ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Πρέπει να διεκδικούμε έξοδο στην Ευρώπη»

«Μεγάλη ομάδα, που θα πρέπει να διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη», χαρακτήρισε ο Γιάννης Μανιάτης τον Πανιώνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, ενώ τόνισε πως η κακή βαθμολογική θέση της ομάδας πείσμωσε αρκετά τους παίκτες.

Στους τελευταίους δύο αγώνες έχετε καταφέρει να πάρετε ισάριθμες νίκες και να «ξεκολλήσετε» από το τέλος της βαθμολογίας. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει; Πεισμώσατε και βγάλατε όλο τον εγωισμό σας στο γήπεδο;

«Σίγουρα, το ότι βρεθήκαμε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μας έκανε όλους να βγάλουμε τον εγωισμό και την προσωπικότητά μας στο γήπεδο. Η ομάδα δεν είχε την ηρεμία που έπρεπε λόγω των διοικητικών εξελίξεων, όμως όλοι καταλάβαμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση και ότι πρέπει να κάνουμε νίκες για να μαζέψουμε βαθμούς».

Την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεστε στην έδρα σας με την Κέρκυρα. Θεωρείς ότι μπορεί η ομάδα σου να κάνει το «τρία στα τρία» και να πάρει μία σημαντική βαθμολογική «ανάσα»; Θα είναι εύκολο παιχνίδι;

«Στο παιχνίδι του Σαββάτου, αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για τη νίκη, όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Προσωπικά, όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Super League φέτος».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος σας;

«Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα και πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, αυτή τη στιγμή, στη θέση που βρισκόμαστε, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου