ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε την αναμέτρηση «ειδικών συνθηκών», με τους γηπεδούχους να βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, γιατί το Μαρούσι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιζόταν πλήρες και χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα. Περιμέναμε πως ακόμη κι αν παίρναμε διαφορά δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, κάτι που έγινε τελικά. Το Μαρούσι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καθώς σούταρε διπλάσιες βολές από εμάς και γιατί έχει παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν φάουλ. Τους εύχομαι, πάντως, ό,τι καλύτερο πραγματικά, γιατί το Μαρούσι είναι μία ομάδα που ξέρει καλά πώς να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει. Όσο για εμάς πιστεύω πως η συνέχεια είναι πολύ αισιόδοξη».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, όπως και το Μαρούσι. Τώρα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες, αρχίζοντας από αυτόν που ακολουθεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου