ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Δεν θέλω πίστωση χρόνου»!

«Θέληση, πάθος, ταχύτητα», το τρίπτυχο βάσει στο οποίο θα δουλέψει -στη δεύτερη θητεία του (ως προπονητής)- στον Πανιώνιο ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος δεν θέλει καμία πίστωση χρόνου, όπως τόνισε!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης παρουσιάστηκε, μαζί με το νέο τεχνικό διευθυντή, Αντώνη Μανίκα, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11) και μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχει ο Πανιώνιος μέλλον, τόσο αγωνιστικό, όσο και οικονομικό».

«Ο Ριέρα υπολογίζεται κανονικότατα», είπε για τον Ισπανό επιθετικό!

Αρχικά, είπε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω. Ήρθαμε να βοηθήσουμε να βρει η ομάδα το δρόμο της. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχει ο Πανιώνιος μέλλον, τόσο αγωνιστικό, όσο και οικονομικό. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη».

Για το τι έχει δει φέτος από την ομάδα: «Έχω δει όλα τα ματς της ομάδας, που ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια έπεσε… Δεν θέλω πίστωση χρόνου, όμως. Την ξέρω την ομάδα»!

Για τον Ριέρα και αν αυτός τον υπολογίζει -σε αντίθεση με τον προκάτοχό του: «Ο Ριέρα υπολογίζεται κανονικότατα. Αποτελεί περιουσία του συλλόγου. Μίλησα μαζί του, του είπα ότι τον εμπιστεύομαι και μου είπε ότι θέλει να βοηθήσει. Δυο μέρες τώρα δείχνει φοβερό ενθουσιασμό στην προπόνηση».

Για το τι θέλει να δει από την ομάδα: «Ο Πανιώνιος έχει καλό υλικό. Θέλω να δω θέληση, πάθος και ταχύτητα».

Για τα νέα παιδιά, δήλωσε: «Πιστεύω στα νέα παιδιά. Αλλά δεν πρόκειται να τους… ρίξουμε όλους και να τους… κάψουμε! Όμως, όποιος δείχνει έτοιμος, θα παίζει».

Τέλος, για το πώς βιώνουν οι παίκτες όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τόνισε: «Βλέπουν ότι κάτι αλλάζει. Ότι γίνεται μία προσπάθεια. Καταλαβαίνουν τα προβλήματα, αλλά όσοι μείνουν εδώ, θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό έχω καταλάβει εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου