ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Χρήστος Δάρας επικεφαλής του ιατρικού τημ

Ο αθλητίατρος Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού τημ της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ. Το τμήμα ήταν "ακέφαλο" μετά τα "πειράματα" της διοίκησης Κιντή. Η προσφορά του κ. Δάρα ήταν οικονομικά εξαιρετική και ο έμπειρος αθλητίατρος θα βρίσκεται από τη Κυριακή στο πάγκο της ομάδας.

Η πρόσληψη του Χρήστου Δάρα έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο συνδεσμιακό χώρο (και όχι μόνο...) του Πανιωνίου. Τόσο οι "Πάνθηρες", όσο και οι "Ιωνες" με ανακοινώσεις τους (πατώντας στους συνδέσμους μπορείτε να τις διαβάσετε) εκφράζουν, με έντονο τρόπο, την αντίθεση τους.

12 σχόλια:

  1. Δηλαδη,μας εδωσε καλα λεφτα για να ερθει?:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για θυμηθειτε την σχεση Δαρα-Μακη στον Ακρατητο πριν 5 χρονια.Τυχαιο?Δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΨΑΡΙΛΑ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΜΑΣ. ΩΡΑΙΑ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΦΑΔΑΖΕ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ....ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ .ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΛΕΟΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέγας καραγκιόζης ο πρόεδρος,και όσοι συνεχίζουν να τον στηρίζουν που δεν είναι και λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει η γκρίνια ρε παιδιά. Απ’ το να μην έχουμε καθόλου ιατρική υποστήριξη καλύτερα νάχουμε κάποιον έστω και αν είναι ο Δάρας. Επιπλέον κανένας γιατρός δε μπορεί να γιατρέψει όλους τους ασθενείς του, χώρια που ως άνθρωποι κάνουν και αυτοί λάθη. Πάντως έχω κάποιον πολύ γνωστό μου, που έκανε εγχείρηση χιαστών στο Δάρα και τώρα είναι περδίκι.
    Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί δεν ανέλαβε ο κ. Κατσιφαράκης ή κάποιος συνεργάτης του. Ίσως όμως να μη μπορούσε ή να μην ήθελε. Πάντως σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ η ΠΑΕ δεχόταν προσφορές, για αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζομαι ότι ο Κατσιφαράκης δεν θα μπορούσε να επιστρέψει εύκολα στην ομάδα μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει.
    Δεν θυμόμουν καθόλου ποιος ήταν ο Δάρας.Όταν έμαθα την διαδρομή του δεν χάρηκα ιδιαίτερα.
    Δεν ξέρω πόσο καλός γιατρός είναι, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα πόσο συμφέρουσα οικονομικά ήταν η πρόσληψή του. Αυτό που ξέρω είναι πως δικαιολογημένα ο κόσμος έχει ερωτηματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας βγάλουμε το μπάτσο απο μέσα μας .. παντού βλέπουμε συνομωσίες και λοιπές μακακίες.Ο τσακ τόσα χρόνια δεν μας είπε ποτέ ψέμματα και σε όλα τα θέματα ήταν καθαρός απένταντι στο κόσμο και το ίδιο γίνεται και τώρα , είμαι απόλυτα ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    κάποιοι απο εμάς έχουν γίνει απίστευτα αχάριστοι...τώρα επειδή ο τσακ είπε ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με το μακ δεν σημαίνει ότι μας αγόρασε κιόλας ! χαλαρώστε ..
    στην ομάδα κοντά για να σωθεί και αφήστε τις συνομοσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η έλλειψη εμπιστοσύνης αυτή τη στιγμή σκοτώνει. Θα μπορούσα να ΄καταλάβω την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Τσακίρη αυτή τη στιγμή. Έγιναν πολλά...
    Το θέμα είναι ότι στα πλαίσια αυτά έχουμε αρχίσει να απαξιώνουμε ανθρώπους που εδώ και καιρό πασχίζουν για την ομάδα. Αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντού κυνηγάμε φαντάσματα.Ρωτήσατε και μάθατε πως ήρθε ο Δάρας? Εμείς έχουμε φωτεινούς παντογνώστες - επαγγελματίες ντετεκτιβ-όχι φιλάθλους.Ο Γιατρός του Προπονητικού Κέντρου τον πρότεινε και έκανε την καλύτερη προσφορά την οποία και αποδέχθηκε ο Πανιώνιος. Το αν είναι καλός στη δουλειά του δεν το γνωρίζω.Αλλά ότι είναι πράκτορας του Ψωμιάδη φαντάζομαι δεν θα το ξέρει και ο ίδιος. Κάποιοι άνθρωποι ανέλαβαν πριν 1,5 μήνα να τρέξουν την ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αντί να τους βοηθήσουμε, κάνουμε ότι μπορούμε να τους ξενερώσουμε.Να δω αν θα παραιτηθούν και αυτοί, ποιοί θα αναλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Koita na deis pou tha mas erthei k o pourakias meta. tha mas riksoun san ton Akratito

    den tha to andekso, eleos. ta egrafan se ayto to blog alla den to pisteya...

    http://www.sportsecrets.gr/?p=1958

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα! δεν γνωριζω αν ακομα ειναι ο δαρρας αθλιατρος του ολυμπιακου, αυτο που μπορω να προσαψω μιας και επεσα σε αυτο το blog ειναι πως, τον Απρίλη του 2010 ειχα ενα ατυχημα και επρεπε να χειρουργηθω αμεσως στην μεση. Δεν ηξερα οτι την εγχειρηση επρεπε να την κανω σε νευροχειρουργο ειδικευμενο στην σπονδυλικη στηλη και ετσι πηγα σε αυτον τυπο που θελετε να λεγεται ιατρος. η κατασταση μου ηταν πολύ σοβαρη γιατι ειχα παραλυσει και δεν μπορουσα πια να κινηθω. και ο κυριούλης μου εδωσε (και ευτυχως που βρεθηκε ενας αλλος γιατρος και μου ανοιξε τα ματια) κορτιζονη καθαρη για 10 μερες απο 2 την ημερα. οπως εμαθα αργοτερα απο τον επομενο γιατρο, το συγκεκριμενο ειδος κορτιζονης εχει απαγορευτει πια να κυκλοφορει λογω των συμπτωματων που δημιουργει. το συγκεκριμενο ειδος το δινουν στους ετοιμοθανατους για να μην πονανε και δεν υπαρχει και στις φαρμακαποθηκες. και οπως επισης στο τελος θα παθαινα λευχαιμια και θα καταστρεφομουν ολοσχαιρως. και επισης πληροφορηθηκα οτι ο συγκεκριμενος κατηγορειται για υπαιτιοτητα 3 θανατων. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ή στον πανιωνιο δεν γνωριζω ακομα αν ειναι (ξεχασα να συμπηρωσω πριν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή