ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτήθηκαν Ζερβακάκος, Καμπανόπουλος

Νέα αναταραχή προκάλεσε η πρόσληψη του Χρήστου Δάρα στο ιατρικό τιμ του Πανιωνίου με αποτέλεσμα τα δύο μέλη της διοίκησης του Κωνσταντίνου Τσακίρη, Γιώργος Ζερβακάκος και Λάζαρος Καμπανόπουλος να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και το "κυανέρυθρο" καράβι να βρίσκεται ξανά σε "φουρτούνα" εκτός από το αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο.

Η παραίτηση Ζερβακάκου

Την Τρίτη, ο Γιώργος Ζερβακάκος γνωστοποίησε την παραίτηση του από την διοίκηση με την ακόλουθη ανακοίνωση."Αναλαμβάνω πλήρως της ευθύνη για τη συνεργασία με τον αθλητίατρο κ. Δάρα. Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ΠΑΕ Πανιώνιος και μόνο. Aλλωστε το συμφέρον του Πανιωνίου ήταν ο μοναδικός μου στόχος όταν ανέλαβα συγκεκριμένο έργο πριν από ενάμιση περίπου μήνα και όταν οι Πανιώνιος αγωνιστικά και διοικητικά ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Τότε χτυπήσαμε πόρτες πολλών επώνυμων και ανώνυμων Πανιωνίων, οι οποίοι είτε μας την έκλεισαν κατάμουτρα γιατί είχαν άλλη «φιλοσοφία», είτε μας ζήτησαν τους θησαυρούς της Αγγλίας για να «βοηθήσουν». Όλα τα στοιχεία για το τι έχει γίνει αυτό τον ενάμιση μηνά είναι στη διάθεση όλων αυτών που με ευκολία ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να διευκολύνουμε τη έλευση του ενός η του άλλου. Είμαι 3 γενιές Πανιώνιος και πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα την κυανέρυθρη ιδέα διπλά στον αείμνηστο Μιχάλη Σταματελάτο και σαν aντιπρόεδρος, ή μέλος του Δ.Σ. τελευταία, διπλά στον Κων/νο Τσακίρη. Επειδή όμως δεν βάζω τίποτα πάνω από την αξιοπρέπεια μου, παραιτούμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όχι μόνο γιατί θεωρώ ότι αδικούμαι με όσα λέγονται, αλλά και για να διαμαρτυρηθώ με αγανάκτηση έναντι όλων εκείνων που βλέπουν συνεχώς φαντάσματα. Θα πρέπει να ξέρουν όμως, ότι η γκρίνια δεν βοηθά αλλά υποσκάπτει. Είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας ξεχωριστά, θα πρέπει να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και τι κάνουν πραγματικά για το σύλλογο. Όταν με το καλό ο Πανιώνιος θα έχει σωθεί αγωνιστικά, θα έχουμε την πολυτέλεια να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι τότε προέχει η ηρεμία της ομάδας. Με τιμή Γιώργος Ζερβακάκος".

Παραίτηση Καμπανόπουλου

Την παραίτηση του Γιώργου Ζερβακάκου, ακολούθησε και αυτή του Λάζαρου Καμπανόπουλου.Σε δήλωση του χαρακτηριστικά ανέφερε:"Τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, με τον κ. Ζερβακάκο ήμασταν μία γροθιά σε όλες τις αποφάσεις που κληθήκαμε να πάρουμε με γνώμονα πάντα το καλό του Πανιωνίου. Από τη στιγμή που πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε περί της παραίτησης του, δεν μπορώ και εγώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ομάδα. Συνεπώς παραιτούμαι από τα καθήκοντα που είχα αναλάβει τι τελευταίο διάστημα. Από σήμερα θα ξαναείμαι πιστός οπαδός του Πανιωνίου και θα λειτουργώ, όπως σε όλη μου τη ζωή, για το συμφέρον και το καλό της ομάδας που αγαπώ.

Λάζαρος Καμπανόπουλος".

10 σχόλια:

  1. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...Πώς θα παίζει αυτή η ταλαιπωρημένη η ομάδα μας για τη σωτηρία της; Με τι όρεξη κ με ποιο κίνητρο να παίξουν τα παιδιά για να τη σώσουν; Μια ομάδα που κάθε 2-3 βδομάδες διαλύεται εσωτερικά κ έχουμε αλλαγές, παραιτήσεις, προστριβές, ανακοινώσεις κ.λπ; Η εικόνα μας θυμίζει οίκο ανοχής κ όχι ποδοσφαιρική ομάδα...Κάποιοι έχουν ευθύνη για την εικόνα αυτή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΑΣΟΣ, ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re ti xeftilikia einai afta....
    imarton pleon....
    afiste mas na xaroume ligo reeee..
    ti mia etsi ti alli alios kourastikame...
    vgikan leei oi panthires kai ekraxan gia ton giatro...ti sas xalage re traxanades o anthropos...??
    kai oi alloi thixtikan kai sikosan pania...toso eykola ta paratate reeee...
    pane re tsakiri sto gipedo kai tsimpa pente gnisious panionious kai valtous sta posta pou prepei..xilies fores asxeti sta diikitika alla 100% tis 100% panionioi....
    o enas mas vromaei o allos mas xinizi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΟΝ ΦΙΚΙΩΡΗ??!!!!ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΕ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα καταφερανε και μας διχασανε και τωρα θα πραγματοποιεισουν οτι ετοιμαζαν . Εξω τα λαμογια απο την ομαδα απο ιδιοκτησια μεχρι γιατρους . Και σταματηστε επιτελους να κατηγορειται για ολα τους Πανθηρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠ.....ΔΕΛΟ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΑΚΙΣΕΙ.... ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ....

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος πια με τις ανακοινώσεις Πανθήρων και Ιωνών...πόση ζημιά ακόμα...μήπως και αυτός που κουρεύει το γκαζόν είναι φίλος του Ψωμιάδη και να τον διώξουμε? Γιατί να ανέχεται ο κάθε Καμπανόπουλος και Ζερβακάκος τις προσβολές 5,10,20 "ανωνύμων"...Οι υπόλοιπες χιλιάδες Πανιώνιων τι φταίμε...Βαρέθηκα και σιχάθηκα...Ότι χτίζουμε το πρωί, το γκρεμίζουμε το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας προσπαθησουμε λιγο τα πραγματα να τα βαλουμε στην σωστη τους διασταση.Γιατι ειναι παραλογο να βγαζουν ανακοινωσεις οι συνδεσμοι(το λεω χωρις να ανηκω καπου,αν και ολοι μας αισθανομαστε Πανθηρες)?Ειναι τοσο δυσκολο να γινουν οι οποιοι συνειρμοι,δεν εχουν περασει και 50 χρονια απο το 2005.Ομως δεν νομιζω να στραφηκε κανεις κατα του κ.Ζερβακακου η του Λαζαρου.Παλι η μπαλα πηρε και σωστα τον ιδιοκτητη.Απο κει και περα βγαζεις την ανακοινωση και ειλικρινα μας καλυπτεις και κρινεσαι απο αυτην εντος εξαμηνου.Προς τι λοιπον οι παραιτησεις?Κανεις δεν αμφισβητησε την δικη σας ηθικη και ακεραιοτητα.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΜΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στους εξυπνάκηδες που φρόντισαν να βγάλουν ανακοινώσεις για τον γιατρό της ομάδας. Ρε ξεφτίλες,διώξατε με την μαλάκινση σας τους 2 τελευταίους Πανιώνιους οι οποίοι αμισθί έτρεχαν την ομάδα όπως μπορούσαν. Άντε και γαμηθείτε καραγκιόζηδες της κριτικής. Πηγαίντε να αναλάβετε εσείς την ομάδα να την σώσετε ... ωπ , τι λέω, πιό εύκολο είναι να κράζεις με την 1η ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε romy38, απ'ότι είπε ο ίδιος ο κος Ζερβακάκος, ήταν προσωπική του επιλογή η κίνηση Δάρα. Με γεια του με χαρά του. Την εσωστρέφεια και το πρόβλημα το δημιουργούν εκείνοι που στέκονται στην γωνία, γιατί ίσως δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, και περιμένουν το παραμικρό "φάντασμα" για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Περνάμε τρικυμία και πάνω που πάμε να ηρεμήσουμε βγάζεις εξυπνακίστηκες ανακοινώσεις για τον γιατρό? Δεν γίνεται όλοι να έχουν λόγο για τα πάντα...Πόσο μάλλον εκείνοι που βγάζουν ανακοινώσεις για το κάθετι αλλά όχι για να αναλάβουν ξεκάθαρα τις ευθύνες τους για την ξεφτίλα του σκαψίματος του γηπέδου αλλά και για το ντου της αστυνομίας στο club τους. Ε όχι, αυτό δεν με εκπροσωπεί...Ο καθένας στο επίπεδο του και στο κάτω κάτω θα πρέπει κάποιοι που θέλουν να λέγονται σοβαροί παράγοντες να λαμβάνουν σοβαρά τα "θέλω" και τις απόψεις των πολλών και όχι των λίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή