ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμάζεται «βόμβα» στην Πλατεία!

Αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς για την απώλεια του Μπι Τζέι Μάλενς είναι στην διοίκηση του Πανιωνίου καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Μαρίς Σπέιτς! Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό φόργουορντ που ανήκει στους Σίξερς.

Το γεγονός ότι η μεταγραφή του Μάλες «ναυάγησε» ανάγκασε την διοίκηση των «κυανέρυθρων» να κινηθούν γρήγορα προς άλλη κατεύθυνση και μάλλον έπιασαν λαυράκι αφού βρέθηκε πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του Σπέιτς και ο Πανιώνιος είναι αποφασισμένος να το εκμεταλλευτεί.

Ο Σπέιτς έγινε ντραφτ (νούμερο 16) από τους Σίξερς του 2008 και έκτοτε έχει πολύ καλή παρουσία με την ομάδα του. Μετράει 205 παιχνίδια κανονικής περιόδου στα οποία έχει 7.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Σπέιτς διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα και την εκρηκτικότητά του αλλά και το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει από μέση απόσταση. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.
Πηγη: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου