ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η σκληρή πραγματικότητα

Του Θοδωρή Βασίλη

Η φράση του Β. Τσάβαλου, στην Γ.Σ. πως «.το όνειρο τελείωσε εδώ, η πραγματικότητα είναι μπροστά μας.» φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ιστορικός. Ο Πανιώνιος διανύει τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης, γιατί όπως φαίνεται κάποιοι ακόμα ζουν στον μικρόκοσμό τους

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να προσγειώσει όλους στην πραγματικότητα και να φανερώσει κατάματα την αλήθεια η οποία φέρνει αυτόν τον σύλλογο σε απελπιστική κατάσταση. Το έγκλημα έγινε και αυτό που πλέον μένει είναι η ποινή να είναι όσο γίνεται μικρότερη.

Για τα λάθη που έγιναν κι έφεραν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού θα τα πούμε μία άλλη φορά, άλλωστε αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση είναι γνωστοί. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και όπως φαίνεται τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το αγωνιστικό θα πρέπει να μπει σε δεύτερο ρόλο όσο και να πονάει και να μην αρέσει στον κόσμο, αλλά αυτή την στιγμή προτεραιότητα πρέπει να είναι η σωτηρία του συλλόγου. Η οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου μας είναι με μια λέξη τραγική.

Τα περιθώρια στένεψαν και η μοναδική επιλογή είναι αυτό που είπε ο Βασίλης Τσάβαλος στην ΓΣ, οικονομική εξυγίανση και αυτό που απομένει είναι το πάρουμε όλοι απόφαση.

Ο σύλλογος αυτός δεν έχει καμία τύχη αν δεν ανοίξουν όλα τα χαρτιά της διοίκησης, αν δεν αναφερθούν όλες οι δυσκολίες που υπάρχουν, αν δεν ξεκαθαρίσει το πλάνο και σταλούν τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Γιατί μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία ο κόσμος θα μπορέσει να «μηδενίσει» από άρνηση, να στρατευτεί και να στηρίξει την επόμενη σελίδα του συλλόγου είτε αυτή την θέλει στα μεγάλα σαλόνια είτε ακόμα και στην Δ' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου