ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δυο χρόνια Πανιώνιος Κόσμος

Η εφημερίδα όλων των Πανιώνιων "κλείνει" δυο χρόνια ζωής, δράσης και ενημέρωσης. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2008 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Ο τίτλος: "Ενωμένοι - Μια γροθιά παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση & φίλαθλοι" είναι (και) σήμερα επίκαιρος!!!

7 σχόλια:

  1. Δεν φθάνει η ενότητα και η ομόνοια... Όπως είπε και ο Λεμονής προχθές, δεν φθάνει πια και η προσπάθεια. Από την τριάδα του Τίτλου, σχεδόν λείπουν οι δυο παράγοντες, διοίκηση (ακόμα χωρίς ΔΣ λόγω δυσκίνητων διαδικασιών, αλλά αλήθεια έχουν βρεθεί τα άτομα;;;) και οι παίκτες (κάποιοι στο ψυγείο, κάποιοι στο αναρρωτήριο επί μακρόν, κάποιοι αναχωρούν, κάποιοι με προσδοκίες να τους μεταγράψουμε) ...
    Εύχομαι χρόνια πολλά στον ΠΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΝΕΡΩΜΑ... ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ...

    ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ,ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΛΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΣΕΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ....ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ,ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ( ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ,ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ..... ΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ 4 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟ,ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ....

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 33-35 ΒΑΘΜΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΨΗΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 20 ΠΟΝΤΑΚΙΑΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ....ΑΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 7 ΝΙΚΕΣ Η 5 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραία φωτογραφία με την σωστή εμφάνιση κόκκινο και μπλε....

    Άντε επιτέλους πότε θα βγάλουμε τα λούγκρινα σιέλ , τα παλιογκαντέμικα του Κιντή?

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. symfwnw apolyta me ton konstantino.egw menw aigalew kai kathe fora pou paizei o panionios,anypomonw na paw gipedo..kai me kryo kai me vroxi goustarw pio poly.me ton astera posoi eimastan??ksenera kanonikotata...oloi tou kanape kai tis tileorasis einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή