ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική νίκη»

Στη σπουδαιότητα των δύο βαθμών που πήρε στην έδρα του ο Πανιώνιος με αντίπαλο τον Άρη στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας απέναντι σε έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο. Μου άρεσε και η εικόνα στις εξέδρες και σιγά-σιγά η ομάδα θα κερδίζει την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την υποστήριξη του κόσμου», δήλωσε αρχικά ο κ. Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι ήταν περίπου όπως το περιμέναμε, γιατί ο Άρης θα έπαιζε ζώνη επειδή δεν είχε ψηλούς, αλλά και γιατί δεν θα μπορούσε να μας ακολουθήσει στο μαν του μαν. Αντιδράσαμε καλά σε γενικές γραμμές, αν και θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι χάσαμε πάλι διαφορά, όπως και με τον Ηλυσιακό. Στο τέλος, όμως, είχαμε σωστή αντίδραση, βρήκαμε λύσεις και με τον Στέφεσον και με τον Ντίμπλερ. Όσο κάνει νίκες αυτή η ομάδα, τόσο θα αποκτήσουν εμπιστοσύνη οι παίκτες, αλλά και ο περίγυρος, που είναι πολύ σημαντικός για τον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου