ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο...

Με τον Τάκη Λεμονή στη τεχνική ηγεσία θα πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος. Ο Ελληνας τεχνικός συμφώνησε με την ομάδα για 1,5 χρόνο συμβόλαιο και πιάνει αμέσως δουλειά.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το κ. Τάκη Λεμονή ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου.
Ο κ. Λεμονής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ διάρκειας 2,5 ετών. Βοηθός του κ. Λεμονή αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Καβαλιέρης. Ανακοινώνεται επίσης η λύση της συνεργασίας της με τον κ. Άκη Μάντζιο. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ τον ευχαριστεί τόσο για την προσφορά του, όσο και για το ήθος που επέδειξε. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του με την ΠΑΕ Πανιώνιος ο Άκης Μάντζιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους συνεργάτες μου, για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και να ευχηθώ να έχουν μόνο επιτυχίες. Πιστεύω ότι προσπάθησα για το καλύτερο βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό συμφέρον, σε πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες! Ελπίζω να βοήθησα και εύχομαι να βρει η ομάδα το συντομότερο τον δρόμο της. Άκης Μάντζιος"

19 σχόλια:

  1. Παιδια εντελως καλοπροαιρετα ποιος πληρωνει?Πριν απο 1 μηνα αν δεν απατωμαι αξιωνε συμβολαιο 500.000.Μια πουτανα αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia diikisi efere ton store...
    mia alli diikisi ton edioxe kai evale ton matzio...
    meta evgale ton matzio kai efere ton parasxo... opou kai aftos efige giati leei den tou ekane i melontiki diikisi...meta epese i ataka tou tipou exoume proponiti kai legete akis matzios...
    kai meta mia alli diikisi edioxe ton matzio kai efere ton lemoni...

    imarton...gamo tis diikisis mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. toulaxiston re taki esena pistevo na min se dioxi i epomeni diikisi kai na se afisi na kanis oti kalitero mporis...

    opos kai na exei mazi sou re ISTORIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς όρισες κ. Λεμονή. Εύχομαι αυτό το πέρασμα από τον Πανιώνιο να είναι το καλύτερο δυνατό στην καριέρα σου, προς όφελος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Παρά το γεγονός ότι ο Λεμονής δε θεωρώ ότι είναι κάτι το πολύ εξαιρετικό προπονητικά, ετούτη την ώρα δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε, αλλά αντιθέτως χρειάζεται να στηρίξουμε σύσσωμοι τον Πανιώνιο δηλ. την όποια διοίκηση προκύψει, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Η κίνηση αυτή πάντως αποδεικνύει ότι ο κ. Βεντούρης σκέφτεται ορθολογικά. Φρόντισε ως όφειλε πρώτα για προπονητή. Πιστεύω ότι ο Λεμονής δεν ήρθε τζάμπα, όμως σίγουρα όχι με όσα χρήματα ζήτησε προ καιρού. Άλλωστε η ανεργία είναι για όλους πολύ σκληρό πράγμα και μάλιστα σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς, που δυστυχώς οι μισθοί και τα δικαιώματα των εργαζόμενων πετσοκόβονται. Επίσης και ο Φερνάντεζ υποθέτω ότι θα υπογράψει έναντι ποσού που να τ' αντέχει ο Πανιώνιος. Επίσης η λογική λέει ότι μάλλον θα δοθεί κάποιος προς πώληση ποδοσφαιριστής για να μπουν χρήματα στα ταμεία και να γίνουν τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα οι κινήσεις που χρειάζονται(απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού αμυντικού και επιθετικού περιοχής, εκκαθαρίσεις στο ρόστερ ποδοσφαιριστών που δεν προσφέρανε). Τούτων δοθέντων είναι εφικτό η ομάδα, με την καθολική συμπαράσταση των φιλάθλων της, να σωθεί.
    Τέλος συμφωνώ με τη θέση του έμπειρου παράγοντα Βεντούρη ότι ο ερασιτέχνης δε μπορεί παρά να είναι μιά μεταβατική περίοδος για τον Πανιώνιο. Θα πρέπει να φροντίσει μέχρι το καλοκαίρι ή το πολύ σε ένα χρόνο να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο σε κάποιον ή κάποιους επιχειρηματίες σοβαρούς, με διάθεση και όραμα για τον Πανιώνιο. Ο ρόλος του ερασιτέχνη είναι εντελώς διαφορετικός και φυσικά σαν η μαμά του συλλόγου χρειάζεται να βοηθά παντού και πάντα στις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε και τώρα. Κοντολογίς και παρά τα προβλήματα, πιστεύω ότι μια καινούργια μέρα ξημερώνει για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, με σημάδια αισιοδοξίας, έστω και συγκρατημένης.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego tha ton krino kaloproaireta ton sir taki k eimai diatethimenos oso afora ton eayto moy na toy doso k tin pistosi xronoy poy tha xreiastei alla....edo einai to zitoymeno stin proti ipopsia dilosis poy tha kanei gia to poso gavros k strateymenos sto pleyro toy gavroy einai... ekei tha pesoyn k ta tsimenta poy leei k Alefantos...opote sir takis mia mikri simvoyli..sevasoy to poy eisai k se pia omada eisai proponitis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kapou akousa oti o sirtakis eipe oti: "o maniatis den kanei to paidi"
    alitheuei?

    e re mnimi konti pou exoun orismenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τακης δεν ειναι κακος, προτιμουσα παντως τα οποια χρηματα να πανε σε ποδοσφαιριστη.
    Καλη επιτυχια Sir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia ton TZABELA eixe pei oti den kanei, oxi ton Maniati.fisika eytixos poy efige noris o SIR kai den katastrepsame tin kariera tou TZAVELA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me lolo ti ginetai?
    mipws dwsaame to apothematiko tou erasitehni olo sto lemoni re enimerwste mas
    kala leei pio panw mia poutana alitheia zitame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι στον ερασιτέχψνη έχουν ψύχωση με τον Τάκη το Λεμονή και μάλλον τους έχει μείνει από τα νιάτα τους τη δεκαετία του 80 όταν κάθε καλοκαίρι ήθελαν να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό (εκεί ήταν η χρυσή αλλαγή) και τελικά τους ήρθε σε μεγάλη ηλικία, όταν πέσαμε στη Β' εθνική.

    Δεν έχει και τη φήμη του ρολίστα που σώζει ομάδες. Αν θυμάμαι καλά, έπαιξε αυτό το ρόλο μια φορά στη Λειβαδιά...

    Σε κάθε περίπτωση είναι πιο έμπειρος αλλά θεωρώ λάθος ότι δεν κράτησε δίπλα του τον Μάντζιο, αν δεν τον κράτησε ο ίδιος.
    Θα ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου γιατί η επιτυχία του θα είναι η σωτηρία του Πανιωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΥΜΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλιώς ήταν προ Βεντούρη η διαπραγμάτευση με Λεμονή και αλλιώς μετά. Συμφωνώ ότι πλέον το σημαντικότερο μετά δυο μήνες αναταραχών, είναι να διαφυλλαχθεί η σταθερότητα και επιτέλους χωρίς άλλες τρικλοποδιές να διεκδικήσουμε με τελικές επιλογές τις όποιες πιθανότητες έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδέρφια είτε μας αρέσει, είτε όχι, αυτός είναι ο προπονητής και οφείλουμε να τον στηρίξουμε. Είναι σωστή η κίνηση για προπονητή πρώτα και μετά για παίχτες.

    Αν πάρουμε Ντάριο και Μήτρογλου πιστεύω ότι είμαστε καλά. Στην άμυνα δείχνει σιγά σιγά να στρώνει το πράγμα. Έχω "κράξει" το Σιόβα πολλές φορές, αλλά δεν μπορώ να μην δω ότι το παλικάρι βελτιώνεται. Συνεπώς με το μπάτζετ περιορισμένο πιστεύω ότι κουτσά στραβά την βγάζουμε αν ενισχυθούμε στις δύο αυτές θέσεις που ανέφερα παραπάνω και φύγει μόνο ο Κούμο (από τους βασικούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. einai toulaxiston anandro na petane ton mantzio etsi pou einai kai panionara kai stathike sta dyskola kirios.Den ksexnw ton...sir(?)taki pos poulithike gia ton gavro.Kai den theloume allous poulimenous poia stin omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sevasti i apofasi tis dioikisis na poreutei me enan empeiro(?) proponiti..De tha krinw ton Lemoni, apo ti stigmi pou einai o proponitis ofeiloume na ton stiriksoume.. Krima gia ton Aki, ton diwksane toulaxiston akompsa..Pisteuw oti mporouse na prosferei..Einai simantiko na paramenoun paniwnioi stin omada..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στο καλό να πας άκη και να ξέρεις ότι εμείς ο κόσμος του ιστορικού σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε.
    όσο για το τάκη , καλή δουλειά , φέρε αποτελέσματα να σώσουμε την ομάδα και το καλήτερο δυνατό και μην μας θυμίσεις ποτέ τη ομάδα είσαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή