ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζει μόνος ο Τσακίρης...

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Ηλίας Λιανός! Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ ζήτησε 500.000 ευρώ για το 67% των μετοχών της ΠΑΕ, όμως ο Ηλ. Λιανός δεν συμφώνησε καθώς θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό "άνοιγμα". Έτσι, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.


3 σχόλια:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? ΟΛΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1,5 ΕΚ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ 2 ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΕΙΠΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΟ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΑΝ ΛΟΓΩ ΥΠΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ? ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΕΙΚΑ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 500.000 ευρώ χμμ... όσο ένα καλό διαμέρισμα δηλαδή κοψοχρονιά...συμφέρει μην σου πω ότι το Goody's στην πλατεία αξίζει περισσότερα....να πάρω ένα δανειάκι?
    ή να μαζευτούμε 365 άρρωστοι χ 1370 ευρώ
    και να είμαστε από μία μέρα πρόεδρος ο καθένας?

    Κύριοι σοβαρευτείτε , για τον Πανιώνιο μιλάμε όχι για κανα συνοικιακό video club...

    ΑπάντησηΔιαγραφή