ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν πήραμε εισιτήρια για το ματς με τη Δόξα Δραμας

Παρά τη θετική διάθεση των Δόξας Δράμας, Άρη και Πανιωνίου να… ανταλλάξουν εισιτήρια, η αστυνομία άναψε… κόκκινο στη μετακίνηση, αρχικά, των κυανέρυθρων οπαδών στη Θεσσαλονίκη, για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους «μαυραετούς», αλλά και στους «κίτρινους», για την αναμέτρηση της μεθεπόμενης αγωνιστικής, στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει πως δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Δόξα Δράμας και η ΠΑΕ Πανιώνιος συμφώνησαν σε ανταλλαγή εισιτηρίων, η Αστυνομία αποφάσισε και απαγόρευσε την μετακίνηση οργανωμένων οπαδών. Ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου στην Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο στάδιο Νέας Σμύρνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Και σε αυτή την περίπτωση και παρά το γεγονός ότι Πανιώνιος και Άρης συμφώνησαν σε ανταλλαγή εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών τους, η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών. Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Άρης δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου