ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Οριστική αλλαγή σελίδας στον Πανιώνιο

Η εποχή Κωνσταντίνου Τσακίρη λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Πανιώνιο. Μετά από πέντε χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, παραδίδει δωρεάν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Οι υπογραφές ανάμεσα στον κ. Τσακίρη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, θα πέσουν το πρωί της Πέμπτης και στο εξής ο τελευταίος θα διαχειρίζεται τις τύχες της ΠΑΕ, ενώ θα έχει και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο, καθώς δίχως έναν ισχυρό επενδυτή αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ, αν και είναι αναγκαία η απόκτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο πώλησης κάποιων εκ των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Νταρίο Φερνάντες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πανιώνιο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός μέσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή.

10 σχόλια:

  1. @ Antonis το σχόλιο σου σβήστηκε γιατί ήταν υβριστικό. Ας προσπαθήσουμε να λέμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα και όχι με βρισιές...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερνάντεζ και Ενσαλίβα είναι μία καλή αρχή για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο κ. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΕΞΩΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντώνη ανώνυμες μαγκιές δεν περνούν. Προσβάλεις και το θέμα φυσικά θαν κλείσει με το σβήσιμο των σχολίων σου. Ποτέ δεν λογοκρίνω σχόλια με άποψη. Κομπλεξικά και εμπαθή σχόλια δεν αφήνω όμως. θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχολιάσεις στο μπλογκ μας. θα σβήνονται αμέσως.
    Ανώνυμες μαγκιές μέσω πλήκτρολογίου και στο αφεντικό να κάνεις τεμενάδες δεν περνάνε.

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδέρφια Πανιώνοι.Αυτές τις δύσκολες ώρες ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, να τη βοηθήσει με όποιο μέσο μπορεί να σταματήσει επιτέλους η διχόνια μεταξύ μας. Αν και μεγάλωσα πάντα θα είμαι Πάνθηρας αλλά θα είμαι πάνω απ' όλα θα είμαι Πανιώνιος. Γιατί όλα μπορεί να χαθούν, η ιδέα του Πανιωνίου ποτέ. Ειδικότερα όσοι έχουμε φορέσει τα χρώματα αυτής της ομάδας σε κάποιο άθλημα έχουμε ποτιστεί από τις αξίες και τα ιδανικά. Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη...όλοι δίπλα στην ομάδα...όλοι στο γήπεδο...τέρμα τα λόγια,ξεκινάμε πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι και οπαδοί του Πανιωνίου. Πριν από 40 τόσα χρόνια, νέος ακόμα υπήρξα Ολυμπιακός. Μετά, ευτυχώς, εντάχθηκα στην ιδέα του Πανιωνίου και ποτέ δεν μετάνοιωσα γι αυτό. Μάλιστα έκανα και τα δυο παιδιά μου φίλους φανατικούς της ομάδας σε όλα τα αθλήματα. Τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο με ό,τι μπορεί ο καθένας μας. Με την παρουσία στο γήπεδο, με την αγορά εισιτηρίων, με ένταξη στον Ερασιτέχνη κ.λπ. και κυρίως χωρίς γκρίνιες. Θα περάσουμε δύσκολες ώρες αλλά πρέπει αυτό να το ξέρουμε και να στηρίζουμε όσο γίνεται το Σύλλογο έστω και αν πρόσκαιρα οπισθοχωρήσουμε. Φίλοι, μετα από την κρίση έρχεται η κάθαρση και απότι καταλαβαίνω υπάρχουν πολλές πανιώνιες ψυχές ακόμα άφθαρτες και άδολες.
    Εμπρός να μην αφήσουμε να χαθεί ένα από τα στηρίγματα αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tha sinfoniso apolita me tous dio telefteous filous...
    se kanenan den perisevoun ta lefta kai o xronos alla tin istati ora prepei na voithisoume ton silogo pou agapame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάκης,
    Σεβαστή η επιθυμία σου, και δεν θα Ξαναγράψω στο blog σου,αν και το έκανα σπάνια.
    Απόλυτα ειλικρινά σου λέω οτι θα μου λείψεις,αν και πολλές φορές διαφωνούσα με τις απόψεις σου.
    Είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας να μην σε ξανακούσω στο sporfm,να μην σε ξαναδιαβάσω στο Πανιώνιο Κόσμο,και να μην ξανακλικάρω στο blog σου(απο το ντέρμπι και το σταρ δεν με χάνεις,γιατι ποτέ εκεί δεν ήμουνα πελάτης σου)
    Αντίο, και σου εύχομαι οτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντώνη η συμπεριφορά σου ήταν, κατά την άποψή μου, απαράδεκτη, προσβλητική. Εγω και κανένας άλος από το μπλογκ ή τον έντυπο ΠΚ δεν σε προσβάλαμε. Αντίθετα εσύ το έκανες. Πελάτης μου δεν ήσουν ποτέ, γιατί εδώ δεν "πουλάω" τίποτα...

    Μάκης Διογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή