ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Το όνειρο τελείωσε εδώ…»

Η φράση του Β. Τσάβαλου, στην, ίσως, πιο κρίσιμη Γ.Σ. στην ιστορία του Πανιωνίου, πως «…το όνειρο τελείωσε εδώ, η πραγματικότητα είναι μπροστά μας…» περιγράφει καλύτερα από κάθε άλλη την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Βιώσιμη, οικονομικά και αγωνιστικά, ΠΑΕ», είναι η απόφαση της Γ.Σ., με την πλειοψηφία, όμως, να… φωνάζει πως «δεν γίνονται και τα δύο», ενώ θα οριστεί νέα διοίκηση, που θα αποφασίσει αν θα πάει σε λύση Πρωτοδικείου ή θα προχωρήσει μόνη της, με το πρώτο σενάριο, βέβαια, να «παίζει» περισσότερο…

Στα 3 εκατ. ευρώ το άνοιγμα της κυανέρυθρης ΠΑΕ, κι ενώ ο κίνδυνος της Δ' Εθνικής είναι πιο ορατός από ποτέ!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μάλιστα, τόνισε πως «αν συνεχίσουμε έτσι, το χρέος, στο τέλος της σεζόν, θα φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ»!

Επίσης, τονίστηκε -από τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη, ο οποίος παρενέβη… πολλάκις- πως το συμβόλαιο του Τάκη Λεμονή προβλέπει 700 χιλ. ευρώ το χρόνο, όσα (παρά 100 χιλιάδες) ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει ο Πανιώνιος μέχρι τις 30 Νοεμβρίου -για τις σφραγισμένες επιταγές κτλ.

Βέβαια, ο κ. Τσολακάκης ξεκαθάρισε πως ο 51χρονος κόουτς έχει πάρει 60.000 ευρώ από τον ίδιο και άλλες 220-225 χιλιάδες ευρώ από τον κ. Βεντούρη…

Μοιραία, λοιπόν, ο κ. Τσάβαλος πρότεινε «περικοπές, αν γίνεται, παντού»!

«Η σεζόν τελείωσε με έλλειμμα 3 εκατ. ευρώ. Μόνο το αθλητικό μπάτζετ φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι δυσβάσταχτο για την τωρινή κατάσταση του Πανιωνίου», είπε αρχικά. Εν συνεχεία, τόνισε πως κατέβαλλε προσπάθειες για να βρεθούν επενδυτές, ενώ αποκάλυψε πως είχε δύο συναντήσεις μέσα σε ένα 24ωρο με τον Γιώργο Παπαλόη, οι οποίες, όμως, «όταν φτάσαμε στο διά ταύτα, δεν υπήρξε… φως». Είπε, δε, χαρακτηριστικά: «Φτάσαμε να μιλήσουμε με τον διάβολο για να βρούμε κάποια λύση».

Για το θέμα των Κουβεϊτιανών επενδυτών δεν άφησε πολλές ελπίδες: «Η μόνη ελπίδα είναι οι επενδυτές από το Κουβέιτ, αλλά με τα ''θα'' και τα ''αν'' δεν γίνεται δουλειά. Το όνειρο τελείωσε εδώ, η πραγματικότητα είναι μπροστά μας. Θα πρέπει να είμαστε μαζί και να δούμε αν μπορούμε να αντέξουμε αυτή τη δοκιμασία. Ο χρόνος τελείωσε. Είμαστε στην εντατική»!

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Τσολακάκης, που μίλησε για την παρουσία του στα διοικητικά της ομάδας, το τι παρέλαβε από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και τι παρέδωσε στην υπάρχουσα διοίκηση και από εκεί και πέρα επικράτησε, ως είθισται, τον τελευταίο καιρό, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης… ένταση!

Εν κατακλείδι, ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Τόσο κρίσιμη που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη Δ' Εθνική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου