ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο Τάκης Λεμονής στη Nova

Οι 6 από τους συνολικά 7 βαθμούς του Πανιωνίου έχουν έρθει με δύο νίκες στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια των «κυανέρυθρων». Την Κυριακή ο Πανιώνιος δίνει το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του, με τον Τάκη Λεμονή να επιθυμεί επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στην κάμερα του Novasports για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα πλάνα του για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για αυτά που δεν του άρεσαν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
"Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, βέβαια, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πραγματικά όμως, ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, διαθέτει μια έδρα που την... αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, να κερδίσουμε και θα πάμε εκεί για να "παλέψουμε".

Για δυνατό σημείο του ΠΑΣ Γιάννινα:
"Είναι πράγματα τα οποία θα συζητήσω με τους παίκτες μου. Ιδιαίτερα τεχνικές λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, για ευνόητους λόγους. Κάθε ομάδα προσπαθεί να διακρίνει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Αυτό κάνουμε εμείς για τον ΠΑΣ και αυτοί για εμάς. Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα, μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όπως όλες οι ομάδες έχει αδυναμίες, όπως έχουμε και εμείς τις δικές μας".

Για αν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα:
"Βλέπετε και εσείς ότι δεν είμαι των πολλών αλλαγών σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά θα ξεκαθαριστούν τα πάντα τις επόμενες ημέρες.

Τι δεν του άρεσε στον αγώνα με την ΑΕΚ:
"Από το ξεκίνημα του αγώνα εμφανιστήκαμε νευρικοί. Ήταν γενικά ένα κακό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, δεν υπήρχε καθόλου ρυθμός. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να είμαστε πιο ήρεμοι στο παιχνίδι μας, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα. Ήταν ένα στοιχείο που μας έλειψε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου