ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"Για αυτό έφυγε ο Εστογιανόφ"

Ο ατζέντης του Φαμπιάν Εστογιανόφ, Δημήτρης Καγιόγλου, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην λύση του συμβολαίου του πελάτη του με τον Πανιώνιο. Κατηγορηματικός ότι ο Εστογιανόφ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ουρουγουάη παρουσιάστηκε με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4" ο ατζέντης του πρώην άσου του Πανιωνίου, Δημήτρης Καγιόγλου. "Ο Εστογιανόφ είχε δηλώσει από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας πως δεν μπορεί να συνεχίσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που έχει και ήθελε να επιστρέψει στην Ουρουγουάη.

Επίσης είχε και πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο και η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα ήταν μια ανακούφιση και για τις δύο πλευρές. Σήμερα συζητήσαμε με την ομάδα και αποφασίσαμε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, με τον παίκτη να χαρίζει κάποια από τα χρωστούμενα προς το πρόσωπό του".

Για το αν ήθελε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της Ελλάδας το καλοκαίρι που ζητούσε να φύγει: "Όχι! Δεν υπάρχει θέμα παραμονής του στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Θα επιστρέψει στην Ουρουγουάη".

Για το γεγονός ότι έκανε καλό πρωτάθλημα ως τώρα ο Εστογιανόφ: "Αφού δεν βρήκαμε λύση το καλοκαίρι, έπρεπε να μείνει στην ομάδα και έτσι όταν έμπαινε στο γήπεδο ξεχνούσε τα πάντα και έδινε τον καλύτερό του εαυτό συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου