ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη Δημήτρη Μιτελούδη

Χαρούμενος με τη νίκη (7-6) του Πανιωνίου επί της Σαβόνα, για τα προημιτελικά του Euro Cup, δήλωσε ο Δημήτρης Μιτελούδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μέχρι τα τέλη Αυγούστου δεν είχαμε ομάδα, υπήρχε-δεν υπήρχε διοίκηση και υπήρχαν προβλήματα με το ρόστερ. Τώρα είμαστε στους “8” της Ευρώπης με προοπτική να πάμε στα ημιτελικά αλλά τα προβλήματα υπάρχουν», δήλωσε ο 29χρονος αμυντικός των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μιτελούδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή "Μπάλα δεν είναι μόνο μία"

Για την φετινή πορεία του Πανιωνίου

«Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά που οφείλεται η φετινή επιτυχία της ομάδας. Έχουμε μία νεανική ομάδα, η οποία χαίρεται πολύ αυτό που κάνει. Μπορεί κάποια πράγματα να μοιάζουν κλισέ, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα παιδιά πέφτουν στην πισίνα, δεν αγχώνονται από τον αντίπαλο και χαίρονται το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βγάζουμε στους αγώνες. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο Πανιώνιος δεν είχε ομάδα, υπήρχε δεν υπήρχε διοίκηση και υπήρχαν προβλήματα με το ρόστερ και τώρα βρισκόμαστε στους “8” της Ευρώπης με προοπτική να πάμε στα ημιτελικά, ενώ βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Νικήσαμε τον Παναθηναϊκό τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα, έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα ματς εκτός από την ήττα από την Βουλιαγμένη που ήταν μια δυνατή σφαλιάρα για εμάς».

Για το αν πήραν… εκδίκηση οι Νεοσμυρνιώτες

«Είναι μια νίκη γοήτρου. Δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε εκδίκηση. Δεν επαναπαυόμαστε και θα πάμε στον επαναληπτικό δεν θα σταθούμε στο χθεσινό αποτέλεσμα. Μόνο το γεγονός ότι είναι πρώτη στην Ιταλία και το μπάτζετ που έχουν εκεί είναι πολύ σημαντικό. Δυο μέρες πριν είχαμε κακή εμφάνιση και ήττα από τη Βουλιαγμένη. Όπως είχα πει, αυτή η ήττα ή θα μας επηρέαζε και θα μας έπαιρνε από κάτω ή θα την αφήναμε πίσω και θα μαθαίναμε από τα λάθη μας. ο λόγος είναι ότι είμαστε πολύ νεανική ομάδα».

Για τον επαναληπτικό στην Ιταλία

«Αν πούμε ότι χθες παίξαμε καλά και κερδίσαμε τη Σαβόνα, τότε στην Ιταλία πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε το δικαίωμα να μας ισοφαρίσουν. Δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο ήταν παιδικό λάθος. Η Σαβόνα έχει επιθετικές βλέψεις, αφού όταν πετυχαίναμε ένα γκολ κατευθείαν προσπαθούσε να απαντήσει με άλλο γκολ»

Για τα οικονομικά προβλήματα στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο

«Δεν ξέρουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ Πανιώνιος, αφού είναι κάτι διαφορετικό από τον Ερασιτέχνη. Έχουμε παίκτες που είναι απλήρωτοι από πέρυσι. Είναι κρίμα αυτό που έχουμε στον Πανιώνιο να χαλάσει, λόγω οικονομικών και εξωαγωνιστικών προβλημάτων.

Υπάρχουν συμπαίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν για να βγάλουν τα προς το ζην. Το να έρθεις από μία περιοχή της Αθήνας στη Νέα Σμύρνη και να επιστρέψεις στο σπίτι σου είναι έξοδα. Καλό θα ήταν να εκλείψουν αυτά τα κρούσματα. Είναι πολύ σημαντικό για να λειτουργήσει μια ομάδα και να δουλεύουμε απερίσπαστοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά, άντε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε το πόλο. Είναι κρίμα να σκορπίσουν αυτά τα παιδιά. Είναι σημαία για το σύλλογό μας. Δεν μας βγαίνει με το ποδόσφαιρο, ας δώσουμε δύναμη σε άλλα τμήματα που δεν θέλου και εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή