ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"Πανιώνιοι θα αναλάβουν τη διοίκηση..."

Κάτω από πολύ δυνατό αέρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου στο Απήλιον. Πριν την προπόνηση ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστορικής ομάδας, είχαν αρχίσει να συζητιούνται και στο προπονητικό κέντρο των κυανερύθρων.

Ο προπονητής του Πανιωνίου θέλησε να σταματήσει αυτό το θέμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ότι και γίνει διοικητικά, εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Η ομάδα έχει συνέχεια και την Κυριακή δίνουμε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα της Κυριακής. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Εξάλλου Πανιώνιοι θα είναι όποιοι αναλάβουν και από αύριο την ομάδα. Γι αυτό πρέπει να αφήσουμε τις διοικητικές εξελίξεις μακρυά από τα αποδυτήρια. Εμάς η δουλειά μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Κυριακή στις Σέρρες».

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Βαρό ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Το ίδιο και οι τραυματίες Κουμορτζί και Κούρντι. Προς το τέλος της προπόνησης, επάνω σε μία διεκδίκηση, γύρισε το πόδι του Γιαχμίρ Χίκα η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί την Παρασκευή.

1 σχόλιο: