ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τραγική εμφάνιση, νέα ήττα...

Αλλη μια εμφάνιση χωρίς αρχή και τέλος, άλλη μια ήττα. Αυτη φορά με 3-1 από τον ΟΦΗ. Η ομάδα εχει πρόβλημα. Μιλάω για το αγωνιστικό μέρος, γιατί στα υπόλοιπα τα γνωρίζαμε εδω και καιρό... Δυστυχως πρέπει να γίνουν δραστικά πράγματα γιατί η ομάδα δεν μπορεί να σερνεται...

Λεμονής: «Δεν υπάρχει θέμα, περιμένω τη Γ.Σ.»


Κανένα θέμα αποχώρησής του από τον πάγκο του Πανιωνίου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ο Τάκης Λεμονής. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη βαριά ήττα (3-1) από τον ΟΦΗ, τόνισε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη Γ.Σ. για το πώς θα κρατηθεί».

«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Εστογιανόφ τις επόμενες μέρες», είπε για το θέμα του Ουρουγουανού, που, θυμίζουμε, έχει ζητήσει να φύγει.

Για το ματς, αρχικά, είπε: «Προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι δεν μπόρεσε να παλέψει και να αντιδράσει στη δύσκολη στιγμή. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς τους δύο παίκτες».

Όσο για τον Εστογιανόφ, σημείωσε: «Ο Εστογιανόφ έχει κάνει κάποια κουβέντα με τη διοίκηση και θα δούμε την εξέλιξή τις επόμενες μέρες. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη γενική συνέλευση για το πώς θα κρατηθεί. Αυτό που δείχνει η ομάδα είναι πως δεν έχει ηρεμία και ψυχολογία. Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το τέλος του ματς, την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ο 51χρονος κόουτς τα… άκουσε από τους οπαδούς του Πανιωνίου…

2 σχόλια:

  1. πιστευω οτι εαν ειχαμε παρει 5 με 6 βαθμους που απο ατυχια ή σκοπιμοτητα??? χαθηκαν τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...παρολα αυτα μην μασατε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μεχρι τελικης πτωσης!!!
    Οπως λεω και στον 7χρονο γιο μου ειμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ γιατι μας αρεσουν τα δυσκολα....
    ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
    Αδελφια κουραγιο
    Νικος απο Κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή