ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αλλη μια νίκη για την ομάδα μπάσκετ

Την πέμπτη του σερί νίκη στην Α1 πανηγυρίζει ο Πανιώνιος που επικράτησε 69-67 του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε το προβάδισμα και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Αντίθετα, οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου, που για τρίτη συνεχόμενη φορά (μετά τα ματς με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ) έφτασαν στην πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό (έχασαν με ένα καλάθι διαφορά), δεν έχουν νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κιζ που σημείωσε 12 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση και από τους Μπατή και Στέφεσον που πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας. Από την άλλη, ο Γκαγκαλούδης με 18 πόντους και ο Κόμματος με 15 ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τιμήθηκε από το σύλλογο των βορείων προαστίων για την προσφορά του.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 46-53, 67-69.

Πανιώνιος (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5, Κιζ 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Στέφεσον 10, Ντίμπλερ 8 (1), Μπατής 10 (2), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 4, Νάτζφεϊ 7 (1), Μπάρλος 3.

1 σχόλιο:

  1. 'Αντε μωρή αρρώστια δώσε μας κι αύριο λίγο χαρά να ξεχαστούμε από τα προβλήματα. Σας περιμένω στη Μυτιλήνη στις 21 Δεκ με ΑΕΛΚ. Ελπίζω τότε να είμαστε καλά. Όποιος φίλος χρειάζεται πληροφορίες είμαι στη διάθεση του. (Mic.Palaiologos@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή