκετούς εκ των οποίων γνώριζε από την προηγούμενη θητεία του στον «ιστορικό». Νέο πρόσωπο στην προπόνηση του Σαββάτου και ο βοηθός του Τάκη Λεμονή, Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο γιατρός, Νίκος Χρηστίδης. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ, Γεράσιμος Βεντούρης, βρέθηκε στο «Απήλιον» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ενώ εν συνεχεία τους παρουσίασε τον Τάκη Λεμονή και τον βοηθό του. Αμέσως μετά, η ομάδα ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απ’ όπου ταξίδεψε για τις Σέρρες, μέσω Θεσσαλονίκης.

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου, η οποία είναι η εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσοτσαλίτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Οκπάκο, Ριέρα, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Κούκετς, Γιόνσον, Σκούρτης, Κολοβός.

Από την αποστολή, δηλαδή, απουσιάζει ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος, ενώ απόντες είναι και οι Χίκα, Κουμορτζί και Βαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου