ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μπαρτζώκας: «Προνομιούχος ο Κολοσσός»

Ειδική αναφορά στον Κολοσσό, έκανε ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού (12:30) ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Ρόδο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε ότι ο Κολοσσός είναι ιδιαίτερα δυνατός λόγω της ομοιογένειας που τον χαρακτηρίζει, στάθηκε στην δυσκολία του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ελόνου.

«Στην σημερινή πραγματικότητα του ελληνικού μπάσκετ ο κολοσσός έχει το προνόμιο να διαθέτει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό παικτών για τρίτη διαδοχική χρονιά. Αυτόν τον κάνει ιδιαίτερα δυνατό και προνομιούχο, απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία αλλάζουν προπονητή και βασικούς παίκτες σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Με βάση λοιπόν αυτό το γεγονός ο Κολοσσός έχει ομοιογένεια κυρίως χάριν των Ελλήνων παικτών τους οποίους σέβομαι απόλυτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πήραμε μαζί 13 παίκτες-ο Γιάνκοβιτς έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης- γιατί ο Ελόνου έχει πρόβλημα στον καρπό από το προηγούμενο παιχνίδι και θα ξέρουμε αύριο πώς θα είναι. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα και θα παίξει».


Στην δυσκολία του παιχνιδιού στάθηκε και ο Ζήσης Σαρικόπουλος που χαρακτήρισε τον Κολοσσό ομάδα πειθαρχημένη και οργανωμένη. «Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά όλη την εβδομάδα αφού και τα παιδιά που είχαν προβλήματα τραυματισμών μπήκαν και έπαιξαν. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμαστε από ένα στραβοπάτημα με το Περιστέρι. Ο Κολοσσός είναι μια οργανωμένη ομάδα με μια πολύ δυνατή έδρα και παίζει ένα πολύ πειθαρχημένο μπάσκετ ενώ αρέσκεται στο να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Ελπίζω να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου