ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η αποστολή για το ματς με τη Δόξα Δράμας

Με προπόνηση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 15:00 και η ΠΑΕ Πανιώνιος υπενθυμίζει πως η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την μετακίνηση οργανωμένων οπαδών. Αλλωστε και η ίδια δεν έχει παραλάβει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Ομο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Κούτσι, Σκέμπρι, Κολοβός, Μπούζας.
Εκτός αποστολής έμεινα, οι τραυματίες Ρόκας, Ριέρα, Σταματής, Δρόσος (συνέχισαν την θεραπεία τους) και ο Κβιρκβέλια, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτή την αναμέτρηση. Στην αποστολή επιστρέφουν ο Ομο, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στα Γιάννινα και ο Γιόνσον, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου