ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς "Λολο", Ριέρα, Γιόνσον με ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Παναγόπουλο, Σιόβα, Τσότσαλιτς, Πετκάκη, Ρόκα, Αυλωνίτη, Γουνδουλάκη, Μιλοβάνοβιτς, Κολοβό, Σάμαρη, Αναστασόπουλο, Κουμορτζί, Κούκι, Σκέμπρι, Κούρντι, Μπούζα, Κβιρκβέλια.
Εκτός αποστολής έμεινε, ο τιμωρημένος Ομο. Ο Ριέρα που χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης, εξετάστηκε (υπέρηχο) από τον γιατρό Γιώργο Κατσιφαράκη και η διάγνωση ήταν θλάση Β' βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Παράλληλα ο Φαμπιάν Εστογιανόφ για μία ακόμα ημέρα συνέχισε την θεραπεία στο γόνατό του και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής.
Τέλος, ο Μάρκους Γιόνσον στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος την Παρασκευή. Ο Σουηδός αμυντικός ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως στην τελευταία προπόνηση σε μία προσπάθεια που έκανε για σέντρα, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό (στο άλλο πόδι από αυτό που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό). Ετσι έμεινε εκ νέου εκτός αποστολής.
Οι παίκτες του Πανιωνίου και η τεχνική ηγεσία, μετά την προπόνηση στο "Απήλιον" έδωσαν ραντεβού στο στάδιο της Νέας Σμύρνης (στο οποίο μέχρι και την Παρασκευή γίνονταν εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα και για το λόγο αυτό η τελευταία προπόνηση έγινε στο Κορωπί) προκειμένου να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους. Στη συνέχεια με το πούλμαν της ομάδας κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου