ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πανιωναρα στο μπασκετ!

Μεγάλη νίκη του Ιστορικού στη Πυλαία επί του ΠΑΟΚ με 58-51. Τα δεκάλεπτα: 13-19, 28-36, 39-44, 51-58

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 6(2), Κις 12(1), Αθανασούλας 3(1), Στίβεσον 6 (11 ριμπ.), Ντίμπλερ 7(1), Μπατής 6, Γιάνκοβιτς 2, Σαρικόπουλος 2, Νάτσφεϊ 3(1), Παραγιός 1, Μπάρλος 10(2 τριπ, 3 κλεψ.).

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα το κλειδί»

Η αμυντική συμπεριφορά και η υπομονή στο παιχνίδι, ήταν το «κλειδί» της εκτός έδρας νίκης του Πανιωνίου με 58-51 κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Πήραμε σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η καλή μας αμυντική συμπεριφορά μας έδωσε τη νίκη. Δε δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιτεθεί όπως του αρέσει. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν το δίποντο».

Ο Γιάννης Αθανασούλας- εκ των κορυφαίων των νικητών- από την πλευρά του τόνισε και αυτός ότι η άμυνα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του: «Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Στο δεύτερο περιμέναμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, αλλά με καλές επιλογές καταφέραμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου