ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα για συσπείρωση από Μανίκα!

«Μόνο με την συσπείρωση μπορούμε να ελπίζουμε»… Ο Αντώνης Μανίκας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Πανιώνιους να σταθούν στο πλάι της ομάδας και στην προσπάθεια που κάνει να εξυγιανθεί οικονομικά.


«Ξέρουμε καλά ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Μόνο με συσπείρωση όλων μπορεί να επιβιώσει», τόνισε ο Αντώνης Μανίκας με αφορμή την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή.

«Τα πράγματα είναι κακά. Μόνο εάν βάλουμε τα παιδιά από την δεύτερη ομάδα και στηρίξουμε ένα δοκιμασμένο μοντέλο, με την ομάδα να βασίζεται σε δικούς της παίκτες μπορούμε να ελπίζουμε. Δυστυχώς ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πω κάτι», τόνισε και αναφέρθηκε στην απόφαση του να αναλάβει στο συγκεκριμένο πόστο.

«Έσω δίπλωμα προπονητή, όμως επειδή στην πρόταση αναφερόταν και το όνομα ενός νεαρού ανθρώπου που αγαπά τον Πανιώνιο δέχθηκε. Πρόκειται για μια προσπάθεια όλων όσων αγαπούν τον Πανιώνιο. Για μια σύμπραξη Πανιωνίων», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου