ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη Γεράσιμου Βεντούρη

Έτοιμος να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον Πανιώνιο με όλα τα διαθέσιμα μέσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γεράσιμος Βεντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη που έχει πλέον στα χέρια του τις τύχες της ΠΑΕ. «Ο Τσακίρης πρόσφερε, αλλά έκανε και τραγικά λάθη», τόνισε. «Δεν αποκλείω την πώληση παικτών», συμπλήρωσε. «Καλή προοπτική ο σύλλογος για έναν επενδυτή», ανέφερε για την επόμενη μέρα στο σύλλογο.

Αναλυτικά, ο Γεράσιμος Βεντούρης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το πώς κρίνει το έργο του Κωνσταντίνου Τσακίρη: «Θα ήταν άδικο να απαξιώσουμε το έργο του. Ο Κωνσταντίνος έχει κάνει τραγικά λάθη και στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ. Το ξέρει και του τα έχω πει. Από εκεί και πέρα όμως, δεν ήρθε με κακό σκοπό. Προσπάθησε κι έκανε λάθη στην προσπάθεια. Η ουσία είναι πως έβαλε πολλά λεφτά και είναι κρίμα που δεν πέτυχε με αυτά ό,τι έπρεπε να πετύχει. Δυστυχώς δεν με άκουγε. Προσέφερε, έδωσε χρόνο από τη ζωή του και κόπο. Αυτά δεν μπορεί να τα διαγράψει κάποιος εν μια νυκτί. Αν η πορεία του κρίνεται πετυχημένη ή όχι, είναι μία άλλη ιστορία».

-την ανάληψη των τυχών του συλλόγου από τον Ερασιτέχνη: «Η δική μας εμπλοκή δεν γίνεται ηθελημένα. Κάτω από τις δεδομένες συνθήκες θα το κάνουμε με το ζόρι, αλλά με ευχαρίστηση. Δεν είναι έργο ζωής για μας. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να πάρουμε την ΠΑΕ, αλλά με δεδομένη την επιθυμία του κυρίου Τσακίρη και κάποιες λύσεις που δεν άρεσαν, ήθελε δεν ήθελε ο Ερασιτέχνης, έπρεπε σαν μητέρα του συλλόγου να μπει στη μέση. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, θα πρέπει να έχουμε τη βοήθεια και συμπαράσταση σύσσωμης της οικογένειας του Πανιωνίου. Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι όλος ο κόσμος είναι συσπειρωμένος γύρω από τον σύλλογο».

-την αγωνιστική κατάσταση του Πανιωνίου: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό ζήτημα, προέχει και το αγωνιστικό, καθώς βασικός σκοπός είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Θεωρητικά η ομάδα κινδυνεύει να πέσει, αλλά μπορεί ακόμη και να βγει Ευρώπη. Με δεδομένο το έμψυχο υλικό που έχει ο Πανιώνιος, δεν έχει φτάσει ούτε στο 30%. Έχει κερδίσει κάποια θεωρητικά δύσκολα ματς κι έχει χάσει τα εύκολα. Αν από τα πέντε εύκολα που έχασε, κέρδιζε τα τρία, θα ήταν στην τριάδα. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για κίνδυνο και αν κάποιοι αντίπαλοι θέλουν να μας ξεγράψουν καλό θα μας κάνουν, γιατί προτιμώ να είμαστε η έκπληξη».

-τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ: «Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί στο μεγαλύτερό του μέρος».

-τη στελέχωση του ΔΣ της ΠΑΕ: «Σίγουρα θα ψηφιστεί ένα διοικητικό συμβούλιο, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε ως ανώνυμη εταιρεία. Ποιοι θα είναι μέλη είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Έχω ήδη κάνει κάποιες επαφές με ανθρώπους του Πανιωνίου και πιστεύω πως θα φτιάξουμε ένα καλό συμβούλιο».

-το ενδεχόμενο πώλησης παικτών: «Δεν το αποκλείω. Δεν θέλω να λέω ότι για να καλύψουμε τα οικονομικά προβλήματα θα πουλήσουμε παίκτες. Είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Το θέμα δεν είναι μόνο να πουλάς, αλλά και να ενισχύσεις την ομάδα. Αν χάσεις κάποιους παίκτες, να ενισχυθείς με άλλους. Μέχρι στιγμής δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αγωνιστικό και όλα τα θέματα θα ξεκινήσουν με τον προπονητή. Ο Άκης Μάντζιος είναι αυτή τη στιγμή προπονητής, είναι Πανιώνιος κι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ο προπονητής είναι αυτός που θα μας πει τι θέλει. Όταν ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα, θα μιλήσουμε με τον Άκη».

-την αναζήτηση επενδυτή για να αναλάβει μελλοντικά την ομάδα: «Πιστεύω πως όταν τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και από τη στιγμή που η ομάδα δεν χρωστά σε δημόσια ταμεία, ο σύλλογος θα είναι μία πολύ καλή προοπτική για οποιονδήποτε θέλει να μπει στο χώρο, χωρίς να χρειαστεί να βάλει πολλά λεφτά. Ο Ερασιτέχνης σίγουρα θα ζητήσει κάποιο τίμημα, αλλά δεν θα είναι απαγορευτικό, επταψήφια ή οκταψήφια νούμερα.

-το ενδεχόμενο ανάμειξης του Ηλία Λιανού: «Θα απαντήσω αρνητικά, γιατί έχει ήδη ενοχληθεί. Είπαμε να τελειώσει καθαρά το τυπικό θέμα και μετά θα μιλήσουμε και πάλι ουσιαστικά».

-το αν θα υπάρξει νέα αλλαγή στον επικεφαλής του ιατρικού τιμ: «Μέσα σε όλα τα λειτουργικά θέματα, που θα συζητηθούν, είναι σίγουρα και το ιατρικό κομμάτι».

11 σχόλια:

  1. Πολυ καθησυχαστικος ο προεδρος.Να ανησυχω γιατρε μου?:)
    Kαλη δυναμη και ολοι ενωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη στιγμή προέχει να συμμαζευτεί το τμήμα και να γίνουν 2-3 προσθήκες μεγάλης ανάγκης που θα ζητήσει ο προπονητής, ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπή 2ο γύρο.
    Πέρα από αυτά, Μάκη, υπάρχουν ονόματα (επιχειρηματιών κλπ) που να μας παρέχουν τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε την ομάδα μας όπως πρέπει να είναι;
    Τέλος μήπως να κάνουμε όλοι (Πάνθηρες,Ίωνες και Ανένταχτοι) ένα καλό διαδικτυακό δημοψήφισμα για την εταιρία λαϊκής βάσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλη δεν θα διαφωνούσα για το δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimai filathlos tou istorikou...
    legome mperis panagiotis..
    xoris na thelo na thixo kanenan sigekrimeno anthropo tou silogou kai xoris na gnorizo kati apo mesa i exo i otidipote allo apla tha ithela na episimano kati..
    aftos o partouz kai o risgart toso ampali einai kai den tous exoume di oyte mia fora...!!!
    toso asxeti einai eki sti pari pou eixan ton partouz...???
    mipos to kalitero tha itan na dosoun tin efkeria ston aplo filathlo tou panioniou na krini kai aftos opos mpori kai theli ti einai afti oi dio kai ti mporoun na kanoun...
    tosous asxetous idame fetos (fougoufougou-okpako-okoro-poupo) pou irthan kai apo to pouthena...
    mipos to thema einai ikonomiko....
    mipos to thema einai i esoteriki litourgia..
    mipos to thema einai exoteriki paragontes...
    mipos to thema einai o fasismos ton apoditirion...

    pragmatika den xero..alla tha ithela poli na matho..
    lete na vlepo fadasmata...xaxaxaxax (ataka ton imeron)

    sori gia ta latinika alla eimai trela anorthografos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδή με τη πώληση της ΠΑΕ τα λεφτά θα τα πάρει ο ερασιτέχνης όπως λέει ο βεντούρης!Ο κακός τσακ δηλαδή δίνει και μπόνους φράγκα στον ερασιτέχνη απο τη πώληση των μετοχών...
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...δεν έχουμε πολυτέλειες για εσωτερικές μακακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την ομάδα στα λόγια δεν τη στηρίζουμε ... εδώ είναι που κρινόμαστε όλοι ! μέλη στον ερασιτέχνη για να έχει δικαίωμα να ψηφίζεις κιόλας !
    εγώ συμφωνώ και μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε εταιρεία λαικής βάσης αλλά μπορούμε ; χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 χιλιάδες μέλη για πλάκα! εδώ πανιώνιοι πάνε να δούνε πόλο ευρώπη και μόλις τους λες 5€ εισητήριο μόνο που δεν σε βρίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μένα ο Τσακίρης είναι ο 2ος Σταμετελάτος και μάλιστα με δικά του χρήματα.... και οι ξερόλες στην ΘΥΡΑ 2 λέγανε στο τελευταίο ματς , τα τσέπωσε και φεύγει... και ο απατεώνας θέλει 5.000 ευρώ για να δώσει τα στοιχεία της ΠΑΕ (το ποσό ως γνωστόν ήταν υπέρ του ερασιτέχνη)

    Όπως είπε και ο Αϊνστάιν 2 πράγματα είναι απέραντα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το πρώτο μάλιστα δεν ήταν απόλυτα σίγουρος.

    Έφυγε λοιπόν ο Τσακίρης και ανέλαβε ο κύριος Βεντούρης. Αυτός που έδωσε το γήπεδο στην ΑΕΚ πριν λίγο καιρό....
    Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε μπει σε διοικητικό μεσαίωνα , και σε λίγο καιρό , αφού κανείς αγοραστής δεν θα βρεθεί , και ενώ θα ξοδευτούν χρήματα που δεν υπάρχουν για να σωθεί η ομάδα , θα ζητάμε από το Δήμο ίσως να αγοράσει την ομάδα για να ξεχρεώσει....

    Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο Βεντούρης δείχνει σφικτός με τα οικονομικά.

    Και ο θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΟΛΑ. ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΜ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ,ΜΕΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑ . ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 2 ΕΚ. ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 3ΕΚ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕΝΕ...

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ . ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΤΟΥΡΗ. ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΕΚΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΧΙ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν έχουμε καταλάβει το πόσο δύσκολες στιγμές έρχονται για το σύλλογο και λέμε ακόμα δεν με κάνει αυτός και ο άλλος ...
    ο σύλλογος ήταν στα χέρια του τσακ που ξόδεψε όσα εμείς όλοι σε 5 ζωές και δεν μας έκανε...τώρα είναι στου βεντούρη που παλιά ξόδεψε άντε δικές μας 4 ζωές και πάλι μουρμούρα ! δεν γλιτώνουμε έτσι !
    πρέπει να βοηθήσουμε όλοι χωρίς μουρμούρες και με κάθε τρόπο...οικονομικό,παρουσία, κτλ
    αλλιώς θα μας πάρει ο πάτος !!
    ΣΕΡΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή